Ana içeriğe atla

Ve Yıllar Sonra Beklenen Açıklama

Adana Demirspor Yönetim Kurulu'nun resmi siteden yayınlanan açıklaması. Bekir beyin ağzından. Burayı tıklayarak da yazıya ulaşabilirsiniz.

"Ligin 2. yarısına çok iyi bir başlangıç yapan rakibimiz Elazığspor ile Cumartesi günü saat 13.30’da çok önemli bir müsabakamız olacaktır. Bilet fiyatlarımız, daha önce açıkladığımız gibi, kale arkası 3, maraton 5, kapalı tribünler ise 7 liradır. Tüm taraftarlarımızı bu karşılaşmamıza davet edip, bizlere destek olmaya çağırıyoruz. Ayrıca bu sabah öğrendiğimiz bir duyum yaramızı daha da derinleştirdi. Elazığ Ticaret Odası Başkanlığı, temsilcileri Elazığspor’un Adana Demirsporumuzu yenmesi halinde üst düzeyde prim açıklayıp, deplasman giderlerini üstlendiğini açıklamıştır.

Ben buradan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aytaç Durak’a seslenmek istiyorum. Belediye çalışanlarının cebinden kesilerek oluşturulan ve daha önceleri kulübümüze aktarılan 480 bin liralık spor fonunun tekrar kulübümüze hak ettiği ölçüde layığıyla verilmesini istiyoruz. Bu para hiç kimsenin cebinden çıkmıyor. Sadece işçilerin cebinden çıkıyor. Biz bu talebimizi Büyükşehir belediyesine resmi yazıyla da ilettik. Biz göreve geldiğimizden beri Büyükşehir belediyesinden 2’şer defa 150’şer bin lira aldık. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonuna olan borcumuz ödendi. Bu borcun zaten bizim yönetimimizle hiçbir alakası yoktur. Spor fonundaki paranın kentimizdeki amatör takımlara verildiğini duyuyoruz. O zaman hangi takıma ne kadar verildiğinin birer birer açıklanmasını istiyoruz. Hangi amatör takım ne kadar para almış kamuoyuyla paylaşılmasını istiyoruz. Gönderdiğimiz resmi yazıya da hala cevap alamadık. Bundan sonra Adana Büyükşehir Belediyesi spor fonunun yakınen takipçisi olacağız. Sayın Aytaç Durak Adana Demirspor’a kırgın olduğunu söylüyor. Kendi dönemimizde Sayın Durak’a hiçbir saygısızlığımız olmadığı gibi, taraftarlarımız da en küçük bir küfür etmemiştir. Bizler kulübümüzün onursal başkanlığını da yapan başkanımız Durak’ın, danışmanlarınca yanlış yönlendirildiğini düşünüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aytaç Durak’ın bu sesimize kulak vermesini istiyoruz. Halkın cebinden, işçinin cebinden çıkan paranın kentimizin diğer takımıyla eşit olarak dağıtılmasını istiyoruz. Bu para kimsenin cebinden çıkmıyor. Gizlilik içerisindeki spor fonunun detaylarıyla açıklanmasını bekliyoruz. Tekrar söylüyorum. Bu para hiç kimsenin cebinden çıkmıyor. Kimsenin cebindeki parayı da istemiyoruz. Biz bu fonun her zaman takipçisi olacağız. Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımla birlikte işlerimizi, aile hayatlarımızı risk edip çocuklarımızın rızkını kulübümüz için harcıyoruz. Harcamaya da sonuna kadar devam edeceğiz. Talep ettiğimiz ve hakkımız olan bu parayı bizler kulübümüzün ihtiyaçları için, futbolcularımız için, aylardır maaşlarınızı ödeyemediğimiz personelimiz için istiyoruz. Bekir Çınar yönetimleri, Adana Demirspor Kulübünün en dürüst yönetimleri arasında yer almaktadır. Eğer Sayın Durak bu sesimize kulak vermez ise hazırda bir de B planımız var. Yani 11 kişiden oluşan yönetim kurulumuz, sonuna kadar Adana Demirspor için harcamaya devam edecektir. Biz kimsenin cebinden çıkmayan parayla Adana Demirspor üzerinden şov yapılmasına imkan sağlamayacağız.

