Ana içeriğe atla

Umutlar Tükeniyor...

Yönetimin görevine devam etmesi gerektiğini, mücadeleden yılmamaları gerektiğini söylemiştik. Sebebi, onlarda gelecek adına bir ışık görmemizdendi. Günahlarıyla, sevaplarıyla sırf bu potansiyeli taşımalarından dolayı belki de bugüne kadar kimse için dile getirmemiştik onlara sunduğumuz güveni. Hala da söylüyoruz. Ancak üzücü olan şu ki galiba biz söylüyoruz, biz dinliyoruz.

Durmaz hocanın istifası ile yerine getirilen isimlere baktığımızda hakikaten gelecek adına umutlar tükeniyor.

Biz sizden neler bekledik, siz bize neleri layık görüyorsunuz sayın Bekir Çınar ve yönetim kurulu üyeleri. Küfür gibi bahanelerin ardına sığınılmamalıydı, taraftarlar arasında ayrım yapılmamalıydı, takımımızın futbol oynaması sağlanmalıydı...

Öyle olsaydı, yani sadece futbol bile oynayabilseydik, bugün bunları değil geleceğe yönelik umudumuzu konuşabilecektik.

Yeni hoca ve sportif bilmemne tercihi sonucu görüyoruz ki artık ipler sizin elinizde değil.

Belli ki mücadeleyi bıraktınız. Belli ki Demirspor kısa süre sahip olduğu bağımsız yönetimine elveda demeye hazırlanıyor.

Siz vazgeçseniz de, bir 15 seneye daha mal olsa da biz "Bağımsız Demirspor" demeye devam edeceğiz...

Yorumlar

Onur BİÇER dedi ki…
Üzgünüz Bekir Bey. Sizin duruşunuza ve yapmak istediklerinize, samimiyetinize her zaman inandım. İlk kez bir yönetime inandım ve hatalarını maruz görülebilir olarak algılayıp, belli seviyelerde eleştirip sizi, küçük sitemlerden tutun da ağır hakaretlere kadar birçok tepkiyi size vermiş olduğumuz destekten dolayı hiç çekinmeden göğüsledik. Çünkü size bir sözümüz vardı. BU YOLDA, sizinle yıpranmaya varız, dedik. Omuz omuzayız, dedik. Ama olmadı. O yolda biz sizinle yıpranalım derken, siz bizlerle yıpranmayı değil, kendi yıpranmışlığınızla kendi yolunuzu çizmeyi tercih ettiniz.

Bize dediniz ki; takım küfür gibi bahanelerin ardına artık sığınmayacaktır. Ama taraftar da küfür etmesin. Takım bu bahanelerle hala açıklamalar yapıyor. Kaldı ki; saha içindeki ateşli tavırlarınız, görmediğim için söylemeyeyim ama söyleyenin yalancısıyım yetkililer dahil birçok kesime küfür etmeniz, hatta ve hatta küfür nedeni ile kongrede ettiği kötü sözler aklımıza kazınmış Mustafa Tuncel'den dahi daha fazla ceza almanız, söylemlerinizle hiç örtüşmedi. Daha 2-3 hafta önce bunun sözünü verdiniz oysa ki.

Tribünde olay çıkaranlara karşı işlem yapacaktınız. Lütfen ama lütfen tespit edemedik, demeyin. Suç duyurusunda bulunacaktınız, neden adım atılmadı da bugün sizler de dahil olmak üzere birçok çevre galeyan içinde. Birileri sizi yerin dibine sokmak için gayret gösteriyorsa, olay çıkartmaya adam gönderiyorsa neden işlem yapmıyorsunuz? Bu alanda bile mücadele etmediğiniz izlenimini ediniyorum.

Altyapı ile ilgili getirilen yasal düzenlemelere hangi maçta uyuldu? Kaç oyuncu yedekte bekledi?

Bakınız, bunların hepsi unutulur, sineye çekilir. Hoş görülür. Ancak başka şeyler de var çok daha önemli olan…

Siz değil miydiniz, bu bloga bıraktığınız yorumlar ile belediyeyi şikayet eden? Siz değil miydiniz, şu anda açıklayamayacağım usulsüzlüklerin yapıldığını ileri süren? Siz, değil miydiniz, bunların hepsini düzeltmek için çabalayacağınızı söyleyen?

