Ana içeriğe atla

Ercan Aslankeser-Durmuş Ali Çolak

Sportif Direktörlüğe (abiliğe) Ercan Aslankeser, Teknik Direktörlüğe de Durmuş Ali Çolak getirilmiş. Bu hamleler Adanamızın yerel spor basınında alkışla karşılandı. Ben bir ünlem (!) ile karşılamayı tercih ediyorum. Kimseyi iş yapmadan asmayacağız elbette ama iş yapmadan destek vermeyi de düşünmüyorum.
Bari bu kez utanan ben olayım.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Sevgili ONUR,
Durmuş Ali Çolak, A.Durmaz'ınbir başka versiyonu. Adem Atılgan zamanında takımı çalıştırıp uzak ara şampiyon olması gereken kadroyu şampiyon yapamamıştı. Bekir Çınar yönetimine Abdulkerim'e rağmen destek veriyordum ama, maalesef tüm kredisini tüketti. Getirilebilecek en kötü teknik direktörlerden birisini getirdi.

Merih Güvenç
mustava dedi ki…
tekin - bombacı ibo -orhan uçak vs. beklerken d.a.çolak çıktı. iyi bir tercih değil. elinde çok daha iyi bir takım varken iyi futbol oynatamamıştı, şimdikilerle ne yapabilecek?
Adsız dedi ki…
İNANAMIYORUM GİDİYORSUNUZ(YÖNETİM) BARİ GİDERKEN ALTIMIZA BOMBA BIRAKIPTA GİTMEYİN DURMUŞ ALİ ÇOLAK HANGİ TAKIMDA NE BAŞARISI OLMUŞTUR.ERCAN ASLANKESER NE GÖREV YAPACAKTIR DAHA ÖNCE BU GÖREVİ NERELERDE YAPMIŞTIR BURASI DENEME TAHTASIMIDIR
göktuğ dedi ki…
Durmuş Ali Çolak'ın Demirspor karnesini vermekte yarar var. Bana göre play-off ve yükselme grubunun en kolay olduğu sezon 2006-2007 sezonuydu. Bu sezonda ;

Play off grubu
18 maçta ,
9 galibiyet ,
7 beraberlik ,
2 mağlubiyet ,

Yükselme grubunda

13 maçta
4 galibiyet ,
6 beraberlik ,
3 mağlubiyet ,

Son 5 haftada Davut Uçak ile 5 maçta 4 galibiyet bir beraberlik aldığımızı düşünürsek yukarıdaki tablo pek iç açıcı değil. Son 5 hafta alınan galibiyetlerde Bolu ve Kırıkkale gibi iddaalı rakiplere alınmış galibiyetler var.

Yukarıdakiler sadece istatistik ileriside böyle olacak diye kural yok.Sadece bilgimiz olsun istedim.
ALİ DURAN dedi ki…
Dön baba dönelim...

Neredeyse onbeş senedir hep aynı patinajı çekip duruyoruz. İçinde bulunduğumuz sezon gibi önceki senelerde de hep aynı şeyleri yaşamadık mı?

Her sezon öncesi bir önceki 'başarısız' olmuş futbolcular tasfiye ediliyor veya oluşan kaotik ortamı fırsat bilen futbolcular 'kaçıyor', sonra yerine yine başarısız olması 'kuvvetle muhtemel' bir kadro oluşturuluyor, tabi iş böyle olunca takımın iskeleti de bir türlü oluşamadığından hiç bir şekilde istikrar yakalanamıyor, sonra yeni sezona 'şampiyonluk' parolasıyla giriliyor. Ardından lig başlıyor, ilerleyen haftalarda alınan kötü sonuçlar, oynanan kötü futbol, fahiş taktik hatalar vs. yine başa dönmemize sebep oluyor. Aslında sorunumuz tek başına maddi olanaklar meselesi değil, bugün bizden bir üst ligde oynayan Adanaspor, Mersin vb. takımlara da baktığınızda aslında bize yakın bir bütçe ile yönetildiğini görürüz. Demek ki burada temel sorun elinizdeki bütçe ile ne kadar sağlıklı iş yapıp yapamadığınızla da ilgiliymiş.

