Ana içeriğe atla

Basına Ültimatomdur!!! Bizi Zorla Savaştırmayın...

Sözüm http://www.kanalahaber.net/ ve http://www.spor01.com/ internet sitelerinin yetkililerinedir. Bugün Adana Demirspor'un yönetimi seçilmiş ve belirsizlik ortadan kalkmıştır. Yapılması gereken şey Adana'nın tüm kesimleri ile birleşip bütünleşmesidir. Kavgaların geride bırakılması, kentin kendi içinde savaşmaya son vermesi gerekmektedir.

Bunlar gerekmektedir de siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına!!! Yaptığınız ilk haberle yenilenen yönetime darbe vuruyorsunuz, onları hemen yıpratmayı amaçlıyorsunuz. Yok amacınız bu değilse, lütfen açıklayın:

Kongrede Turhan DEMİRDAL çıkıp bir açıklama yaptı mı?
Yaptıysa ne dedi?
Mehmet GÖKOĞLU'nun da içinde bulunduğu yönetim listesinin belli bir süre kimse tarafından sahiplenilmemesi gibi bir durum gerçekleşti mi?
Mehmet GÖKOĞLU'nun da içinde bulunduğu listede o listede olduğundan haberi dahi olmayan kongre üyeleri var mıydı?
Yapılan telefon temasları sonrasında o listeye dahil olmak istemediğini açıkça söylemesine rağmen yine de listeye konulan kongre üyesi var mıydı?
O listede olmayı reddeden ve Bekir Çınar yönetimine destek vereceğini açıklayan kongre üyeleri var mıydı?
Listenin hangi gerekçe ile açıklandığına ilişkin olarak Gökoğlu'na soru yöneltildi mi?
AGİAD üyeliği de yapan kongre üyeleri seçim sürecinde nasıl görüş bildirdiler?
Kongrenin sonunda Adem TEL Metin TÜRK'e herkesin ortasında ne sordu? Neden sordu?

Bu soruların cevabının tamamı da kongredeydi. Neden sizin haberinizde yok???

Şimdi yaptığınız haber sonrasında Bekir ÇINAR ve yönetimi güçlü bir yönetime engel olmuş gibi görünmüyor mu? Gerçekte ciddiyetsiz ama görünürde güçlü bir listenin çıkmasına engel olan yönetim kentten nasıl destek isteyecek? Kentten destek alamayacak yönetim nasıl başarılı olacak? Bu gerçekler ortadayken daha taptaze olan bir yönetime nasıl böyle bir darbe vurmaya yeltenirsiniz?

Siz Demirsporlu olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Hatta Demirspor futbolcusu, teknik ekibi, taraftarı ve yönetimi hakkında yaptığınız haberlerden ekmeğinizi kazanıyorsunuz. Yaptığınız eksik haberin Demirspor'a katkısı var mı? Yoksa siz Demirspor'a zarar mı vermek istiyorsunuz?

Açık konuşuyorum, bizi sizinle savaşmak zorunda bırakmayın. Ya bu işi doğru dürüst yapın, ya da defolun gidin, doğru dürüst yapacaklara yer açın!!! O kadar!!!

