Ana içeriğe atla

ADS Maksimum Kart Hakkında Duyuru...

ADS Maksimum Kartlar ile doğrudan şu anda bir tane şube ilgileniyor. Ancak o şube de şu an itibarıyla kart basamıyor. Bilgileri ilgili şube müdüründen aldım. Ancak gereksiz iş yükü yaratmamak için kendisine şu anda şubenin adını söylemiyorum. Adana Demirspor görselli kartların oluşturulması için uluslararası bir kuruluş olan Visa'dan Onay alınması gerekiyor. Bu onayın 15 gün içinde geleceğinin beklendiği söylendi.

Onay gelir gelmez kredi kartı broşürleri tüm İş Bankası şubelerine dağıtılacak. Kart basımına geçilecek. Şu anda banka şubelerine gitmek suretiyle kredi kartı başvurusu yapılması halinde çok büyük olasılıkla ADS Maksimum Kart yerine başka bir kart basılarak müşteriye teslim edilecek. O nedenle açıklama yapılmasını beklemek en iyisi.

Açıklama yapılana kadar kimse herhangi bir şubeden kredi kartı başvurusu yapmazsa sonradan sıkıntı yaşanmaz. Yapılması gereken en iyi şey şu an itibarıyla Şimşekler Grubu ile iletişime geçmek.

Yönetim, Taraftar Bilgi Formu adında bir form hazırlattı. Bu formlar kulübe gelir kazandırıcı projelerde de kullanılabilecek. Bu nedenle kredi kartı alınmasını da kolaylaştıracak. Formlara Store'dan veya Grup yetkililerinden ulaşmak mümkün. Bunlardan ne kadar çok doldurulursa kredi kartı başvurusu için o kadar çok ön hazırlık yapılmış olur.

Form doldurmaktan başka bir şey yapmamanızı, mümkün olduğunca çevrenize de form doldurtmanızı tavsiye ediyorum.

Yorumlar

mert dedi ki…
merhaba onur abi nasıl bir bilgi formu içerik hakkında yazarsan sevinirim ayrıca bilindiği üzere şimşekler grubu yaklaşık 2000 kişi civarında ve de bu insanların içinden kredi kartı alabilecek sayısı maximum 500 civarında olur bu kredi kart projesi yanında şimşekler grubunun çok büyük destek olabileceği taraftar hattı neden çıkartılmıyor maddi geliri mi az yoksa proje için yeterli kaynak mı yok ya da önceki ortaya konulan projelerde olduğu gibi taraftara güvensizlik devam mı ediyor
Onur BİÇER dedi ki…
Mert Şimşekler Grubu kart sahibi olmak için değil, formları tüm Adana'ya doldurtmak için görev üstlendi. Yoksa onların sayısı ile ilgisi yok. Storedan formları alabilirsin. Formlar güvenilir. Kafan rahat olsun. hazırlanmasına bizler de katkı koyduk. Taraftar hattyı düşünülüyordu. Ne oldu bilmiyorum. Ben de yoğunluktan takip edemedim.
Adsız dedi ki…
Onur bey ;

kara listede olanlarda kredi kart alabiliyormu acaba forum doldurularak?
Onur BİÇER dedi ki…
Ona Banka karar verecek.Ancak bir hususu vurgulayalım. Taraftarın elindeki form kredi kartı başvuru formu değil. Çünkü taraftarın böyle bir başvuru formu toplaması yasal olarak yasak. Form kredi kartı alınmasını kolaylaştırıcı bir form. Doldurulmasında fayda var.
Jose Marti dedi ki…
Bilgiler için teşekkür ederim Onur. Okumasam bu yakında gidecektim her hangi bir iş bankası şubesine.
Taraftar hattı diye bir projenden haberim olmadı, bir ara sms ile mali kaynak yaratma düşüncesi vardı. Taraftar hattı çok zor sanırım. Fenerbahçe bilmemkaç milyon taraftarıyla fenercell projesinde 120binleri ancak bulabildi. Telefon şirketleri konuya nasıl bakar bilmiyorum. Ama gelir kaynağı yaratacak her projenin sonuna kadar yanında olacağız, o Allah'ın emri..
Adsız dedi ki…
Sevgili Onur,

Öncelikle teşekkürler verdiğin bilgiler için, yalnız bu işlerin, yani proje ile ilgili resmi duyuru, tanıtım, bilgilendirme, kullandırım vs. tarzı işlerin tamamının kulüp tarafından, kurumsal bir kimlik ile kulüp sitesinden yani 1.ağızdan yapılması gerekir bu hem güvenilirliği hem de saygınlığı arttıracaktır, ayrıca Kart'a ulaşmak/ulaşabilmek ne kadar kolay ve zahmetsiz olursa o kadar çok kişi kart edinecektir... vb. bi sürü konu daha özetle bu işleri hala sen yapıyorsun, ben yapıyorum, o yapıyor, bu yapıyor yani taraftar yapıyor ? formları grup dağıtıyor vs. ! önce kulüp olmak lazım, düzgün işler yapmak lazım gerisi ondan sonra, biz hala tepeden inme yapmaya çalışıyoruz birşeyleri tersine hayat modunda.

Sevgiler,
Volkan Tanır
DexteR dedi ki…
Geçen sene günahıyla sevabıyla bir Garanti Bankası deneyimi yaşadık. Ads Flexi Kart için başvurup da eline Bonus Kart tutuşturulanlar oldu. Gerek şubelerden şahsen, gerek internet üzerinden başvuru yapıp da daha sonra ''üzgünüz, sistemimizde herhangi bir kredi kartı başvurunuz görünmemektedir'' denilenlerimiz bile oldu. Biz, kredi kartı alabilen şanslı azınlık da daha ekstrelerimiz ellerimize ulaşmadan abartı bir aidat ödemek zorunda kaldık.

Nasıl bir anlaşma yapılmıştı, kulübümüze bir faydası oldu mu bilmiyorum ama neresinden bakarsanız bakın fiyasko bir karttı.

Bütün bu deneyimlerden sonra ben şimdi tekrar bir kredi kartı alacaksam eğer, hiç olmazsa şu yıllık aidat denen, aslında yasal bile olmayan kesintinin kulübüme gitmesini isterim. Yaptığım en ufak bir harcamadan bile kulübüm pay alsın, yok 30bin yok 40bin kişilik kotanın dolmasını beklemesin isterim.

Umarım bu defa masabaşında kazanan taraf biz oluruz...
Onur BİÇER dedi ki…
Kredi kartından bildiğim kadarıyla (emin değilim) kart ücreti alınmayacak. Ayrıca kartlar teslim edilmeden konuşmak için erken olsa da 4.000 kişi üzerinden yapılan istihbarat çalışmasından 2500 kişinin kredilendirilebilir çıktığını öğrendim. Hedef 1.500 idi. Sanırım bu kez olacak.
Jose Marti dedi ki…
Volkan Tanır ve Dexter önemli konulara değinmişler.
Kurumsallaşma çok önemli. Bizlerin, grubun çabaları önemli ama kulüp daha derli toplu yürütmeli meseleyi.
Bunu söylerken yönetimin önceki yıllara göre çok daha doğru hamleler yaptığını, kurumsallaşma yolunda ileri adımlar attığını da görüyoruz; beklentimiz daha iyisidir ve bu konuda bize düşen neyse fazlasını yapacağız.
Bugün benim de aklımdaydı; maximum kart sahibi tek kişi de olsam, her ay bir kuruş bile olsa kulübüme kazandırmalıyım. Masa başında kazanalım artık sahiden..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.