Ana içeriğe atla

Nerem Doğru Ki, Boynum Eğri Olmasın...

Bir haftadır bas bas bağırıyoruz...

Bu takımın inandırılması lazım, camia olarak kenetlenmemiz lazım, savaşarak yenileceksek yenilmemiz lazım diye...

Şimdi kime kızmamız lazım... Bu işin sorumlusu kim?

Bir haftadır şeytan taşlanıyor bu camiada... Melekler (?) şeytan taşlıyorlar!!! Bağırmaktan sesimiz kısıldı, dedik ki; biz bu hafta İskenderun'u yenemezsek ve rakiplerimiz puan kaybederse, bu ataleti bu camianın üstüne serpenler en az taraftar kadar suçlu olurlar... Kimse artık kendi suçunu kabul etmeden başkasına pislik atmasın, sorumluluk yüklemesin...

Buyurun Tarsus berabere kaldı, bu maçı kazansak şimdi yükselme grubundaydık...

Söyleyin Allah aşkına kim suçlu?

Tarsus maçında boynumuzu büken taraftar mı? Evet, taraftar geçen hafta suçluydu, peki bu hafta kim suçlu?

Azim Öztürk'e dünyayı dar edip, kamuoyu oluşturan ama İDÇ maçı öncesinde kafasını geçen maçla bozup bu heyecanı camiaya vermeyen basın suçlu değil mi?

Takım için o kadar mücadele verdiğini dile getiren ama Tarsus maçından sonra her şey bitti, benzeri konuşmalar yapan ve bunu düzeltme yoluna gitmeyen, şu takımı cesaretlendiremeyen yönetim suçsuz mu?

Kentin umudunu kendilerine emanet ettiğimiz ama sahada baston yutmuş gibi gezerek bir final maçında daha sifonu çeken futbolcular masum mu?

Takımı Tarsus maçının atmosferinden bir türlü kurtaramayan, İDÇ maçında savaşmasını sağlayamayan teknik heyet suçlu değil mi?

En önemli maçlardan birinin arifesinde "yükselme grubuna kalmamız halinde takıma destek olacağı yönünde" beyanlar vermekten kaçınan, hiçbir zor günümüzde yanımızda olmayan Adana'nın gelir odakları da suçsuz öyle değil mi?

Ortada bir başarısızlık var... Bu başarısızlığın sorumlusu kimler...

Taraftarlar...
Basın mensupları...
Yönetim...
Futbolcular...
Teknik heyet...
Adana'nın iş insanları...

Kısaca söyleyeyim ben size... Camia suçlu camia... Tabloya baksanıza başarısızlıkta herkesin payı var... Tek bir kesim dahi başarı için gereken dönemeçlerde üstüne düşeni yapmamış... Kimden, nasıl başarı bekliyoruz ki?

Eldeki malzeme bu... Bu malzeme ile helva yapılmıyor, tutmuyor kardeşim tutmuyor...

Yeni düşünce yapısı, yeni savaş taktikleri, yeniden yapılanma, yeni savaş malzemeleri lazım... Allah sabrımızı daim etsin...

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Rezaletin son perdeside bu maç oldu. Yazıklar olsun sebeb olanlara. Kim suçluysa hesap versin. Ortaya çıkan olurmu acaba?

Kamil Ateş
mert dedi ki…
ben taraftar suçlu bölümüne ne yazıkki katılamıyorum ewet o sahaya atlayan 2-3 zibidi vardı.Fakat kendi kendimize maç yapmıyoruz ki karşıdaki adamların daha çok etkilenmesi lazım hadi tamam etkilendiler daha maçta 60 dakika var..9 maçta 2 galibiyet alan takım suçlu değilde 1 maçta sahaya atlayan 2 taraftar yüzünden bunca kahrı çeken taraftar mı suçlu oldu sizde lütfen medyanın yaptığı yanlışı yapıp taraftarı suçlamayın saygılarımla
Adsız dedi ki…
aglamaktan kurudu gözlerim...
Onur BİÇER dedi ki…
Sevgili Mert isimli okuyucumuz. Yazmış olduğum yazı
son bir haftalık dönemdeki sorumlulukları içeren bir yazıdır. Gerçek şudur ki; bu dönemeçte taraftar dahil hiç kimse üstüne düşeni yapmamıştır.

