Ana içeriğe atla

Adana Demirspor: 0 - Manisaspor: 2

Demirspor:0-Abdullah Yılmaz:2 diye başlık atsak daha iyi olabilirdi;kötü hakem Abdullah Yılmaz, Cüneyt Çakır taklidi bir kırmızı kartla Demirspor'un bütün azmini tüketti.

Bizi buraya kadar getiren futbolculardan biraz daha azim bekliyorduk. Olmadı. Sahada doğru dürüst bir direnç, istek ve kazanma arzusu göstermediler.

Yönetim'in Kongre kararının bu ruh halinde etkisi olabilir mi?

Uydurukça yenen ilk gol ve ardından kırmızı kartla birlikte maçın seyri belli oldu. Taraftar da kendince tepkisini verdi. Şimşekler Grubu ise 90 dk desteğini kesmedi.

Bir maç daha var. Bir umut daha var mı?

Yorumlar

Unknown dedi ki…
maça sadece koltuk kırmaya gelmiş malum takım seyircileri vardı statta hırslarını alamamışlar yeniden kırmaya gelmişler bizzat şahidim.
Unknown dedi ki…
koltuk kırıp atmak nedir ben bunu anlamadım arkadaş yani neyi ispatlıyorsun atinca boyle yapacaksanız hic gelmeyin takıma zarar veriyorsunuz
yavuzy dedi ki…
Çok kalabalık maçlarda bu tip olaylar yaşanıyor ne yazık ki. Ama tribün de kendi içinde tepkisini veriyor yer yer. Olaylar başlarken, o anda tribünde olanların bunu frenlemesi çok önemli. Başka takımların taraftarları da vardır mutlaka, onu tespit etmek çok güç.
aLisqo dedi ki…
Dün maratonda izledim maçı. Bilmiyorum kaç kişi görmüştür ama benim dikkatimden kaçmadı. Bulunduğum yerden bir kaç tane koltuk atıldı. Sonra uyaranlar oldu ve koltuk atılma kesildi. Kesildikten hemen sonra ise Çevik Kuvvet Polisi taraftara el kol hareketleri yapıp bir şeyler söylüyordu ve koltuk kırıp atma daha da şiddetlendi. Demem o ki Çevik Kuvvet Polisi taraftarı tahrik etti. Benim kayıt altına alma şansım yoktu. Umarım bunu kayıt altına alan vardır ve bizlerle paylaşır. Paylaşsın ki görsün tüm hata taraftar da değil !

Diğer bir konu ise Tarzanlar'a yapılan ayıp. Ayıp diyorum çünkü gerçekten yapılanlar hiç hoş değil. Grup orada Burak Yıldırım ile pankart açıyor, acıyı paylaşıyor. Diğer taraftan ise Tarzanlar'a allah allah nidalarıyla saldıranlar var. Hayırdır kardeşim savaşa mı gidiyoruz diye sorası var insanın.

Son olarak Şimşekler Grubu yine büyüklüğünü her zaman ki gibi kendine has duruşuyla gösterdi.
ugur-forzache dedi ki…
hiç bir şey umrumda değil...8 sende bir şampiyonluk gördüğümüz için böyle maçları çok yaşadığım için ve kilometrelerce yol tepip umutla maça geldiğimiz halde, gerçekten yenilmek hiç önemli değil ama sinirlendiğim 2 şeyden biri hakem özgür'ün dengesiz girişi (çünkü hakem sarı bile verse kırmızı olacaktı) ikincisi kameramanın kafasına o koltuğu atan.
ugur-forzache dedi ki…
o kadar yol tepmeme ve rağmen 8 senede gördüğümüz maçlardan sonra mağlubiyet hiç etkilemedi beni...alışkınız bu durumlara...sinirlendiğim 3 şey ise....
1. özgür ün dengesiz hareketi...ki hakem ikinci sarı verse bile kırmızı olacak. biraz dikkatli olması lazım.ki o ana kadar maçın en diri oyuncusuydu demirspor adına

2.hakem pozisyonlara o kadar uzaktı ki nasıl süzdü o pozisyonları anlamış değilim. yan hakemler ne işe yarıyor ayrıca çözemedim.

3.tarzanlar mıdır nedir? bu kadar gerginken taraftar bu kadar tahrik edici hareketler yapılmaz. sevinmelerinden bahsetmiyorum. kapalı a tribununden bilet bulabildiğim için oraya girebildim. yanıbaşımızdalardı, bizzat yüzlerini bize dönüp tahrik edici şeyler yapıyorlardı.
4. dört oldu ama bir takım bu kadar inançsız bu kadar ruhsuz oynayamaz...nasıl play off a katıldığımızı anlamak bile güç...
coulibaly dedi ki…
Dün hayatımda ilk defa Demirsporlu olduğum için utandım. Dün sabah bilet alma kotası olmadığı için gişeden 1 kişinin 40-50 bilet alıp (yarım saatte bir saatte 14 bin bilet böyle bitti) karaborsadan satabildiği, saatlerce sırada bekleyip bilet bulamayan yüzlerce taraftarımızın hakkının yendiği bir ortam sağlayan yönetimden; 50-60 kişilik çoğu çoluk çocuk olan deplasman tribünüyle münakaşaya giren taraftardan; ilk yarının sonundan maç bitimine kadar sahaya su fırlatan taraftar olmayan kendini bilmez gerizekalılardan ve onları alkışlayanlardan utandım. Demirsporlu kimliğimi bir kenara bıraktım, gözümün önünde o fırlatılan koltuk kameramanın kafasına geldiğinde insanlığımdan utandım. Şimşekler Grubunun Burak Yıldırım için o güzel pankartını alkışlayıp sonra saha kenarındakilere koltuk fırlatmak, su fırlatmak nasıl anlamsız kıldı o güzel pankartı. Kendimize batırmamız gereken o kadar çok iğne var ki bazı şeyler nasıl düzelir, bunun için umut var mı bilmiyorum çok da umutlu değilim.
Maçta Manisaspor her zamanki gibi iyi kapanıp bulduğu fırsatları değerlendirdi. Hakemin bazı kararları Manisa lehine olduğu doğru ama yenilgiyi hazırlayan tek başına Özgür oldu, mantıksız bir faul sonucu yediğimiz gol ve yine saçma sapan hareketiyle bizi 10 kişi bırakmasıyla nakavt olduk. Onun için bence maçın başlığı Adana Demirspor:0-Özgür Öçal: 2
geyik1940 dedi ki…
Bir umut daha var, evet!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.