Ana içeriğe atla

Eski Hoca Yeni Hoca

Takımımızın yeni teknik direktörü artık resmen Hüseyin Özcan oldu.

Durmuş ve Ercan hocaların mukaveleleri yönetim tarafından tek taraflı olarak fesh edildi.

Durmuş hoca göreve geldikten sonra takım içindeki karışıklar nispeten durulmuştu. Oynanan futbol kalitesi açısından bir artış olmamıştı, yalnız yine de onun idaresinde puan toplamayı bildi Demirspor. Topladığı puanlara bakıldığında başarılı bir hocaydı Durmuş hoca. Yönetim bu açıdan bakıldığında başarılı bir hocayı göndermiş oldu.

Durmuş hocanın göreve gelmesi gibi gönderilmesi de tamamen yönetimin bir tasarrufu. Aynı yönetim Behzat hocayı gönderirken de, A. Durmaz'ı getirirken ve gönderirken de yönetimde olmanın gücünü kullanmıştı. Özellikle Behzat hocanın gönderilmesi ve A.Durmaz'ın getirilmesi gibi konularda bizim ne kadar canımızı yaksa da elbette yönetim bu gücü kullanmak için vardır ve bazen biz taraftarlara rağmen kullanacaktır. Geçmişteki yanlış kararlar ile kaybeden Demirspor oldu ne yazık ki. Gereken dersler çıkarılmış mıdır? Umuyorum ki çıkarılmıştır. Zira camia olarak hata yapma lüksümüzün olmadığı bir dönemden geçtiğimizi düşünüyorum.

Durmuş hocanın göreve gelmesi beni ekstra mutlu etmemişti, yalnızca A. Durmaz'ın gitmesine sevinmiştim. Hoca geldi, sessiz sakin bir şekilde işini yapmaya koyuldu. En azından işin dışarıya yansıyan tarafı buydu. Zaman içinde Durmuş ve Ercan hoca idaresinde puanlar toplanmasına karşılık bu sefer de takımda iki başlılığı andırır tarzda dedikodular üremeye başladı. Özellikle Ercan ve Durmuş hocanın belediye ile muhtemel ilişkilerine yönelikti bu iddialar. Son olarak playoffun son maçta kaçması ve bitmek bilmeyen kongrelerin ardından hoca değişikliği gündeme geldi. İçeride tam anlamıyla neler olup bittiği bizim açımızdan muamma.

Yeni hocanın ilk açıklamaları akla yatkın. Genç oyunculardan, kulüp kültüründen, 1.lig hedefinden bahsediyor. Bu açıklamaları, eğer ileride unuturlarsa hatırlatmak için bir kenara ayırmakta fayda var.

Yönetimce verilen kararlara ilişkin hesapların sezon sonunda karlı bir şekilde kapanması dileğiyle...

Yorumlar

doğu demir dedi ki…
durmuş hoca basın açıklaması yaptı ve herşey beklendiği gibi çıktı...bekir çınar kişisel hırsıyla iyi giden bir teknik heyeti yollamıştır...hiç kimse aytaç durak neden bekir çınar yerine ercan aslankesere para verip futbolculara dağıttırıyor bunu sormuyor...bilmeyenler başkana sorsunlar...gelen hoca çok iyi bir insan çok sağlam biri olabilir.ama biz cennete adam toplamıyoruz.ya da adana adliyesine hakim aramıyoruz...nasıl hatır için,şahsi borcu için abdulkerim denen adamı başımıza hiç seyretmeden bilmeden getirdiyse yönetim; şimdi de hiç bir sportif başarısı olmamış bir hocayı emin olun hiç bir maçını izlemeden getirmiştir bekir çınar...bu vebal adamı ömür boyu takip etmekle kalmaz,diğer dünyada da yakasına yapışır...rahat uyutmaz sayın bekir çınar...


ve siz blog üyesi arkadaşlar,bu olaı çok yumuşak anlatıyorsunuz..iyi niyetlisiniz belki...şimdi destek zamanı diye böyle yazıyorsunuz ama gerçekleri haykırmadıkça olmaz...olmaz...olmaz...

çünkü olan demirspora olacak....
Onur BİÇER dedi ki…
Söylediğiniz iki husus var sayın Doğu Demir.