Kredi kartı projemiz konusunda ise İş Bankasıyla görüştük.Mayıs ayı sonuna kadar 20 bin kişinin Maksimum karta ulaşılarak, kulübümüze çok ciddi gelir sağlanacaktır. Bize kan lazımken, sadece kan istiyoruz.

Saygılarımızla."

Hakkını arayan yönetimimizi bu cesur çıkışından dolayı kutluyorum. Sorunlarla boğuşan kulübümüzü uzaktan izleyen Büyükşehir Belediyesi her türlü zorluğa rağmen ayakta kalan takımımıza ne zaman omuz verecek?

Kötü günümüzde yanımızda olmayan, iyi günde gözümüze gözükmesin arkadaş!

Yorumlar

onur tireng dedi ki…
Fenerium’da yönetime geldikten sonra 16 şirketle 5 milyon dolarlık anlaşma imzalayan Abdullah Kiğılı, taraftar ürünü sektörüne ilginç iki yeni ürün getiriyor. Bursa’nın ünlü Koru Su markasıyla üç yıllık anlaşma imzalayan Kiğılı, içme suyunu da Fenerli yapacak. Bir güvenlik şirketi de Fener Alarm adıyla ev ve ofisleri koruyacak.

Fenerbahçe Kulübü’nün, Fenerbahçe Spor Ürünleri A.Ş.’den (Fenerium) Sorumlu Asbaşkanı ve Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, göreve geldiği Temmuz ayından bu yana 16 yeni şirketle anlaştı, şirketin kasasına 5 milyon dolar kazandırdı.

Dün Bloomberg HT’de yayınlanan HT Ekonomi Soruyor programının konuğu olan Abdullah Kiğılı, Fenerium ve Kiğılı markasıyla ilgili hedeflerini paylaştı…

- Futbol kulüplerinin rekabeti sadece sahada değil, taraftar ürünlerinde de kıyasıya bir yarış var. Siz de bir hazır giyimci olarak Fenerium’un başına geçtiniz. Ne değişti bu sürede?

Yakında Fener Su piyasaya çıkıyor. Bursa’nın en ünlü su markası Koru Su ile üç yıllık bir anlaşma imzaladık. Çok yakında piyasaya çıkıyor, hem pet, hem de damacana olacak. 2013 yılına kadar yapılan anlaşmayla herkese Fener Su içirmeyi planlıyoruz.


alıntıdır*

herkesten duyar gibiyim bu projenin aslının bizim olduğunu,
doğu demir dedi ki…
ARKADAŞLAR BİR İKİ ÇİFT LAF ETMEME İZİN VAR MI BU AÇIKLAMAYLA İLGİLİ ??
yönetime kinli felan demeyecekseniz tabi
Onur BİÇER dedi ki…
Buyurun Doğu Bey. Söz sizindir.
doğu demir dedi ki…
takımımızın başına ocak ayında kendi rızasıyla gelen 11 kişilik bir yönetim kadrosu kuran ve belirlenmiş projelerle yola çıkan şu anki mevcut yönetimin
iki ay sonunda basını ve kamuoyunu arkaya almak suretiyle böyle bir açıklama yapması uygun mudur ?
paraya ihtiyacımız olan bir dönemdeysek bilet fiyatları neden 3-5-7 lira olmuştur???
şampiyonluğa giden ve iyi giden bir takımımız varken bu fiyat indirme sağlıklı mıdır ? burda hizmet mi vardır ? yoksa kalbi kırılan taraftarı geri kazanabilme uğraşı mıdır ?
şimdi bildiklerim :
bu basın açıklamasından önce belediyeyle görüşülmüşdür.belediye yardım konusuna sıcak bakmamaktadır.sadece 8 milyar her ay kulübün belediyeden alması gereken bir para vardır...
sayın çınarın ve ekibinin yüzüne söylenmişken bu durum.şimdi belediyeyi ve yöneticilerini basının ve adana kamuoyunun kucağına atmak anlamına gelen bu basın açıklaması uygun mudur ???
herkes hata yapar yönetimler de hata yapar
ben hataya değil samimiyete bakarım....samimi gelmiyorlar...
11 kişilik yönetim kaç lira hibe etmişler şu ana kadar lütfen çıksınlar makbuzlarıyla belgelesinler...biz de onlar için ölelim...ama lafla peynir gemisi yürümez arkadaşlar...iki ayda parasızlığını ilan eden bir yönetime sormazlar mı niye geldin diye ??
yerel yönetimlerle bozulan aranın tekrar düzelmesi bu yolla mümkün müdür, değildir...hani bağımsız demirspor sözleri nerede???
Adsız dedi ki…
yönetimin yaptığı davranışın doğru olduğunu düşünüyorum. bilgi edinme yasal bir haktır.bece yönetimimiz kanunda belirtilen süre içinde sorusuna belediyeden cvp alamazsa cevabını mahkeme aracılığıyla almalıdır.