Bir reklam filminde şöyle diyor; "Kontrolsüz güç, güç değildir" galiba bizim de mevcut sinerjiyi doğru kullanacak insanlara ihtiyacımız var...
Adsız dedi ki…
Abdülkerim gibi bir adama sırf Bekir Çınar için aylarca tahammül ettik... Belki 1 sene deplasmanda galip gelemedik. Yine de sesimizi çıkartmadık. Bekir Çınar kişisel işlerinden dolayı Abdülkerim Durmaz'ı takımda tuttu ve biz zaten yükselme grubunu sezon başında kaçırdık... Aynı toleransı yeni teknik kadroya'da göstermek gerekiyor.

3 Sezon önce Durmuş Çolak değilmiydi deplasmanlar da 6-1 galip gelen , Bizim pozisyon bulamadığımız İdçs'yi 3-0 yenen hoca ??? O zaman ki kadro ile bu kadro arasında ne fark var ??? Her gün küfür ettiğimiz Özgür Nasuh , Serkan Turhan , Ünsal Aka gibi bizi sonra sırtımızdan vuran futbolcular vardı.. Ben bu kadroda bir kaç değişiklik ile daha iyi olacağını ve Durmuş Çolak'ın da geçmişteki hatalarını yapmayacağını düşünüyorum...

Önümüzdeki 2 karşılaşmayı kazandığımız takdirde puan farkı 1'e inecek ve herşey bizim için yeniden başlayacak...

Bu sefer mahçup edin bizi !!!!

Güney Kanat
Adsız dedi ki…
Buna da katlanalım, hatta her gelene katlanalım, ağasın paşasın diyelim gidince de tu kaka idi onlar biz takımın iyiliği için sustuk diyelim. Artık yemezler. İyimser olmak istemiyorum, olamıyorum. Ercan Aslankeser ve D. Ali Çolak ile başarı hayalden öteye gitmez. Bu sistem sadece Ergun Kara, Reşat ve Ercan Kurgun'a yarayacaktır, olan ise biz taraftara ve garibim Demirspor'a olacaktır. Haa unutmadan, işsiz kalan arkadaş falan olursa aramızda Demirspor klübüne bir uğrasın, birşeyler ayarlanır kolay yollu!

Ziya
lepermessiah dedi ki…
Her şeye katlanıyoruz zaten,bırakın bunada katlanalım bakalım ne olacak sonumuz yin ?
15yıldır aynı şeyler,her zaman taraftarın istemediği şeyler,şahıslar bu klüpte boy gösteriyor.Sanırım böylede gitmeye devam edecek.Dön baba dönelim
http://tebevolimo.blogspot.com/
göktuğ dedi ki…
@ Güney ;

Güney ilk günden eleştirmeyeceğiz elbet sahada izlediğimize göre değerlendirme yapacağız. Ama geçmişe bakarak Durmuş Ali Çolak'ın Demirspor karnesini övmeye gerek yok. Demirspor'da başarısız sezon geçirmiştir. Kendi evimizdeki maçları gözden geçirirsen bunu görürsün.Gönderildiği maç 2-1 yenildiğimiz kartal maçı hani averajla gerisinde kaldığımız kartal. Kimseyi olduğundan fazla görmeyelim. İnşallah bu sezon farklı olur, çok farklı bir sezon geçiririz. Bizlerde alkışlarız. Geçmişi gösterge alarak önyargısız olarak istatistikleri verdim. Bakalım ilerisinde ne olacak.
kebabman dedi ki…
Guzelim memleketimin guzelim insanlari,
Metin Yildiz'da getirildiginde,Abdulkerim'de getirildiginde neden olmayacagini detaylari ile soylemistim.
Herseye ragmen, olmayacagini soylememe ragmen Abdulkerim'e haksizlik yapildigini dusunuyorum.
Gelinen sonucta en buyuk hatasi olan Abdulkerim degildi..Birinci hatali finansal planlamasinda buyuk sapma olan yonetimdi.Bir sene oncede ayni sapma olmustu,ondan onceki senede ayni sapma olmustu.

Yonetim hocanin sucu yok,hocanin ustune gitmeyin en buyuk suclu biziz diyemedi.Sahada kaptan yaptigimiz adam bile gelinen ortamda sorumluluk almadi diyemedi.Kufur edecekseniz bize edin diyemedi.

Burayi gectik...Finansal duzelme olmadan Durmus Ali Colak hicbir sey yapamaz.
Finansal duzelme olsa bile Durmus Ali Colak'in futbol anlayisini begenen birisi degilim.