İlki Bekir Çınar'ın kişisel borçları nedeniyle Abdülkerim Durmaz'ı getirdiği. Abdülkerim Hoca geldiğinden beri bu söylentileri duyuyoruz. Ama Abdülkerim Hoca'nın gelmesine olan kızgınlığımızda dahi bu ibareleri kullanmadık. Çünkü kanıtımız yok. Kanıtımız kendisinin bize küfür etmiş olması idi. O hususu vurguladık.

Bir diğer husus ise Aytaç Durak'ın yönetim yerine teknik heyete para vererek futbolculara dağıttırması. Bu hususu da çokça duyduk. Bunlar önemli duyumlar. Kanıtlayabilirseniz, hesap soralım. Biz de soralım. Açıkçası çok hassas olduğum noktalardan yaklaştınız. Bunu dile getirmedik. Çünkü kanıtımız yoktu. Yönetimden veya ona yakın olanlardan duyduğumuz birçok şeyi bile bloga taşımadık, çünkü yine kanıt yoktu.

Umarım bizi anlarsınız. Ha ben elimde kanıt olmadan yönetime bir kere vurdum. Dedim ki; ne güzel paylaşmışsınız pastayı. Aytaç Durak Belediye Başkanı, Mustafa Tuncel meclis başkanı, siz de meclis üyesi. Harika dedim. Demirspor'u kim düşünür dedim. Elimde hiçbir şey yoktu. Beyan dahi yoktu. Sonra vicdan azabı çektim. Kul hakkı çok ağır bir şey sayın Doğu Demir. Bir kere bu hakkı çiğneme olasılığını hissettim, çok rahatsız oldum, bir daha da yapmamaya özen gösteriyorum. İşin içinde kul hakkı var, kanıt olmadan ithamlarınıza destek veremem. Üzgünüm...
doğu demir dedi ki…
doğru düşünüyorsun,doğru yaşıyorsun onur arkadaşım
allah kimseye kul hakkı yedirmesin...adanaya geldiğinde ya da adanada yaşıyorsan ben sana bu iki söylemimi de birinci ağızlardan kanıtlarım...buraya da yazıp yazmamaya sen karar verirsin...
bilmediğim hiç birşeyi hiç bir yere yazmadım ben de bugüne kadar...
mesela yeni gelen hocayı tanımıyorum ama geldiği yerlerden söylenen iyi adam olduğu allah ondan da razı olsun...
bu söylenenler gerçektir
aksini söyleyecek adam daha doğmadı emin ol tüm adana bunları biliyor...

birinci ağızlardan kulağımla duyduklarım bunlar...daha neler var onurcuğum ama
ne bana yakışır ne de demirspora başkan olmuş birine böyle saldırmak demirsporluluğuma yakışır...susuyoruz...umutsuz bir şekilde susuyoruz...bekliyoruz...
sen yine kanıt görmeden bişe deme...ama bil ki sözümde yalan yok...
saygılar
Onur BİÇER dedi ki…
Samimiyetiniz için teşekkür ederim.
göktuğ dedi ki…
Bana göre Durmuş Ali Çolak zamanında futbol kalitesi yükseldi. Takım doğru sistemle oynamaya başladı. Alınan puanlar hesaba vurulsa sene başı gelseydi belki yükselme grubundaydık. Bu açıdan Durmuş hocanın hakkını vermek lazım.

Yeni hocaya gelince kimse tanımıyor. Hiçbir başarısı yok tabi bu başarısız olacağı anlamına gelmez. Umudum başarılı olması.

Durmuş hocanın gönderilmesine iki yönden bakmakta yarar var.Birincisi alınan puanlara ve oynanan oyuna bakarsak hocanın gönderilmesi yanlış. İkincisi ise yönetim tarafından bakarsak kimse hazır oturmuş başarılı olmuş hocayı durduk yere göndermek istemez.Tekerine çomak sokmaz. Bu işin basına yansımayan su yüzüne çıkmayan bir yönü illa ki vardır. Yoksa bu gidişler bu kadar sessiz olmazdı. Durmuş Hoca'nın Atılgan döneminde kimin referansı ile geldiğini hepimiz biliyoruz. Bu kararın puan durumu ve oyunla ilgili olmadığı aşikar. Alınan karar büyük ihtimallee yönetsel işleyişle ilgilidir.
doğu demir dedi ki…
adımın kötü kullanıma açık kalmaması için üye olmaya çalıştım.umarım becerebilmişimdir...deneme yorumudur
kebabman dedi ki…
Sevgili dogu demir,
Tam 9 sene boyunca gercekleri haykiranlar oldu,cok az seyi degistirebildiler...Buradaki arkadaslar haykirmis olsalar,pek fazla sey degismeyecek.