Sorumluluğu eğer sezon için analiz etseydik ki onu da başka bir yazıda yazmayı düşünüyorum, taraftarı bu listenin en sonuna koyardım. Belki de koymazdım bile listeye. Hepimiz biliyoruz ki; bu süreçte en fazla taraftar yıprandı. En fazla sıkıntıyı taraftar çekti, en fedakar taraftardı. Bunca güzel şeyin içinde yanlış bir şey yapılınca onu görmemek de yanlış olur. Güzelliklerin hepsini görüyoruz. Hatayı da görmemiz lazım.

Ayrıca suçu taraftara atarak medya ile aynı şeyi dillendirmek ağır kaçar bizim açımızdan. Yaşanan olaylar nedeniyle o basında çıkan yorumları görmediniz mi? Grubun kapatılmasını isteyenlerden, ona bela okuyanlara kadar her türlü yorum yayınlandı. Biz ise Grubun sözünün üstüne söz söylemedik. Bu yazıyı okursanız, hala da Grubun sözü üstüne söz söylemediğimizi görürsünüz.

Şimdi izleyin bakalım, geçen hafta taraftarı asanlar bu hafta aynı şiddetle başka kesimleri asacaklar mı?

Bu haftanın kaçan yükselme grubu açısından geçen haftadan ne farkı var?

Hiçbir farkı yok... O halde basının vereceği tepkilerin de geçen haftadan farkının olmaması lazım. Göreceğiz bakalım ne kadar mertler...
deniz yılmaz dedi ki…
bravo. bende ellerim kızarıncaya kadar değil futbolcular ve teknik heyet görene kadar, herkeste hata var ama hatanın en büyüğü bizdeymiş diyene kadar alkışlamak istiyorum.
Adsız dedi ki…
Sevgili Onur,

Boş yere kendimizi üzmenin, yıpratmanın bir anlamı yok artık. Bu düzen bozulmadıkça Demirspor bizleri böyle kahretmeye devam edecektir. Yarın Bekir Bey'de diğerleri gibi çekip gidecektir ve belki o da diğerleri gibi gelenin başarılı olmasını istemeyecektir. (Mevcut yönetimin koyduğu temlikler, düşünce olarak diğerlerinden bazı konular haricinde çok da farklı olmadıklarının ispatıdır)

Olan yine masum taraftara olacaktır.

Serkan
Unknown dedi ki…
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki…
ALIN FUTBOLCULAR TESİSLER SİZE KALSIN...ALIN FUTBOLCULAR BOŞ STAD SİZE KALSIN...ALIN FUTBOLCULAR SLOGANSIZ TELLER SİZE KALSIN....ALIN MEDYA SAYFALAR SİZE KALSIN....ALIN ADANADAN EKMEK YİYEN İŞ ADAMLARI ADI DUYULMAYACAK ŞEHİR SİZE KALSIN....ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUM...CEM..ALPER..AYDIN..KAYA..BURAK...CEVAT ŞİMDİ NE YAPIYORLARDIR... YAPTIKLARI İŞDEN BUNDAN SONRA NE KADAR ZEVK ALACAKLAR...AYAGINDA AYAKKABISI OLMAYARAK MAÇA GELEN...YAGMUR ÇAMUR DEMEDEN MARATONDA BEKLEYEN..MAÇ SONUNDA SADECE EL SALLAYACAKLAR DİYE BİR SAAT STADI TERKETMEYEN....EMEKLİ..İŞÇİ...ÇOCUK..ÖGRENCİNİN BİLET ALARAK HER ZAMAN FUTBOLCUSUNUN YANINDA OLAN SEYİRCİNİN PARALARI İLE DUŞ ALIP YATACAKLARMI?İYİ GECELER OLSUN FUTBOLCULAR RAHAT UYUYUN.....