bende bilgi edinmeden yararlanıp bu sorunun cvp ını almak isterim

Mustafa Özgür ÇELİK
Adsız dedi ki…
yazmıyayım yazmıyayım dedim ama doğu demir saçmalama sınırlarını iyice zorluyorsun artık,şimdide belediyeyimi savunmaya başladın
mustava dedi ki…
kendi fikirlerimdir sadece beni bağlar;

yönetimin belediyeyi ve yöneticilerini adananın ve basının önüne attığı bu basın açıklaması allahına kadar uygundur.

belediye yardım etmek zorundadır. kendi müdürlerini zengin ederken sorun yok da bir şeyler yapmak için çabalayan insanlar varken sorun ne?

doğudemir siz hataya bakmıyorsunuz, samimiyete bakıyorsunuz. paraları yoktu da niye geldiler diyorsunuz. ben de onları samimi buluyorum. samimiyetlerinin takipçisiyim aynı zamanda.

onlar olmasalardı kim gelecekti. kimler için kulisler yapıldı? adları geçenler daha mı samimi geliyorlardı size?

bana hiiiiç samimi gelmiyorlardı. çok şükür ki gelemediler. çok geriye gitmeye gerek yok, son 5 senemize bakın, siz de demirsporlusunuz. nasıl içinize sindirebilirdiniz adları geçenleri? yazık günah değil mi demirspora?

bir kez dahi olsa ben ve benim gibi düşünenlerin istediği oldu. oh olsun, onlar demirsporu bir kere daha sömüremeyecekler ya, bir kez daha şahsi egolarını tatmin edemeyecekler ya, son seçimde de tepetaklak oldular ya, bana yeter.

hele ki şimdi sportif olarak bir şeylerin arefesindeyken, belki yıllardır trilyonlar harcanarak yapılamayan şeyi kovalamanın aslında bu kadar az maliyetle başarabileceğine dair inanç oluşmaya başlamışken, kusura bakmayın: bana samimi geliyorlar.

o yerel yönetimler, kendileri gelecekler kapıya. gelenler kazanacak, gelmeyenler kaybedecek. barış böyle sağlanacak, ara böyle düzelecek. işte bağımsız yönetim budur.
curva1940 dedi ki…
hocam sen diyorsun ki "yerel yönetimlerle bozulan aranın tekrar düzeltilmesi lazım"
Aytaç Durak'a gereken her türlü özrün dilendiğine inanıyorum. Ne zamandan beri bütün medya, yönetim bu insana bar bar bağırıyor"siz olmadan olmaz başkanım" diye. Olacak olacak... o olmadan da olacak.Adam bize hakkımız olan ödeneği bile vermezken,bir küskünlükmüş tuttururken, "Yerel medya denilen basının, başkanım ne olur gibi mesnetsiz feveranlarına kulak tıkayıp , Demirspora ve Demirspor taraftarına fildişi kuleden bakarken biz mi belediyeye sırt çeviriyoruz hocam. Demirspor camiası ve taraftarı Aytaç DURak için gerekenin fazlasını yapmıştır bence.İnanıyorum ki savaşçı gençlerimizle başarılı olacağız.
türkayADS dedi ki…
ben hataya değil samimiyete bakarım doğu demir, o yüzden bana hiç samimi gelmiyorsun....
Adsız dedi ki…
çok güzel bir açıklama hakkını busefer ezilmeden dik durarak arayan bir yönetim olması sevindirici ayrıca doğu bey yerel yönetimle ara düzelmesi demiş kulüp resmi gazeteye ilan verip özür diledi,taraftar pankart açıp özrünü diledi başka neyapmak gereikyor,padişahmı o adam,bana kalsa hiç özür dilemeylim,para istemeyelim ama sistem bunu gerektirior malesef,ayrıca bilet indirimini ben taraftarın gönlünü almaya değil c.tesi olmasına bağlıorum maçın
Adsız dedi ki…
Sevgili Doğu Demir belediyenin kucağa atılmasından bahsetmiş. 2 gündür gündemi takip etmiyorsunuz sanırım adana büyükşehir belediyesinin halkı nasıl kucağa aldığının kanıtları var adana gündeminde sana kolaylık olsun 2 tane link vereyim