Cok sey yazilabilir..Mesala 8 sene aktif baskanlik yapmis ve 10 kusur sene baskanlari atamis bir kisiye Adana Demirspor'un bu hali nedir diye neden sorulmaz.Hep bizmi soracagiz?Neden baskalari sormaz?Yada O kisi atadiklarina neden hesap sormaz?


vsr,vsr,vsr...

Adana halinden memnun...

9 sene gercekleri haykiranlar,

Levent Eris olmasin dediler,
Metin Yildiz olmasin dediler,
Abdulkerim Durmaz olmasin dediler,
Neden olmamasi gerektigini detaylari ile haykirdilar vsr,vsr,vsr

dinleyen oldumu?

Onlardan baska olmasin diyen oldumu? Olmadi,onlardan baska haykiran oldumu .Hayir olmadi..

O halde birazda onlar dinlensin,burasi dinlensin baskalari haykirsin.
mustava dedi ki…
önceki teknik direktör değişikliğinde yazdığımızdan pek farklı değil ki yazdığımız üslup. o zaman abdülkerim durmaz'ın gelmesi üzerine canımız çok yanmıştı. ama yine de "yönetim gücü sizdedir, karar mekanizması sizsiniz" demiştik. durmazın gelmesini istememek üzerineydi yazdıklarımız.

şu belediye-ercan aslankeser "dedikodusu" üzerinden yönetimi eleştirmekte sorun görmüyorsunuz da, bizim eleştirilerimizi yumuşak ve yetersiz bulup eleştirebiliyorsunuz. demirspora olan olmuş, malı götüren götürmüş, gemisini yüzdüren yüzdürmüş. siz önceki yorumlarınızda bize kişilerle uğraşmayın, duruşunuzdan taviz vermeyin diyordunuz ama bekir çınara tabiri caizse şahsen giydirmekten geri durmuyorsunuz. bizim sizden farkımız nedir? e tamam, size yorum sayfamızı açtık diye mi bizi de sizin istediğiniz tarza dahil etmek istiyorsunuz? daha önce ne yazdıysak şimdi de onu yazıyoruz. daha da yazılacak şeyler var elbette. o hakkımız saklıdır.

lütfen sizin bekir çınara ve yönetimine olan sinirinizi, sıkıntınızı bize yüklemeyin. küfür ve hakaret içermedikçe yorumlarınız yayınlanacaktır.
doğu demir dedi ki…
evet göktuğ arkadaşım iki yönlü bakmak lazım iki yönde de gönderilmeleri yanlıştır.durmuş hoca basın açıklaması yapmış ve söylemesi gerekenleri söylemiştir.yönetimi suçlamıştır.haksızlık yapıldığını söylemiştir.aksini düşünen yönetim çıkar yalanlar...eğer ortada bir yalan varsa.ama ortada yalan da yok...şimdi ercan hocayla durmuş hocaya saldırılan bir yer var..belediyenin adamı diyorlar..ben soruyorum bekir çınar bundan önce kimin yönetiminin adamıydı gökoğlu gökoğlu hangi yönetimdeydi..mustafa tuncel...
peki
b.çınar hangi partiden birinci sıra meclis üyesi?? ve bu meclis üyeliği adaylığını kim sağladı...hangi sıfat bu adaylığı almasında hızlandırıcı oldu...kim kimin adamı derken dikkatli olmak lazım...saygılar
doğu demir dedi ki…
sizle ben farklıyız siz temsil yerindesiniz ben bir bireyim...söylemlerimiz tabi ki farklı olacaktır...ben kişilerle uğraşmamaya çalışıyorum...hocayı yollayan ve yeni hoca getiren kişi yeterli açıklama yapmadı.bugün kovulan hoca çıktı açıklama yaptı ben de bu açıklama burda yankı bulmuş,fikirlerimi söyleyeyim dedim...tüm suçlu bekir çınar olduğu için.tüm sözlerim doğrudan onu gösteriyor olabilir ama bu benim bilerek ve kasten yaptığım birşey değil...mutlu değilim kendi kulübümün başkanı hakkında olumsuz yazılar yazmaktan...üzüntümü anlayabileceğinizi biliyorum...ben daha önceki hocayla ilgili yazılarınızla bunu kıyaslamadım...

