Ana içeriğe atla

Samsunspor Maçı Öncesi

Samsunspor maçı, hemen üstümüzdeki rakiple kopmamak adına oldukça önemli. Aradaki 7 puan farkın açılması play-off umutlarını sıkıntıya sokacak. Rakibin dış sahada 11 maçta 6 beraberlik alması ve iki takım arasındaki son üç maçın da berabere bitmesi de maçın ortada olduğununu göstergesi. Rakip ayrıca son 7 maçını kaybetmedi ve bunların beşini kazandı.

İç sahada iyiyiz ancak yine de rahat maç kazandığımızı söylemek mümkün değil. Bu maçta yine öncelikli hedef kolay gol yememek olmalı.

Dikkat etmemiz gereken bir diğer nokta da tribündeki tavrımız. TFF'nin değişen yönetmeliği nedeniyle başka takımlara yönelik tezahüratlar, süre sınırı olmaksızın ceza kapsamına girdi. İkinci devre maçlarda yediğimiz 13bin ve 26binlik iki para cezasının artmaması açısından bu maçtaki sabrımız, otokontrolümüz önemli.

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Maçın bizim açımızdan ne kadar önemli olduğu ortada. Aslında bakarsanız bu sezon Adana'da oynanacak ilk gündüz maçının play off yolundaki en önemli rakiplerimizden biri olan Samsun spor ile olmasının tesadüf olmadığını düşünüyorum. Ülkedeki spor bakanının Samsun'lu olması ve bakanın desteği ile neredeyse her maçı televizyondan verilmiş bir Samsun spor var karşımızda. Onlara göre rakip olan biz ise, seviye üstü seyirci potansiyeline sahip, stadı hınca hınç dolduran,deplasman takımına deplasmanı tam anlamıyla yansıtabilen, içerideki maçlarında sadece 1 mağlubiyet alan bir takım olarak dikkat çekiyoruz. Böyle bir takıma karşı yapılabilecek en büyük engelleme, taraftarının maça gelemeyeceği bir saate maç koymak olacaktır ki, federasyonda bunu en güzel şekilde yapmış bulunmakta. Ne olursa olsun Demirsporumuz, hem Samsun spor'a karşı hem de oynanan oyunlara karşı mücadele edebilmek adına maçtan zaferle ayrılmalı, bunu yapacak güçteyiz ve bunu başarmalıyız. 1-0 olsun, 3 puan bizim olsun.
yavuzy dedi ki…
Bana biraz komplo teorisi gibi geldi bu Süleyman Bey, canlı yayınları ilk 6'daki takımlara göre ayarlıyorlar. Yukarıdaki takımların maçları yayınlanıyor. Bakan etkisi mutlaka vardır ama zannedilen kadar olsaydı geçen yıl düşmekten son anda kurtulmazlardı.
Unknown dedi ki…
Canlı yayın konusundaki görüşlerinize bir nebze de olsa katılabilirim. Ama yine ilk 6 içindeki takımlara baktığımda en fazla Samsun spor'un maçının canlı yayınlandığını biliyoruz.(yanlış biliyorsam affola) Durumun böyle olması beni çelişki içinde bırakmıyor da değil açıkçası. Yine de görüşünüze saygı duyuyorum ama düşüncelerimin hala aynı yönde olduğunu belirtmek isterim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.