1.link

http://www.adanahaber.com/haberdetay.asp?haberid=9663

2.link ( bu haber 35000 kişi tarafından okunmuş )

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14054942.asp?gid=373

şimdi adanada bu rezillikler dönerken bizim yönetimimizin yaptığı küçük bir açıklama kucağa atmak oluyorsa varsın onlarda biraz kucağa düşsünler bence sakıncası yok.

gelelim bilet fiyatlarına. Keşke yönetimi eleştirnek için daha öncedende yaptığın gibi Durmuş hoca veye çukurova tv donelerini kullansaydın . onlar biraz daha etkili donelerdi. bu ise sinirden alelacele yazılmış kendinin bile sonradan okuduğunda inanamayacağın bir madde. bilet fiyatları yönetimin takdiridir. yönetimin bence her kararını eleştirmemek lazım. geçen sene SN GÖKOĞLU maratonu biletlilere kapatacağım dediğindede daha sonra açtım dediğindede ses çıkarmamıştık. çünkü yönetim bir karar almıştı sonrada değiştirömişti. hem yönetim bunu senin seçeneklerinde verdiğin gibi hizmet için yapsada , kırık kalpli demirsporluları kazanmak için yapsada bence iyi bir davranış . Şanlıurfaspor yeni yapılan arena stadında 2 tl ye maçlarını oynuyor. hatta maç günleri. şehrin içinden stada giden dolmuşları bedavaya kaldırıyor. senin pencerenden bakarsak şampiyonluğa giden urfanın bu fiyatlardan bilet satması iyice saçma.


bak arkadaş yazdıklarıma bakıp lütfen beni bekir çınar fanatiği görme. bekir bey ile bir defa karşılaşmamışımdır,hatta bu sezon maça bile gidemedim. ama şu durumda bekir beyden daha iyi bir alternatif gözükmüyor.


bak bu spor fonunun nerelere verildiği açıklansın ben eminim adanaspor a ne kadar yardım yapılmıştır. yönetimin bu davranışı takdire şahayan dır. sana önerim ( haddim değil ) sende eline bir kağıt al ve belediye başkanlığına spor fonunun nerlere aktarıldığını sor. Ben öyle yapacağım.

Sana saygı duyuyorum ama Bekir Çınar ve yönetimine olan kinin beni çok şaşırtıyor.


Sevgili Mustava NIN BÜTÜN DEDİKLERİNE KATILIYORUM


Mustafa Özgür ÇELİK
Adsız dedi ki…
Doğu denilen şahıs ( gerçek ismi değil ) önce mensubu bulunduğu derneğin söz verdiği halde halen neden takımın bir deplasman giderini karşılamadıklarını açıklasın.

GÜNEYBATI DEMİR :)
Jose Marti dedi ki…
Barışmak için önce savaşmak gerekir.
Yönetim doğru olanı yapmıştır..
kebabman dedi ki…
2006 senesindeki bir yazimdir.
----------------------------

DURAKizm

Bu ekolun yaraticisi Aytac(Durak) emmidir.
Bu ekolde muhalefete yasama sansi verilmez.Sevilen kisilerin muhalefeti belediye kaynaklarindan sus payi verilerek sonlandirilir,sevilmeyenlerin muhalefeti finansal kaynagi yok edilerek yok edilir.Hedefe ulasmak icin 2 ayakli KECILER kiralanir,yerel tv istasyonu acilir.
Durakizm de buyuk isler yapilmasi icin birlesim saglanmasi onlenir.
Durakizm lideri bencildir,bir bolendir...Herseyde kendisinden bahsedilmesini ister,kendisinden daha on plana cikan hicbir isime yada ekole tahammul edemez.
Be ekolun en buyuk icraati toplu dugun merasimleri,sunnet solenleri ve ucuz ekmek satis bufeleridir.
Bu ekol sporun "S"sini bilmez ve sevmez..Bilirmis gibi davranir,seviyormus gibi yapar.
(bkn...Durakizm'in en buyuk eserim dedigi kuzey Adana'daki spor yapilabilmesi icin ayrilan alanlarin ismini siz yazin,Durakizm'in yok ettigi spor alanlarini ben yazayim)
Durakizm de eski ve yeni devamli olarak kendi pencerelerinden anlatilir ama baskalarinin baktigi pencerede gozuken cok farklidir.