Hiç bir şeye benzemez sevgin
Yerleşti sonsuza dek yüreğimize rengin
Kalbim hızla çarpar tutmayın haykırayım
SANIRIM DEMİRSPOR AŞKINA DÜNYAYI YAKARIM....
Alpaslan KUŞVURAN dedi ki…
Ortada bir gerçek var ki o da camia olarak psikolojik savaş tekniklerini bilmiyoruz, uygulayamıyoruz. Özellikle son 4 sezondur girmiş olduğumuz kritik dönemeçlerin tamamını kaybettik. İyice irdelemek için saylarca yazmak gerek belki de. Ama birşeyi söylemekte artık hiçbir tereddütüm kalmadı. Demirspor camiası olarak irtifa kaybetmeye devam ediyor, eski günlerimizden gittikçe uzaklaşıyor, iyiden iyiye her anlamda dip yapıyoruz.
Kısacası küçüldükçe küçülüyoruz.
Adsız dedi ki…
Yükselme grubunu hak etmedik, sürekli futbolcuların paralarının gunü gunüne odenemedigi sorunu gecikmelerin oldugu söylendi, bunu bize söyleyenler arşivlerimizde var peki simdi soruyorum Turkiyede hangi takım topçularına ödemelerini zamanında yapıyor ? Ben bir taraftar olarak cem, alper, aydin, kaya ve buragin bu klüpte 10 bin tl lik hakkının olmadıgını düşünüyorum ve bu isimlerde en az 10 katına imza atmislardir bu sene, Burak'tan emin değilim mac bası aldığı için.
Takım kötü oynadı, içerde 2 mac kazandı, abdulkerim denen adama ses çıkarmadı, rakip yarı sahada 2 pas
yapamadan geçirdiğimiz 90 dakikaları sineye çekti, sevgili
yönetim ve futbolcularımız taraftarın küfür etmesini bahane olarak önümüze sundu.. Sanki Demirspor her atağında 30 pas yapıyor, göze hoş futbol oynuyor.. İlk yarıyı onde
kapıyoruz kapamasak bile çok güzel top oynuyoruz ama
taraftar ne yapıyor birden ayağa kalkıyor toplu sekilde
topçulara sovuyor ? Taraftarın beklentilerine karşılık
veremeyen topçular duydukları her çatlak seste dönüp
tribüne cevap verip üstelik el kol hareketleri yapmadı mı ?
Şimdi dogu grubu gibi hesamesi okunmayan daha ligin
basında grubun yarısını kapsayan takımların kümede
kalma mucadelesi vereceğini bildigimiz ligde son 1 haftada kadro kurup ligi üstümüzde bitiren takımları izlemekte mı taraftarın sucu ? 2 ay kamp yapan, transfer sezonunu en sağlıklı değerlendiren en çabuk bitiren takımdık hani ? Herseye sünger çekildi unutuldu geldik meşhur Tarsus maçına taraftarın kotu etki yaptığını söyleyenler şimdi sizlere soruyorum eğer Kaya 2 goldede halı saha kalecisinin yapmiyacagi hataları yapmasaydı oyun soguyup ilk yarı onde kapasaydık neler dicektiniz ? Yada 2-2 yi macın bitimine 30 dakika kala yakalayan baskısını arttirip golü bulsaydı takım ne dicektiniz bu kadar üstünde durup insanları taraftara karsı negatif etken olarak gösterecek miydiniz ? Her mac 6 pastan ve penaltıdan daha kolay pozisyonlar harcayan cem ve aydın ikilisinin sorumlusuda mı taraftar ? Taraftarın tek sucu parasını vaktinde almayan oyuncuları sanki burda bedava oynuyor ve muhteşem mücadele ediyormuş gibi sahiplenmesidir. Yönetim ise bugüne kadar bu ciddiyetsizligin başarısızlığın önüne geçememiş ve futbolcusuna ceza yada herhangi bir uyarıcı yaptırımda uygulamamistir iste suçlular ve nedenleri bunlardir. Tabi bunlar kendi fikirlerim isteyen katılır isteyen katılmaz ama stoperde Cevat yerine Turgut kalede Kaya yerine Ömer, sol bolgemizdede gecen sene kazanmış olmamız gereken ama suan Trabzonspor'da ilk 18 e giden Şahin e emanet etmeliydik, forvette Alper yerine Alican oymamalıydı..
Artık her şey için cok geç klasman grubu birinciliği ise umrunda değil.
Her sene şampiyon TARAFTAR !!!
Onur BİÇER dedi ki…
13 arkadaşı adına yazan Adsız arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Ankara'daki abilerinizin kapıları sizlere her zaman açıktır.

Grubun üzerine daha fazla gidilmesinin anlamı yok. Bir haftayı aşkın süredir, burası hariç her platformda söylenebilecek her söz söylendi onlara karşı. Hayat insana çok şey öğretiyor. Şimşekler Grubu'nun Demirspor'u ileriye taşımaya gayret eden bir Grup olduğuna inanıyorum. Yaşanan her şey, gelişmek için bir fırsattır.
Yorumunuzu diğer yorumlarda olduğu gibi yayınlamıyorum, ancak siteminizi ileteceğim ve biz de kayıtlarımıza aldık.

Teşekkürler...
Taylan SOLGUN dedi ki…
Sözün özü: SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK BAZEN, YENİDEN OYNAMAK İÇİN..
Adsız dedi ki…
bu sene şampiyon yine taraftar sahaya giren 3-5 kişi hariç tabiki

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.