Ersin'de yine kaleci antronoru almis :-)Yakisir.
3 kez gonderildi,2 kez uzaklastirildi.Yine geri geldi.
Paslasmaya-Paylasmaya devam.
Fason sirket Adana Demirspor uzerinden yandas toplamaya,yandas beslemeye devam.
Guzel memleketimin insanlari kaynak yaratmaya devam etsin,Aytac emmim nereye ve nasil dagitacagini bilir.
Ercan ,bu konularda basarili olsaydi Adanaspor kendisinden bizden daha once yararlanirdi.

Paramiz yoktur ama transfer doneminin en comert takimiyizdir.Bombalari bekliyoruz :-)
Aytac emmi sen gidince bu garibanlarini kim ve nasil doyuracak?
Adsız dedi ki…
Şefik Bey, merak etmeyin bir gün Aytaç emmi de ölecek, bakalım o zaman dediğiniz gibi ne yapacak şurekası!(artık ölümsüz olduğunu düşüneceğim neredeyse)

Öldüğü gün, Demirspor'un doğduğu gün olacaktır!

Ziya
Adsız dedi ki…
Getirilmemesini istediğim 3 kişiden, 2 tanesi getirildi.Gitmeden önce klubun altına dınamıtler yerleştirildi.Bizi anladığını düşündüğümüz yönetim yapmaması gereken herşeyi yaptı.Demirspor başkanlığı sıfatı ağır geldi, Mardin in başkanı bile ne tavsiyelerde bulunmuştu oysa ki Bekir Çınar'a...
Taraftarı kandıramadınız.Sizler geldiğiniz gibi gittiniz ama sürekli isteklerde ve hatta istekten çıkıp zaman zaman emirlerde bulunduğunuz TARAFTAR hala klubunun yanında.
Adsız dedi ki…
Birşey ilave etmek istiyorum. Ben Mustafa Çapanoğlu'nu da birgün bu takımın başında görmek istiyorum !

Ziya
Alpaslan KUŞVURAN dedi ki…
Bu kadarına da pes!
Adsız dedi ki…
Benım de getirilmemesini istediğim 3 kişiden 1 tanesi çapanoğluydu, diğer ikisi getirildi zaten, durmuş ali çolak başarısız olursa onun yerine çapanoğlunu getirirler göreve.
DexteR dedi ki…
Olur olur burası Adana burada herşey olur. A. Durak bu şehirde başkan oldukça bir çapanoğlu gider bir Çapanoğlu gelir. A.K.Durmaz yüzümüze söver 2 ay sonra başımıza hoca olur, Adanaspor'a yaranmak için herşeyi yapan Aslankeser bizim takımın abisi olur, kulupten tekme tokat yollananlar için bir bakmışsın imza törenleri düzenlenir...
Yanlız bütün bu saydıklarım bir tek Adana Demirspor'da olur. Adana Demirspor bir denizdir, yemeyen domuzdur. Yiyin allahsızlar yiyin! Nasıl olsa gün gelir devran döner, bu tekere bir çomak sokan bulunur!!!
Adsız dedi ki…
arkadaşlar yazılanları okudumda hala inanamıyorum. evet takım sezona kötü başladı ve bazı kişilerde yanlış tercih yapıldı doğru ama Ercan ASLANKESER gibi bir futbol adamını ayagınızın altına fazla almışsınız gibime geliyor. bu isimdir ki sayısız iyilikleri ve adana için büyük işleri olmuştur. bu adamdır ki 3 büyük takım peşinden koşarken adanayı seçmiştir. lütfen birazdaha düşünerek yazalım, evet dilin kemiği yok ama daha göreve yeni gelmiş ve geldiğinden beridir güzel işler yapan bi adamıda bu kadar kolay silmeyelim... teşekkürler...
Onur BİÇER dedi ki…
Sevgili adsız okuyucumuz. Teknik ekibi ayaklarımızın altına almadık. Teknik ekibe koşulsuz destek vermeyi reddettik. Şüphe ile yaklaştık. Başarıları ile kendi desteğini kendisi kazansın istedik. Şimdilik iyi gidiyor. Takımda taşlar yerine oturmaya başlıyor. Üç maçla baş tacı edemeyiz ama umarız böyle devam ederler de biz de blogumuzdan kendilerine koca bir alkış yollarız.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.