Biz değil miydik, yanınızdayız, kamuoyu oluşturulması gerekiyorsa elimizden geleni yaparız, hukuki altyapı isterseniz elimizden geleni veririz, savaşsa savaş diyen. Bu nasıl savaş Bekir Bey ve sevgili yönetimi.

Sizler de etten tırnaktansınız, sizler de yıpranıyorsunuz, buna üzülüyoruz, yaptığınız yanlışların gölgesinde iyi şeylerin yok olmasını hiç ama hiç arzulamıyoruz. Sizi son zamanların en iyi yönetimiydi diye anacağım. Keşke aynı yolda yürümeye devam etseydik.
Onur BİÇER dedi ki…
Hissetmediniz mi, bu blogun sizler üzülünce ne kadar üzüldüğünü, çabalarınızın boşa gitmemesi için ne kadar savaştığını. Kredi kartı projesini düşünün. Sözleşmesine kadar el attık. Vazife miydi üstümüze? Yardım gecesini düşünün. Kim vardı Allah aşkına yanınızda. Yardım gecesi öncesini düşünün. Kimse yayın başlayana kadar taksit yapılıp yapılmayacağını doğru dürüst bilmezken, bilinsin ki talep artsın diye bu yönde sürekli yazılar giren kimdi?

Kimdi o gece SMS kampanyası başlatmanın yollarını arayan.

Kimdi, emekleriniz boşa gidiyor, diye taraftara onlarca yazıyla alenen hırsız, deyip risk alarak yanınızda duran. Suç duyurusu çalışması yapan.

Kimdi size forma reklamı verilmezken, sembolik de olsa bunun için çabalayan.

Kombine alımlarında ilk toplu alımlardan birini kim yaptı? Neden yaptı?

Say say bitmez Bekir Bey. Biz bunları sizlerle yıpranmak için yaptık. Siz ise kendi yıpranmışlığınızla baş başa kalmayı seçtiniz. Peki sizler bize hangi geleceği, hangi bağımsızlığı, hangi boyunduruğu bıraktınız? Düşündünüz mü hiç?

Bunca hayal kırıklığından sonra, benim hala Başkan'ım hala değer verdiğim bir insan, hala samimiyetine inandığım bir yöneticisiniz. Keşke böyle olmasa idi. Mevcut şartlar altında, tek başıma savaştığımı hissettiğim her saniyede, sizin bu yola devam etmeyeceğinizi gördüğüm her anda, bizi bıraktığınız durumu ve yakın geleceğimizi kimlere bıraktığınızı da düşünerek, artan yanlışlarınızı da hesaba katarak, istifanızı kabul etmemekte direnirsem, aynaya bakamaz hale gelirim. Mevcut koşullar altında istifanızı çok ama çok üzülerek kabul ediyorum sevgili Başkanım ve yönetim kurulu üyelerim.

Keşke farklı yollardan bakmak yerine birbirimize, aynı yolda savaşsa idik sırt sırta. Umarım bir gün gerçek olur.

Sağlıcakla kalın. En derin saygılarımla.
Adsız dedi ki…
Aytaç Durak olduğu sürece bu camia acı çekmeye devam edecek. Birde sinsi bir düşmanımız var, derinden çaktırmadan, gizli planları ufak ufak uygulayarak ve bundada malesef başarılı olarak sanki hiç birşeyden haberi yokmuş gibi davranan tehlikeli ve akıllı bir düşman. Yakın çevresine 5 yıl sonra adananın yol haritasını ben çizeceğim diyen Bayram Akgül. Sahip olduğu spor şirketini, Adananın tek takımı yapmak için bir yılı kalmış. Bİz bunları duyarız bayram efendi. O oyunlarınıda bozarız. Bizler takımımıza sahip çıktığımız sürece, senin planların vız gelir.
ADreamS dedi ki…
bizim bizden başka dostumuz,sırdaşımız,yoldaşımız yoktur artık herkes bunu böyle bilsin eğer bir gün bu takım güzel günler görekse işallah! bu adanademirspor taraftarının sevdası,aşkı ve inadı sayesinde olacaktır.Bestemizde olduğu gibi yıllar geçse de biz hep burda olacağız... bu aşk yemin ederim bambaşka bu kavga yemin ederim ki soylu... yaşasın yoldaşlar yaşasın halkın takımı yaşasın soylu kavgamız ve yaşasın adanademirspor ve büyük taraftarı!
yergökmavi dedi ki…
Ben buradan sayın Gaziantep valisini,son Gaziantep-Fenerbahçe maçında,Gaziantepsporun attığı golden sonra bir Valiye yakışmayacak derecedeki gol sevincinden dolayı kınıyorum.!!!!!!
Ne demektir bu;Bir şehirde görev yapan Vali,kendi şehrinin takımını bu şekilde bir taraftar gibi izleyebiliyor ve gol oluncada bütün bürokratik kuralları bir kenara bırakarak sevinç gösterisinde bulunuyor..Yani kendi şehrinin halkıyla bütünleşmiş bir vali..

