Ana içeriğe atla

Taraftar Takımına Sahip Çıkıyor, Primlere Katkı Koyuyoruz...

Madem halkın iradesi bu şehirde kaale alınmıyor.
Madem basit kavgalar ortasında Adana Demirspor görmezden geliniyor.
Madem takımımıza bu şehrin ileri gelenleri sırtını dönüyor.

O HALDE BİZ VARIZ.
Biz yine varız.
Biz her zaman varız.
Adana Demirspor, ne Bekir Çınar'ın ne Mehmet Gökoğlu'nun ve türevlerinin ne de Aytaç Durak'ın takımıdır.
Adana Demirspor halkın takımıdır.

Taraftarlar olarak biz de gücümüz yettiğince bu maçta galip gelinmesi halinde prim vereceğiz oyuncularımıza.
Kimse yokken biz vardık, kimse yoksa bile biz varız.

Bu daha ilk adım.
Taraftar artık yumruğunu masaya vuracak.
Bizi sallamayanı sallarız.

Devamını bekleyiniz...

(Not: Bu bir Ankara Tayfası hareketi değil, taraftar hareketidir. Öncülüğü için mavilacivert.com yetkililerine teşekkür ederiz.)

Yorumlar

Adsız dedi ki…
dün foruöda ilk okuduğumda çok hoşuma gitti bugünde verebileceğim tutarı havale ettim. arkadaşlara diyeceğim o durki aza çoka bakmayın bu kampanyaya lütfen destek verin. çok klişe olacak ama Damlaya Damlaya göl olur

Mustafa Özgür ÇELİK
curva1940 dedi ki…
ilk Demirspor maçıma 7 yaşımda babamın elinden tutarak gitmiştim; maraton o zaman efsaneliğinin doruklarındaydı. biz de oradaydık tabi.Dibu,Fernand Coulibaly,Duah,Tekin,Ali Kemal..vs.
Nitekim o zamandan bu yana tribünde söylerken utandığım,ancak neden olanların utanmadığı ve söylerken de Allahına kadar haklı olduğumuz kelimeler"Sahipsiz ADana yazık olsun sana...Adana'da doğduk,Adana da yaşadık Sahipsizlik yüzünden memleketten usandık!!!.."
Ve bunun gibi söylemler.Doğduğum,yaşadığım, okumaya başladığım,ilk kez delikanlı mahallem Yeşilevlerimde portakal çaldığım,kanalında yüzmeyi öğrendiğim,gulle oynamaya başladığım, yalın ayak top oynadığım,ilk kez aşık olduğum,ilk kez kavga ettiğim...vs.vs.vs. şehrime bunları demek bana zul geliyordu.çünkü benim, yukarıda bahsettiğim şeyleri yaşamama neden olan, şehrime aşıktım ben aslında. Gurbete okumaya çıktığım ilk gece yatağımda, "Allahım sana şükürler olsun beni Adanalı yaptığın için!" dedim...Sakaryasporluların çok güzel bir pankartı vardır bilenler bilir:" Biz bu şehri tribünden sevdik" yazar.Aynen öyleydi bizimkiside.Alemin Allahı geliyor diye bağırırken, portakal kokulu Yeşilevleri,gulle oynamaya başladığımız yılları,evden kaçıp kanala gittiğimiz günleri çağırıyorduk aslında.En kestirmesiyle biricik sevgilimizi...
tribünden seven herkes sayın Onur Biçerin bu yazısını çok iyi anlayacaktır;O HAlDE BİZ VARIZ!
çok sevdiğim bir abim bana bundan 2-3 yıl önce şöyle bir laf demişti: "Bir yozgatlı,kırıkkaleli, kastamonulu veya erzurumlu için 5tl iyi para olabilir.Ama bizim farkımız 5lirayı hiç düşünmeden, 5 dakka içinde, 5 farklı bahaneyle yememizdir.Adanalı Paşadır;yarını düşünmez.Elde avuçta ne varsa o dakka yer..."

Bu şehir ve şehrimizin takımı bizim!
aytaç DURak ile zillet olmaktansa şu saatten sonra aytaç DURaksız illet olmayı tercih ederim.

BU projede emeği geçen herkesin eline,aklına ve yüreğine sağlık.
Adsız dedi ki…
para yatırmak isteyen nereye yaztırcak onu yazsaydınız keşke
İbrahim İlya dedi ki…
işte bu da bizim taraftarımızdan beklenirdi.maden büyük şehrin büyük takımına küçük beyinli ucubeler sahip
çıkmıyor biz ne güne duruyoruz.ben de varım....
Mavi Lacivertliler dedi ki…
para yatırma hesaplarıda bildirilirse elimizden gelen katkıyı yaomaya hazırız
Onur BİÇER dedi ki…
Para yatırmaya gönüllü olan taraftarlarımız bizimle mail yoluyla iletişime geçerlerse kendilerine yardımcı olabiliriz. Açıktan hesap numarası vermenin yasal engelleri olabilir. Üstelik sizin paranızın doğru yere kullanılacağının da garanti edilmesi gerekir. Parayı toplayan abimiz bu açıdan güvenilir biri olsa da onunla ilgili sizlere bilgi vermek yerinde olacaktır. Maillerinizi bekliyoruz.
Adsız dedi ki…
Bu yazı hep en üstte kalamaz mı ?

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.