Ana içeriğe atla

Blogumuza Bırakılan Yorumlar Hakkında

Değerli okurlar,

Bugüne dek blogumuza bırakılan yorumlarda elimizden geldiğince tarafsız bir tutum takınmaya gayret ettik. Yorumlar her ne kadar Ankara Tayfası'nın genel görüşlerine aykırı bile olsa, hakaret içermediği müddetçe bu sitede yer verdik. Ancak son dönemde üzülerek görüyoruz ki Demirgibiyiz.com'un yorum bölümü maalesef saldırgan bir biçimde, yıpratıcı yorumlara tanık oluyor.

Başkanımız, yönetimimiz, Şimşekler Grubumuz eleştireye her daim açık insanlar-yapılardır. Burada bizler de eleştirilerimizi yeri gelince yaptık. Ancak bunların tamamında amacımız hiçbir zaman yıkıcı olmak olmadı. Eleştirmekle saldırmak arasındaki farkı bilerek hareket etmeye çalıştık.

Sizlerin bıraktığı yorumlarda da bu çizginin devam ettirilmesi bizler açısından önem taşıyor. Özellikle I.P. adresinden Adana girişli olduğunu tespit ettiğimiz kimi yorumlarda son dönemde Şimşekler Grubu hedef alınmaktadır. Şimşekler Grubu'nun adresi, kimliği bellidir, sık sık toplantılar yaptıkları gibi toplantı haricinde de nerede oldukları bilinmektedir. Adana'da internete girmek yerine yarım saatinizi ayırıp grupla birebir görüşmeye gitmemeniz için hiçbir neden bulunmamaktadır. Gidemeyecek durumdaysanız, Şimşekler Grubu'nun web sitesi de bellidir.

Yineleyelim, Şimşekler Grubu'na zamanında en sert eleştirileri bizler getirdik, geçmişte olan olaylar hafızalardadır. Ancak yine Şimşekler Grubu'yla oturup konuşan da bizler olduk, onlar da bizleri dinlediler, bir ortak yol bulundu. Bu grup, Adana Demirspor Taraftarlarının tamamına aynı mesafede durmakta, onları dinlemekte ve eleştirilere kulak vermektedir. Bu, tribünlerde kolay bulunabilir bir şey değildir.

Blogumuzun yorum özgürlüğünün bu doğrultuda saldırganlıktan uzak bir çerçevede ele alındığını ve alınacağını yeniden bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
Demir Gibiyiz Yönetim

Yorumlar

Adsız dedi ki…
bir bilgi vermek istedim 15 gün kadar önce adana da
adana demirsporlular derneği açıldı.tüm ulusal ve yerel basında görsel ve yazılı olarak yer aldı
ama blogda göremedik
haberiniz varmı yokmu bunu sormak istedim ???
saygılar

doğu
yavuzy dedi ki…
Doğu Bey, demirgibiyiz.com bir haber sitesi olmadığı için, bazı gelişmeleri atlaması gayet normaldir. Blogun Adana Demirspor'la ilgili her türlü gelişmeyi aktarmak gibi bir zorunluluğu bulunmuyor. Burası, bilindiği üzere, Ankara'da yaşayan Adana Demirsporluların yorumları etrafında gelişen bir site. Dolayısıyla, sizin verdiğiniz haberi, kasıtlı olarak bloga eklememek gibi bir durumumuz olmadı.

Yavuz y.
caqLaR dedi ki…
Bu yazı bile şu anda bir belirsizlik içinde olan taraftarımızı gösteriyor en ufak şeyi siyasete çekildi. Ya sizin neyiniz var ya ? Hangi Türk takımı böyle bir açılış yapmış hangi takım böyle iyi çalışmalar yapmış hangi yıktırım hangi karalamalar peşinde bu millet.... Kendini bilmezin biri sitelerde takımı karalıyor , buna güzel cevap vermek yerine oturmuş kendimizi sorguluyoruz internet ortamında grubumuzun takımımızın yönetimimizin karalanmasına göz yumuyoruz AYIP gerçekten AYIP.Bizim için gerçekleştiren Başkan'a her zaman bizimle aynı yerde olan abilerimize herşeyden çok daha önemlisi uğrunda gençlik verdiğimiz MAVİ ŞİMŞEK'imize el uzatıyorlar. Hani diyorduk ya HEPİMİZ KARDEŞİZ MEMLEKETE BEDELİZ.Unutmayın ya çok yakındı o gunler ya ŞİMŞEK'in ŞİMŞEK'TEK BAŞKA DOSTU YOKTUR bu sözler soylenırken yanındakınını omzuna sıkıca bastırıp haykırdıgın kardeşliğine söz soyluyorlar bu kardeşlik bu sevda memlekete bedel ARMA peşindeyiz siyaset değil....!