Ne diyelim darısı bizimkilere....
Adsız dedi ki…
BİR ADAYIMIZ ÇIKTI...

Telefonla ulaştığımız Emir Royal Hotel’i Sahibi Zafer Erdoğan, Demirspor’da seve seve kulüp başkanlığı yapacağını açıkladı.


İşadamı Zafer Erdoğan, Demirspor kulüp başkanlığına sıcak baktı;



Telefonla ulaştığımız Emir Royal Hotel’i Sahibi Zafer Erdoğan, Demirspor’da seve seve kulüp başkanlığı yapacağını açıkladı. Erdoğan, “Adana’da kazanan bir işadamı olarak Demirspor gibi önemli bir değeri görmemezlikten gelmek bana yakışmaz. Şartlar oluşur, kamuoyu ve medyada destek verirse kulüp başkanlığı yapmaya hazırım. Demirspor’u daha iyi günlere taşımak adına taşın altını elimi sokarım” dedi.



‘TEKLİF EDİLİRSE SICAK BAKARIM’

Adana Demirspor’da Pazartesi günü saat 13.00’de Villa Müzikhol’de yapılacak kongre için geri sayım başlarken, kulüp başkanlığı için güçlü bir isim adaylık için gündeme geldi. Geçmiş dönemlerde Demirspor’a yönetici olarak hizmet veren Adana’nın tanınmış işadamı Zafer Erdoğan, kendisine böylesine önemli bir görev teklif edilmesi durumunda kulüp başkanlığına sıcak bakacağını belirtti.



‘HALKA BÜTÜNLEŞİLMESİ GEREKİR’

Zafer Erdoğan, Demirspor’da kulüp başkanı olmanın yeni bir misyon getirebileceğini ve bu misyonu sağlam ve daimi bir yapıya sahip olması gerektiğini açıkladı. Yeni başkan ve yeni ekibin kulübün maddi ve manevi değerlerine sahip çıkması gerekliliğini ve halka bütünleşilmesi gerektiğinin önemine dikkat çekti. Kulüp başkanlığına sıcak baktığını fakat bunun yeterli olmadığını Adanalıların da kulübüne ve yönetimine sahip çıkması gerektiğini ve bu yönde çalışmalarda bulunabileceğini belirten Erdoğan, kulüp başkanlığının kendisine teklif edilmesi durumunda kabul edeceğini ve Demirspor’un başarısı için var gücüyle çalışacağına dikkat çekti


KAYNAK HABER :EKSPRESS GAZETESİ
Adsız dedi ki…
Klup başkanlığı ne zamandan beri "teklif edilen" bir olgu oldu? eğer elini taşın altına sokmak isteyenler var ise o taşın altına girip kamuoyunu oluşturup medyayı arkasına alıp ben bu işe adayım demesi gerekmiyor mu?

S.Akkoyun
Onur BİÇER dedi ki…
Bunların hepsi icazet bekleyişleri. Hepsi Aytaç Durak'a çakılan selamlar. Ekspres gazetesini uzunca bir süre takip ettim. Spor bölümünde Aytaç Durak ile ilgili en ufak bir olumsuz habere rastlamadım.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.