Yorumlar

rüstem dedi ki…
Onur bey, neler yaşandı kongrede siz yazın lütfen. bizim de bilmek hakkımız değil mi??
Onur BİÇER dedi ki…
Rüstem Bey, topu Adana'nın yerel basınına attık. Kendi ayıplarını temizlemelerini bekleyeceğiz. Temizlemezlerse emin olun açıklayacağız.
cenk erdem dedi ki…
bunlar için ayıp yok ki bekleyesin? mütareke basını gibi.. kafa-kol-çıkar ilişkisi yürümüş..bir yerden icazet almışlardır. yazma lüzümü görmemişlerdir. işlerine gelmeyeni yazmazlar.yazık çok yazık..bir yabancı görse Adana'nın basını bu işte takımı nereye gelsin der.
Adsız dedi ki…
Valla bu yazı olmasaydı bize aksettirilen gibi oldu diye düşünecektik. Demek ki neymiş, Adana spor basınına hiç bir zaman güvenmemek lazımmış. Bize aksettirilen şeyde zaten Çınar yönetimindeki insanlar Gökoğluna geri dönmüş gibiydi, nasıl olur diye soruyordum ama cevabı almış olduk...
yergökmavi dedi ki…
YAZIKLAR OLSUN!!
Yeni yönetimimizde hayırlı olsun.
Onca tiyatroda oyun seyrettim ama dün yaşananlar gibi sahnelenen oyun gibi tiyatro oyunu görmedim.
Şimdi herkese soruyorum.Varmı kardeşim,Türkiyenin bilmem kaçıncı büyük şehrinde Adanademirspora para verecek vatandaş.Cevap hayırmı?Peki o zaman ne yapılacak?
Güç birliğimi?Kim kimle konuşup bu işi çözmeye çalışıyor?Hiç kimse.
Bizi tembelliğe alıştıran Aytaç Durak yok artık kardeşim.Zenginde yok.Yiyiciler ise istemediğiniz kadar çok.
Artık şampiyonluk hedefide yok kardeşim.Önce bu klüp ayakları üzerinde duracak,borçlanmayacak,alt yapıya büyük yatırım yapacak,klübe kalıcı gelir kaynaklarını araştıracak bunları faaliyete geçirecek..
Tam tersi olsaydı.Paralı bir yönetim iş başına gelseydi.Ne olacaktı.Borç 10-15 milyon tl.Diyelimki takımda şampiyon oldu.1.ligde ne yapacaktı?hangi parayla hangi transferler yapılacaktı.Transfer yapılamazsa kümemi düşecektik.İşte o zaman Demirsporun bittiği gün olacaktı...
uFuq dedi ki…
Yazı güzel olmuş gerçekten teşekkürler..

peki ya bu kolpa basın ?
Bunlar cebine giren şeye değer verdikleri için bizim ne dersek ne yapsak kafalarındaki zihniyeti değiştirmiyecektir.
Çünkü onlar beyaz perdenin oyuncuları , yönetmen senaryoyu veriyor onlarda paşalar gibi uyguluyor.
Zaten biraz yönetimin yanında olsalar tüm sıkıntılar atlatılacak gibi..

Bekleyip gelişmeleri izleyeceğiz..
DexteR dedi ki…
adım kadar eminim ki açıklamayacaklar. üstüne üstlük eğer şu gelseydi şu kadar yardım yapcaktı, yok şu gelseydi ayda bir milyon tl lik kaynak bulcaktı vs vs bol keseden sallamaya devam etcekler. o yüzden boşuna beklemeye lüzum yok. o gün olanları, o salonda konuşulanları herkes bilsin ki kimin ne oyunlar oynadığı anlaşılsın.
Adsız dedi ki…
Ben yergök maviye katılmıyorum , bu takımın refaha kavuşması için acilen bank asyaya çıkması lazım.Yayın hakkını trt aldı yılda yaklaşık 1.5 trilyon gelir gelecek ayrıca idda da yer alırsan ortalama 3 trilyon civarında bir para girişi olacak kulübe. bu parayı zaten biz belediyeden bekliyoruz ne yazık ki , o yüzden bu sene klasmandan da olsa bank asya ya çıkmalıyız. Bide bilen varmıdır diye bir soru sormak istiyorum bizde gökhan kula diye bir futbolcu vardı bu adam hala sakat mı?
Ali Rıza
zafer dedi ki…
Kongrede yaşananlar işbirlikçi basına başkaldırılarak Ankara Tayfası'nın, Şimşekler Grubu'nun resmi internet sitelerinde facebookda Ads gruplarında ve hatta ADS nin resmi yayın organı adanademirspor.org.tr'de yayınlaması, aklında yanlış düşünceler oluşmuş taraftarların aydınlatılması için en uygunudur. Basın yayın organların bunları yayınlamasını beklemek abesle iştigaldir. Olaylar sıcak ve takip edilirken derhal yayınlanmalıdır.Ankara Tayfası her zaman oolduğu gibi bu konuda da üzerine düşeni derhal yerine getirmelidir.
Adsız dedi ki…
iyide onlara göre yaptıkları ayıp değilki,yapmak zorunda olduklarını yaptılar,o şekilde yapmasalar haberi ceplerine parayı kim koyacak,kimden nemalanacaklar ???

Allah tan tek dileğim en kısa zamanda kalıcı gelir kaynakları bulalım,şu sürüngenleri ozaman görmkeyi çok istiyrum

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.