Ana içeriğe atla

Demir Store'a Kadın Eli...

Şimşekler Grubu'nun emekleriyle açılan ve yine bizzat grup üyelerinin enerjisiyle ayakta kalan ADS Store, bir süre önce kulüp yönetimine devredildi ve adı da Demir Store olarak değiştirildi. Demir Store'u yönetimine de bir iş kadını, Manolya Gençoğlu getirildi. Spor ürünleri sektöründe deneyimli Manolya Hanım'a, Demir Store'daki çalışmalarında da başarılar diliyoruz.

Yorumlar

kemal görümcelioğlu dedi ki…
Profösyonelleşmenin adımları daha sağlam atılıyor artık.Ads storeye getirilen manolya hanım inşallah demirspor duruşuna layık olur.Geçmişi ve kariyeri beni buna itiyor çünkü.Ne diyelim allah utandırmasın....Yolumuz ve bahtımız bu sezon açık olsun...
Adsız dedi ki…
Hi men, i am Lorenzo from Lebowski. I had give a watch to your blog, it seems good but I can not understand anything;) Gratings from URL.

Railway rule!!!

Ultras Liberi
@ab
Adsız dedi ki…
ahh be Lorenzo bazen biz bile anlamiyoruz ki :S
aşığız biz bu takıma. seviyoruk, tapıyoruk ulan!!!

DexteR
vertumnus dedi ki…
Hi Lorenzo!

Nice to see you here -without the rain and the tents i mean- :)) I'm going to write a post about AC Lebowski and Ultimi Rimasti in a few days, i can put an English version of the text so that you can read and translate it into Italian for other guys there.

Say hi to everyone from us. We still remember one of the most delicious wines we've had in our lives "The Chianti of Tuscany", so thanks again!

Avanti Lebowski!
The Champion of Serie-Z!
Adsız dedi ki…
Konuyla alakası yok ama merak ediyorum.Muharrem Gülergin tribünü kombi satışları hakkında bilgi olan var mı?
Kombinelerin satışa sürülmesi halinde satışa çıktığı gün bitecekmiş gibi bir izlenim doğmuştu bende ama yine bize hüsran herhalde.
Anıl
türkayADS dedi ki…
Yanlışınız var...Muharrem Gülergin kombinesi,denildiği üzere çıktığı hafta tükendi...

Bu arada unutmadan; Hi Lorenzo:))
coulibaly dedi ki…
Bu arada merak ettiğim bir konu var, yeni sezon formaları çıktı mı yada ne zaman çıkacak ?
coulibaly dedi ki…
Ayrıca bir konuya değinmek istiyorum. ADS Store isminin değişmesini istiyordum uzun zamandır Store kelimesinden dolayı. Demir adı gerçekten güzel olmuş ama anlamadığım yine Store kelimesini kullanmak. A.Demirspor kimliği adıyla endüstriyel futbola karşı bir duruş sergilerken, kendi dilimiz içerisinde neden endüstriyel bir dili kullanıyoruz anlamakta güçlük çekiyorum. Livorno ile maç yapacak olmamıza ne kadar seviniyorsam, bu konuya da o kadar üzülüyorum..
vertumnus dedi ki…
Şalgam Kardeşim,

Store'un ismi konusunda paralel düşünüyoruz. Geçen yıl, ADS Store Şimşekler Grubu'ndayken Adanademirspor.com forumlarında konu açmıştım ben, oranın adı

ADANA DEMİRSPOR ÜRÜNEVİ

olsun diyerek...

Kimileri store'un artık kullanıla kullanıla klasikleştiğini söylemişti. Herkesin kendi görüşüdür tabi ki..

Benim kulağıma halen güzel geliyor: ürünevi..
Adsız dedi ki…
Demir Store söleniş itibariyle Demirspor'a benziyor. Bence bu yüzden bu isimde ısrar edildi. bence kulağa daha hoş geliyor

DexteR
CEMŞİT ABDULLAH KERMES dedi ki…
benecede demirstore daha iyyi olur.ama store cümlesi kalksa da iyyi olur.
Adsız dedi ki…
Endüstriyel futbola karşılara bak sen!!!STORE kelimesini kullanmaktan geri kalmayan Anti-emperyalist oluşum ..Yavrum be bravo size..Haydi PARA için endüstriyel dünyanın içine girdiniz.. Kabul ..Örgütlenmenize lafım yok da STORE ne? Arap bir işadamı satın alırsa bu kulubü hiç şaşırmam..Haydi Özgürlük savaşcıları yorumuma katlanamadan FAŞİSTCE silin!!
Onur BİÇER dedi ki…
Bırakın artık şu sanal kahramanlıkları. Ne faşistliğimizi bıraktınız, ne emperyalistliğimizi, ne maçoluğumuzu ne feministliğimizi ne de komünistliğimizi. Biz kendimiziz. Sizin ilkelerinizle ve beğeninizle değil, kendi ilkelerimizle ve öncelikle kendimizin hoşuna gidecek içine sinecek şeyler için savaşım veriyoruz. Hangi para için endüstriyel dünyanın içine girdik? Ankara Tayfası kimden hangi dönemlerde hangi menfaatleri sağladı? Sanal solcular sizi, adsız solcular. Çıkın adınızı ve kaynağınızı açıklayın. Ankara Tayfası'nın kim olduğunu, kimlerden oluştuğunu öğrenmek çok kolay. Slogan hayatı değil, gerçek hayatı yaşıyoruz. Bana slogan atmayın, kanıt sunun. Biliyor musunuz, bizim Demirstore ile ilgili olarak "Adana Demirspor Ürünevi" tanımlamasını savunduğumuzu? denk geldiniz mi?

Rahatsız mı oldunuz "store" kelimesinden? Benim gücüm buna yetiyor. Yaptırın kardeşim bir pankart, store kelimesine karşıyız deyin, emperyalizme karşıyız deyin, kahrolsun yönetim deyin, kahrolsun sorumlular deyin, gidin mağazanın önüne tepki koyun. Her şeyi bizden bekliyorsunuz. Buyurun, gidin, gerekeni yapın, bana laf kalabalığı, gölge kahramanlığı yapmayın. Ha, memnun değil misiniz, yazılarımızdan, olabilir, bir gün için bloguma girin diye kimseye yalvarmadım, bundan sonra da yalvarmam. Kendimin mutlu olmadığı yer benim blogum değildir. Ben gücümün yettiğince mücadelemden memnunum. Gücünüz neye yetiyorsa, onun mücadelesini verin, çıkın şu karanlıklardan belirsizliklerden, gidin protesto edin, cesaretinizi ve gücünüzü bu blogdan alkışlamazsam namerdim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.