ercan hoca sezon sonuna kadar susacaktır tahminimce.onun demirsporluluğu bunu gerektirir.sizin dedikodu olarak gördüğünüz şey işte kendisini demirspordan ayırmıştır...
yorum sayfanızı bana açtığınız için saolun...ama sizi dahil etmeyi düşündüğüm bir tarz yok..farklıyız siz benden farklısınız diye ben bu blogu okuyorum...
saygılar
doğu demir dedi ki…
kebapman doğru söylüyorsun...tüm söylediklerin doğru ama ben bu blog herşeyi bağırsın çağırsın diyen değilim.hatta bu yazı için sadece yumuşak yazılmış altında da kesin iyi niyet vardır diyorum...
dediklerine katılıyorum...
tüm bunların sebebi...adanada yaşayan hiç kimse tuttuğu demirspor takımını sahiplenmemiştir.sadece tutmuştur...örgütlenememiştir,bilinçlenme gereği duymamıştır...nerde ne zaman ne müdahele etmesi gerektiiğini de bilememiştir...
demirspor taraftarı (ben de dahil )
bir takım nasıl tutulur nasıl sahip çıkılır bu konuda sınıfta kalmıştır,cahildir,bugün bunların acısını çekiyoruz...15 yıldır süregelen taraftar portföyünü ben böyle yorumluyorum...saygılar
kebabman dedi ki…
Sevgili dogu demir,
Taraftarlar olarak kendimizi sorguladigimiz,sucladigimiz,hakli buldugumuz donemler olmustur.
Ama bugunlerde aci cekmemizin sebepleri arasinda taraftarlar en son sirada yer almaktadir diye dusunuyorum.
Bence sorun cok daha yukarilarda...
O nedenle en son halka olan taraftarlar senelerdir ayni seyleri yazip durmakta,sahada oynana futbol yerine binbir turlu gorus bildirmemesi gereken konularda gorus bildirmektedir.
ADS de 8 sene baskanlik yapsaydin ve 10 kusur sene yonetenleri atasaydin sence sen Adana Demirspor'u futbol ureten bir yapiya kavusturabilirmiydin?
ADS'yi futbol haric her turlu uretim ve tuketim yapan yapisindan kurtarabilirmiydin?
Bence evet yapabilirdin?
Istenseydi yapilirdi ama
Istenmedi.
Onur BİÇER dedi ki…
İşte gelmek istediğim nokta da tam burası. Adana dedikodu cenneti olmuş. Ben bu dedikodularla hareket etmek istemiyorum. O nedenle o bunu dedi, bu bir diğerine bunu söyledi. Bu işlere girmiyorum. Resmi açıklamalara bakıyorum.

