Ana içeriğe atla

Kritik Eşikler

Mağlubiyet çok can sıkıcı. Kritik eşikleri bir türlü aşamıyoruz. Bu artık karakteristiğimiz haline geldi. Tarsus'tan iyi mücadele etmemize rağmen yine elimiz boş döndük. Şu "kritik maçları kazanma" meselesini bir türlü oturtamadık.

Mağlubiyete ilişkin sebepler belli. Artık bireysel hata yapma lüksümüz yok, kalmadı. Mardin maçında yine azimli futbolumuzu oynarsak, bireysel hatalarımızı da rafa kaldırırsak Mardin'i yener ve zirveyi diğerlerinden koparmak adına büyük bir avantaj elde ederiz. Tarsus'ta eksik kalmamıza rağmen mücadeleden kopmamamız umut verici, yeter ki umudu puanlara çevirebilelim.

Mardin maçı için eksiklerimiz de can sıkıyor ama zaten bana göre öyle bir noktaya geldik ki, sahaya kim çıkarsa çıksın eksik olanın yokluğunu aratmayacaktır.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Sevgili Mustava,

Takım nasıl olsa 11 kişi sahaya çıkıyor. Ben inanıyorum ki Şahin Tarsus'a atamadığını Mardin'e atacak. Cevat'ın atılması Turgut için bir şans, Murat'ın atılması Ömer için bir şans olacak. Neden olmasın. Üstelik bu sene olmazsa da ne yapaalım seneye olsun. Sahada pırıl pırıl gençler oynasın, sonuç kendiliğinden gelir.

Merih Güvenç
Adsız dedi ki…
cevat 5 mac ceza alsa sanki yararimiza olur gibime geliyor kardeslerine örnek olacagina kırmızı yemek icin elinden geleni yapti bence hocada disiplin konusunda biraz hassas davranip cevati biraz kenarda oturtturmali aklini basina devşirinceye kadar....

adana,demirsporludur.
tek çare altyapı dedi ki…
bence bu zorunluluktan da olsa bu yapılanmada israr etmek gerekiyor,kalıcı başarıların gelmesi açısından. önceki yıllarda birinci liğde oynadığımız ve başarılı olduğumuz yıllara bakın mutlaka kadroda altyapıdan gelmiş enaz 3-4 tane futbolcu olurdu.örnek isterseniz orhan uçak,orhan ozan,tekin,i.uzunca,i.çolak,eren,m.sümer gb.örnekler çogaltılabilir bu 20-25 yıl öncesinde yapılabiliyordu şimdi niye yapılamasın.kısa vade de sonuç beklersek başarı şansı azalır.hala bazıları ne olursa olsun mutlaka bir kaleci alınması gerekirdi diye görüş belirtiyorlar.sanki mevcut futbolcuların parası verilebiliyormuş gibi.iyi bir kalecinin fedarasyona olan borçla birlikte yaklaşık 700-750 bin tl ek külfet getireceği biline biline.ayrıca takımdaki cevat gibilerin de biran önce kendisine çeki düzen vermesi gerekir.her maç adam kendini attırabilmek için özel çaba harcıyor sanki.birde benim dikkatimi bir şey çekti sanki bazı abiler gençlere top atmıyor gibi geldi.bu gençleri kazanmak için öncelikle bunları yüreklendirmeliyiz diye düşünüyorum.
uniadanademirhatay... dedi ki…
yolun düşsede karanlık tünellere bilki bu ESMER ÇOCUKLAR HEP SENİNLE...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.