Durakizm ekolunde secim oncesi yapilan butun israflar Adanali herseyin en iyisine layiktir mentalitesi ile yapilir...(5 secim doneminde secim oncesi yapilan gostermelik calismalarin maliyeti ile neler yapilirdiyi hayal etmenizi oneriyorum)

Durakizm beton severdir,insaatkoliktir.
Durakizm de alan memnun satan memnunsa sorgu sual sorulmaz.
Durakizm de 2 ayakli kecilerin bollugu yaninda yaverlerin bollugu da dikkat cekicidir...

vsr vsr vsr bu liste uzayip gider..

Durakizm'in sonuclarina gelirsek ,gelinen noktadan bu ekolun yaraticisi da memnun degildir.
Bu ekol evlatlari tembellestirmistir,yaraticiliklari yok etmistir.Bu sistemde bir BABA vardir digerleri hep evlattir..Babanin kestigi parmak acimaz

Bir ani: Baba ve bazi evlatlari ,yanlarinda 2 ayakli kecilerle beraber bir park alanindaki calismalari incelemeye giderler,BABA evlatlarindan bu parka isim bulmamalarini ister ,evlatlarin aklina gelen ilk isim aytac durak parki'dir...Baba ne kadar olmaz dese de evlatlar israrcidir..
Yaverler babadan iltifat almak icin gunde onbin dombalak atarlar.Yaverlerin en buyuk icraati yalakaliktir.

baba vefat ettiginde bir gram gozyasi dokmeyeceklerdenim...Bana yeterince cok gozyasi dokturmustur...8 sene aktif baskanlik yaptigi takimimin bugunku duruma gelmesindeki EN BUYUK suclu kendisidir(bana gore)


----------------------------------

Durakizm efsanesinin sonu yaklasiyor.
Eger bugunku yonetim bu aciklamayi yapiyorsa suclusu Aytac emmidir.
Takimimizi bu hallere dusurmeseydi.Kendisine,bana yada baska birisine muhtac hale getirmeseydi.
Bugunlerde M.Tuncel ile kapisiyorsa birincil suclu kendisidir.

Yonetim az bile soylemis.
Adsız dedi ki…
ya yanlış bişe konuşmak istemiyorum ama bu yavuz yıldırmaz nasıl bir mantığa sahib,kötü bişe yazmamak için kendimi zor tutuyorum böle bi yazı olamaz ya,insan bu kadar...
DexteR dedi ki…
kendi sahamızda çok önemli bir maça çıkıyoruz ve maç cumartesi öğle saatinde. yönetim zaten temlikli olduğu için kendi cebine girmeyen bilet fiyatlarını bu maçta indirmeyecek de ne zaman indirecek? bilet fiyatlarında değişiklik yapmak tabiki yönetimin tasarrufunda. yoksa maçımıza daha fazla kişinin gelecek olması mı sizi rahatsız ediyor?
doğu demir dedi ki…
benim yorumlarıma ve sorularıma saygı çerçevesi içerisnden cevap veren tüm arkadaşlara teşekürler...
ayrıntılı cevabımı üstte ki diğer habere yazacağım.ama burası da cevaplanması gereken bir yer olarak duruyor...

ben burda yazı yazan herkesi samimi görürken,samimi olmadığımın söylenmesi ya anlayış kıtlığındandır ya da kötü niyet vardır

hala adım ve gerçek kimliğim hakkında söylentiler yapılmasını da ya anlayış kıtlığı ya da fütursuzca ve kötü niyetli saldırılar olarak görüyorum
bu ikisinden de vazgeçin arkadaşlar...
diğer yazılan yorumlarla ilgili cevaplarımı da diğer habere yazıyorum
saygılar diliyorum...

biz demirsporluyuz ama onlar değil...kırılmadan gücenmeden ve yanlış anlamadan tartışacağız bağıracağız konuşacağız ama doğruyu bulacağız...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.