Bekir Çınar Abdülkerim Durmaz'a ve birçok kişiye resmen kefil oldu. Kefaleti ile ilgili yerden yere vurdum. Derviş Erten Behzat Hoca'nın gönderilmesi ile ilgili bir açıklama yaptı, yerden yere vurdum. Ama aynı dönemde Behzat Çınar'ın Mehmet Gökoğlu'na laf taşıdığı konuşuluyordu, birinci elden evet taşıdı ben şahidim diyenler de oldu, birinci elden yok öyle bir şey diyenler de. Birinci elden kısmını bu nedenle vurguladım. O dönemde birçok şeyi eleştirdim ama Gökoğlu kısmına girmedim. Şimdi hocanın belediyenin adamı olduğu söyleniyor. Hatta belediyenin hocaların maaşlarını ödeme sözü verdiği ama ödemediği, hocaların belediye garantisi ile geldiği, kulübe külfet olmama garantisi verdikleri konuşuluyor. Kaçıncı el olduğu mühim değil. İstesem belediyeye vurmak için muhteşem fırsat. Vurmam, belediyeyi yerin dibine sokarım elimde imkan olsa ama bununla vurmam. Elimde kanıt yok. Adanaspor maçı ile ilgili bir yazı yazdım. Dedim ki; eğer bu işte parmağınız varsa çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın, size beddua ediyorum. Ama birçok kesim o duyumlar üzerine alenen saldırdı belediyeye. Ben saldırmadım, şarta bağladım sözlerimi. O bile yanlıştı ama içim kanıyordu ve söyledim. Böyle vurmak doğru değil. Kimin doğru kimin yanlış yaptığından bağımsız bir şey bu. Şimdi resmi açıklamada herhangi biri siz belediyenin adamısınız, diyor mu, demiyor. O halde bu da benim alanımda değil. Hocalara hangi resmi açıklama ile saldırılmış, onu söyleyin, alanıma girsin. Söylemek istediğim şu Sayın Doğu Demir, ben söylentilerin kavgasında kendimi yıpratmak, bu kavgada bir taraf olmak istemiyorum.
göktuğ dedi ki…
@ doğu demir ;

Teknik ekip sportif başarısızlık nedeniyle değilse ne için gönderilmiştirin cevabını mantık olarak aradım. Mantığım yönetsel olarak rahatsız olunduğu için gönderildiklerini düşündürdü bana. Yönetimin herşey yolunda giderken neden böyle bir karar aldığına başka neden bulamadım.

Siz iki tercihinde yanlış olduğunu söylemişsiniz. Kişisel ihtirasların önplana çıktığını söylemişsiniz. Kişisel ihtiraslar 12-13 haftada ortaya çıkmadıysa neden kongreden sonra ortaya çıktı. Kongre sürecinin bu gönderilme ile ilgisi olabilir mi ? Bana göre başarılı bir teknik ekibin gönderilmesi kişisel ihtirasların ötesinde birşeyler olmalı. Aklıma takılan soru bu ?
Adsız dedi ki…
@ doğu demir

Eğer söylentilerle hareket edeceksek, Durmuş ve Ercan hocalarla ilgili kongre döneminde hiç iyi şeyler söylenmedi. Eğer bu söylentiler doğruysa, yönetimin yerinde ben olsam ben de yolları ayırırdım. Görünürde hiç bir şey yokken yolların ayrılması da bende malum söylentilerin doğru olduğu intibası oluşturuyor...

kebabkolik
doğu demir dedi ki…
evet,söylenti kelimesi olan olayların üzerinde bir örtü olarak kaldığı sürece bizim konuşmalarımız bir varış noktası bulamıyacak haklısınız...
ben iddalarımı yanıtlayacak yetkili arıyorum ama bulamıyorum...madem öyle susuyorum son bir de fa bu konuyla ilgili konuşarak
durmuş hocanın ve ercan hocanın sözleşmeleri tek taraflı fesh edildi...demirspora maliyeti 1 trilyondur
tazminat ödenecek ve bunun kaçışı yok.oysa iki hocaya da bırakın denselerdi istifa edecek kadar onurlu ve düzgün demirsporlulardır...sadece bu dediğime bile emin olun muhatap bulamıyacam....kongre üyesi arkadaşlarınız varsa...durmuş hocanın sözleşmesine lütfen baksın ve bu işe son vermede. ne kadar tazminat var söylesinler saygılar...
Onur BİÇER dedi ki…
Kongre üyeleri bu belgelere bakamaz sayın Doğu Demir. Yönetim Kurulu bakabilir. Konuyu aydınlatmak onların takdirinde ama şu anda tartışmaların içinde daha fazla olmamayı tercih ettiklerini hissediyorum.
Adsız dedi ki…
1 trilyon derken?

