Ana içeriğe atla

Pes Etmek Olmaz, İnadına...

Bin tane sorun, bin tane kavga, ortalık puslu. Toprak kabarıyor yahu toprak... Sanki bir şeyler filizlenecek de toprak çatlamaya hazırlanıyor. Güneşe ulaşmaya çalışan bir tohum var sanki.

Hava kapkaranlık. Zifiri karanlık. Göz gözü görmüyor. Sanki kutuplardayız, hem üşüyoruz hem de gündüz olmuyor. Ama bu kadar uzun gece olmaz. Sanki güneş doğacak, sanki şafak yakın. Kuşlar ağaçlarda, yavaşça kıpırdanıyorlar, doğmasını bekleyen güneşin heyecanı ile.

Onca sıkıntının içinde pes etmeyelim, güneş, doğacağının sinyalini versin artık. İnadına be inadına. Yılmadan, usanmadan. Allahım yardım et!!! Allahım güç ver!!! Allahım şans ver!!!

İNADINA

Bir umuttur yaşamak bil,
Seveceksin inadına...
Yüreğin kan ağlasa da
Güleceksin inadına...

Zindanlara düşsen bile,
Ateşlerde sönsen bile,
Binlerce kez ölsen bile,
DOĞACAKSIN İNADINA...

Hayat budur umutlar çok,
Ne şüphe duy ne de kork,
ÖYLE TESLİM OLMAK DA YOK
YENECEKSİN İNADINA...

İnadına, inadına,
Seveceksin inadına,
Bir gün sen de konacaksın,
Mutluluğun kanadına...

http://fizy.com/s/1ait13 adresinden dinleyebilirsiniz.

Yorumlar

tierra dedi ki…
Zindanlara düşsen bile,
Ateşlerde sönsen bile,
Binlerce kez ölsen bile,
DOĞACAKSIN İNADINA

ve şair demiş ya Ortadoğu şiirinde (C.Süreya) "biz kırıldık daha da kırılırız..."
tek çare altyapı dedi ki…
dünü sonuna kadar eleştirenlerdenim.yarınları kurtarmak adına yapılacak herşeye sonuna kadar destek vereceğim kendi adıma.ama bu son gelimelerden sonra b.çınar yönetiminin ne yapmak istedikleri konusunda benim çekincelerim var.kardeşim çıkıp bazı eski başkanlar yönetimdeki arkadaşlarımızı arayıp istifa telkininde bulunuyorlar diyor ardından hiç bir kavganın içinde olmayacağız diyor.kavga olmadan mücadele etmeden başarılı olanı ben görmedim.ben de tranfer isteyenlerdenim ama şimdiye kadar yapmadığımızı yaparak altyapıdan transfer isteyenlerdenim.ben şampiyonluktan önce kurumsallaşma istiyorum.kendi ayakları üzerinde durabilen kimseye el açmayan bir takım istiyorum.takımın hocasını gönderiyorsunuz açıklama yapmıyorsunuz,yeni bir hoca getiriyorsunuz niye bu hocayı getirdiğinizi açıklamıyorsunuz.behzat hocaya tamda aşağı yukarı geçen yıl bu sıralarda yapılanlar durmuş hocaya yapılıyor.hiç bir açıklama yok.hoca gönderilmezmi?tabiki gönderilebilir.ama çıkar gerekçelerini açıklarsın.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.