Ana içeriğe atla

Teşekkür ve Yemin

Bugün 20.08.2009. Saat 14.15. Yaklaşık 2 saat önce Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı'ndan Murakıplık mertebesine terfi etmeye hak kazanmış bulunmaktayım. Uzun ve çileli bir dönem oldu, yıprandım. Hem de çok yıprandım. İnsanın omuzunda büyük bir yük ile yol alması ve bitiş çizgisini görmesi çok güzel bir duygu.

Bu bitiş çizgisi aynı zamanda bir başlangıç çizgisi de...

Bugün 20.08.2009

Bankacılık Sektörünün toplam büyüklüğü 768 milyar TL.

Ülkemizin bankacılık sektörüne güvenerek mevduatlarını bankalarda değerlendiren vatandaşın toplam parası yaklaşık 483 milyar TL.

Gayrisafi yurtiçi hasılamız yaklaşık 1 trilyon TL.

Sınavlarıma hazırlanırken hep aynı duayı ettim. Bu vatana layık olma, hizmet etme fırsatının bana tanınması için Allahıma el açtım. Bu fırsat artık apoletimde gizli. Üzerime düşeni tüm varlığımla yerine getireceğime yemin ediyorum.

Bu süre içinde dualarını, iyi dileklerini, sabırlarını esirgemeyen tüm dostlarıma çok teşekkür ederim. Hepiniz sağ olun var olun.

Yorumlar

vertumnus dedi ki…
Murakıp olmanın bedeli = 1 İtalya seyahati (Mondiali'si dahil), günlerce çalışma, sabaha karşı shoutbox, kimseyi uzun süre görmemece...

Helal olsun kardeşime, çok daha güzel yerlerde de göreceğiz seni ben biliyorum...
Adsız dedi ki…
Gözün aydın hocam...Tebrik ederim...
Adsız dedi ki…
Tebrikler.. Vatana, millete ve herkese hayırlı olması dileğiyle, kutlamak istedim...

Kamil Ateş
Hüseyin A. dedi ki…
Abicim değdi walla o kadar emeğe sen haketmiştin zaten hayırlı olsun gurur duyuyorums seninle
Adsız dedi ki…
Sevgili Kardeşim,

Hayat denilen bu uzun ve engellerle dolu yolda, yolun ve bahtın hep açık, mutluluk daima seninle olsun.

Merih Güvenç
Baris dedi ki…
Murakıp'ın anlamını bilmememe rağmen, bu kadar zahmete girilmişse iyi bir anlama sahip olduğunu çıkarabiliyorum.
Hayırlı olsun abim..
kebabman dedi ki…
Tebrik ederim Onur.
Yardimci murakiplar yeminli oluyorda,murakip olunca yemine gerek kalmiyor mu? :-)Yoksa yardimcilikta edilen yemin yetiyormu?
Onur BİÇER dedi ki…
Abi yardımcılıkta edilen yemin tek başına yeterli, bu benim mahkemeye 4 yıl önce yaptığım kalpten yemine ek olarak aktarılmış bir yemindir.

İyi dilekleriniz hepinize teşekkür ederim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.