Ana içeriğe atla

Kupa Maçı, İstanbul'da Oynansın

Kupada Galatasaray ile eşleşince, yönetimimiz çok acil bir açıklama yapıp rakibi Adana'ya davet etti! Maç, Adana'da oynansın istedi. Galatasaray'ı özlemişiz(!)

Hiçbir konuda bu kadar çabuk açıklama yapmayan yönetimin kura çekilir çekilmez hemen bu açıklaması yapması şaşırtıcı.

Adana'daki Galatasaraylılar ne düşünür bilmiyorum; biz Demirsporlular olarak maç kura sonucu neredeyse orada oynasın istiyoruz. Çünkü Adana'daki Galatasaraylıları değil, İstanbul'daki Demirsporluları, tüm Türkiye'deki taraftarlarımızı düşünüyoruz.

Eğer mesele hasılat geliri ise, Kupa'da deplasman takımı da yüzde 40 hasılat geliri elde ediyor.

Yönetimlerimiz, bugüne kadar taraftarın sesini yansıtamadı; bizim temsilcimiz olamadı. Bunu bir kere daha gördük dün. Rica ediyoruz; lütfen Demirspor taraftarını küçük düşürecek açıklamalar yapmayın.

Yorumlar

mert dedi ki…
Benim özlemim var eski günlere özlemim var görmediğim günlere yaşamadığım şampiyonluklara ihtiyacım var gerçek Şimşekler grubuna Adana Demirsporun maç kazanmasına Adana esnafının para kazanmasına uzun bilet kuyruğunda beklemeye biletin kalmadığını öğrenince karaborsadan bilet aramaya 15000 kişiye beraber haykırmaya yenilmez armadayı görmeye dolu protokol tribünü görmeye özlemim var takımlar umurumda değil ama popüler bir takımın gelmesi şehrimizin hareket kazanması belki bazı insanların gözlerini ve kulaklarını açar belki biri birşeyler yapmaya karar verir umarım gs memleketimize gelir umarım güzel günler için bu maç bir milat olur umarım özlemim bir günlük de olsa giderilir umarım
yavuzy dedi ki…
Mert, şehrin hareket kazanması, 15bin kişi beraber bağırmak; bunlar istenmeyecek şeyler değil. Sorun en son yazdığın, bu isteği bir maça indirgemek. Adanalı GS'yi özlediyse, Demirspor'u GS'nin rakibi yapacak adımlar atmak lazım. Onu bir maçlığına şehirde ağırlamak değil, planlı programlı işlerle şampiyon olup, kentimizde GS'yi öyle ağırlamak istiyoruz. Tıpkı iki yıl önce bizim kategoromizde olan ve "büyük" takımları konuk etme şerefine ulaşmış, Buca, Karabük vd. takımlar gibi. Zor bir şey değil bu.
mert dedi ki…
Yavuz abi benim de isteğim planlı programlı bir şekilde şampiyon olup ondan sonra ağırlamak ama maalesef memleketimizde zengin insanlara tüp takılmış gibi hepsi gazla adım atıyorlar.Benimsemediğim Mehmet Gökoğluna dün ilk defa acıdım röportajı izlemelisiniz konuşacak hali kalmamış.Koskoca Halil Arslan tesislere gelip hadi birşeyler yapalım diyor karşısında kimse yok.Gayet iyi görüp gayet iyi duyan insanlar engelli gibi davranmayı bırakıp şehrin hareketini görünce bir adım atabilir.Aslında özlemden de öte isteğim gs maçının atmosferi birini heyecanlırır da yardım eden olur mu diye kısacası imkansızı istiyorum kimbilir belki olur belki de şu parasız günlerde Fatih Terim bir kaç oyuncu kirayabilir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.