Bu iki hocanın tazminatları toplam 1 trilyon yani? Kim bu adamlar, Rijkard-Neskeens ikilisi felan mı? Ne 1 trilyonu Allah aşkına? Eğer bu söylediğiniz doğruysa böyle bir sözleşmenin altına imza attıkları için bu yönetimi blog ve bizler dahil herkes eleştirir. Eleştirinin ötesinde farklı tepkiler de gelir... Ancak yönetime giydireceğim derken, biraz fazla abartmıyor musunuz? Biraz frene basın diyorum. Dinlenin, bir nefes alın...
Adsız dedi ki…
Sevgili Doğu Demir

Yukarıdaki yazılarının birinde Ercan Aslankeser sonuna kadar konuşmaz bu onun demirsporluluğundandır demişsin. o zaman ben böyle bir demirsporludan sadece hakedişlerini yani çalışmasının karşılığını almasını Tazminat maddesini işleme sokmamasını beklerim. Bekleyip görelim bakalım Ercan Hoca ne kadar demirsporluymuş. Bugün Kocaelispor geçmişe ait borçlarını temizlemeye çalışırken . birçok hocanın ve topçunun borcu ötelediği ve indirime gittiği klüp tarafından basına deklare edilmiştir.


diğer bir konu ise 1 trilyondan bahsetmişsiniz bu ne böyle 2. ligde bir klübün hocasının sözleşmesinde 1 trilyon tazminat yazarmı ? veya menajerle 2 sinin toplamında . bunun ercan hoca ve durmuş hoca tarafından talep edilmesi sence doğrumudur.
Adsız dedi ki…
Ercan ile Durmuş hoca ne zaman Demirsporlu oldu Allah aşkına. ne Demirsporluluğu, Demirspor'u düşündükleri için falan değil, para için geldiler ve geldikleri gibi de gittiler. Öyle 1 trilyon falan da değil tazminatları (akla mantığa uyarmı hiç bu rakam) Durmuş Hocanın 175.000, Ercan'ın da 75.000 diye duydum tazminat rakamları. Ercan'ın başarılı olduğu fikrine katılıyorum ama Demirspor'da görev yapmasını içime sindiremiyordum (Demirspor taraftarına hareket çeken kimsenin görev yapmasını sindiremiyorum) iyi ki gönderildi.

Ziya
doğu demir dedi ki…
ilk sözleşmlerinde böyle bir madde yoktu arkadaşlarım....ama bekir çınar gideceğiz diyip durmuş hocayla ercan hocayı getirdiğinde kendinden sonraki yönetim kovamasın diye...bu maddeler sonradan eklenmiştir.durmuş hocanın 500 milyar ercan hocanın da 300 ila 400 milyar gibi bir tazminat maddesi eklemiştir bekir çınar ekledikten iki hafta geçmeden ikisinin de görevine tek taraflı son vermiştir....maddeyi ekleyen,tazminatı bile bile işlerine son verenler suçlu değil...ercan hocayla durmuş hoca suçlu demek...tamam susuyorum...elbet elime geçecek bu sözleşmeler...ben de burdan sizinle paylaşacağım arkadaşlar...saygılar
Adsız dedi ki…
BAŞKAN BU İDDİA İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMALIDIR.
Adsız dedi ki…
Sevgili doğu demir, eğer bu iddianı ispatlarsan bu yönetime en ağır eleştiriyi getiren yine bizler oluruz. Bekliyoruz...

Ziya
DexteR dedi ki…
''bekir çınar gideceğiz diyip durmuş hocayla ercan hocayı getirdiğinde kendinden sonraki yönetim kovamasın diye bu tazminat maddelerini ekledi. sonra da iki hafta geçmeden ikisinin de görevine tek taraflı son verdi....''

Böyle bir iddaanın ispatı o kadar zor olmasa gerek. Eğer ki ilk kontratta olmayan bir tazminat maddesi alelacele hem de 1 trilyon civarında bir rakamla ekleniyorsa, bu kontratlar ortaya çıkarılır. yönetim kurulu dediğin bir Bekir Çınar'dan oluşmuyordur heralde.

Olmassa Demirsporluluğundan şüphe etmediğiniz, bırakın denselerdi istifa edecek kadar onurlu ve düzgün demirsporlu Durmuş hoca bir basın toplantısı daha düzenler...

Bu açıklamaları Ercan Aslankeser de yapabilirdi ama o sonuna kadar susar. Ne de olsa çok büyük Demirsporludur.
adana demir dedi ki…
http://www.spor01.com/kosegoster.php?id=325


bu yazıyı paylaşabiir miyiz acaba ???

bilgilendirme olsun

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.