Bir yanlışımız olduysa affola ...
Saygılarımla ...!
Adsız dedi ki…
Günaydın,

Benim de merak ettiğim bir konuyu sormuş arkadaş.. Verilen cevap çok tatmin etmedi..

Blog yöneticisi arkadaşlar bu konuda başka açıklama yapacaklar mı?

Dışardan eskilerden birisi olarak bu olaydaki yaklaşımı anlamadım ...

Teşekkürler..

Kamil Ateş
Hakan HOŞCAN dedi ki…
Ağzınıza sağlık, Demirgibiyiz yönetimi...
mustava dedi ki…
Kamil bey, ben de açıklama istediğiniz konuyu anlamadım. Eğer Adana Demirsporlular derneği ile ilgili açıklama istiyorsanız bloga haber olarak girilmemesinin belli bir sebebi yok. Hatta Doğu adlı arkadaş bahsedince farkettik. En nihayetinde her haberi bloga girmek gibi bir uğraşımız yok. Bunun altında başka sebepler aranmasına da gerek yok - arayanlar için söylüyorum elbette.

"Hala, illa" ikna olmamış olanlar için yürekleri ferahlatacak bir açıklama da yapayım madem: Dernek kurulduktan sonra Telat Abi ile telefon görüşmemiz oldu. Kendisine hayırlı olsun dedik, kolaylıklar diledik. İçinde Demirspor ismi geçen bir dernek - iş -organizasyon - blog vs. oluşturmanın zorluğunu yaşayarak öğreniyoruz. Telat abiye bu anlamda başarılar ve kolaylıklar... Son olarak Demirspor için neler üretebiliriz noktasında bir araya gelmek için sözleştik.

Bu vesile ile tekrardan Demirsporumuza hayırlı olsun diyoruz. Gelecekteki organizasyonlarında başarılar diliyoruz.
Adsız dedi ki…
İlgi ve bilgilendirme için teşekkürler... Hedef tek, yol farklı, sorun yok..

Kamil Ateş
Semt Aşığı dedi ki…
Bence dernek haberine kanalize olacağına (açılmış en nihayetinde artık yapacak bişey yok)Yüzme ve Su topu şubesi açılırken neler yapabiliriz diye düşünmek lazım.

Allah Bizede nasip etsin.
Adsız dedi ki…
herhalde benim mesajımda bir hesap sorma havası vardı
öncelikle böyle bir durumun oluşmasına neden olduğum için özürdilerim
demirgibiyizi takip eden demirsporlulardanım ben de
en son bir anadolu kulübünün başına bir bayan başkan geçtiği haberini okumuştum
pardon haberini değil paylaşımını demem gerekir herhalde
ben de dedim ki taaa bunlar paylaşılıyor da neden demirspor adı geçen bir derneğinin açılışı burdan tüm mavi şimşeklerle paylaşılmasın
bu düşüncemde de yanlışsam yine özür dilerim
ama insanın canı istiyor
demirsporla ilgili herşeyi paylaşmayı çoğaltmayı
söylemek ve yapmak istediklerimin hepsi bu
saygılar
doğu
yavuzy dedi ki…
Doğu Bey,
Bir Anadolu kulübünün kadın başkanını haber yapmamızın nedeni, bu blogun, klasik futbolu bloglarından farklı olarak, kadın hakları üzerine özel hassasiyeti olmasından kaynaklanmaktaydı. Blogumuzda "kadınlar" etiketli çok sayıda haber bulunmaktadır ve bunların birçoğu Demirsporla ilgili değildir.
Adsız dedi ki…
1. Herhangi bir sitede, herhangi bir DEMİRSPORLU'nun ; kişisel ve mesnetsiz sebeplerle, saldırgan bir tutum içinde olmasını tasvip etmiyorum ve eden dostumuza da rastlamadım. Bu konuda forum yönetiminin hassasiyetine hak vermek gerektiğini düşünüyorum.
2. Açılış konusu her ne kadar, bulunduğumuz lig itibari ile bizi onure eder bir görüntü verse de, özümüzde saklı tarihi ve potansiyeli düşündükçe; özellikle yıllarını vermiş dostlarımızda bir burukluk tadı vermesi doğal ve anlaşılırdır. Ama yine de; bu gibi işlerin önemsenmesi, emek verilmesi ve icraate dökülmesi kulbümüz için çok önemli bir kilometre taşıdır. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER .
3. (adsız) ''Doğu'' kardeşimiz bence sorgulamasında ''kendince'' haklıdır,. ''DEĞERLENDİRMESİ YANLIŞTIR''.. Ancak üzülerek söylemek gerek ki ; Yavuz Bey'in cevabı çok ÖZENSİZ ve yasak savar olmuştur.. Şahsi kanaatimce bu cevap ne bu sitenin duruşuna ne de Yavuz Bey'in bilgi birikimine yakışmamıştır... ''Doğu'' dostumuza yanlış düşündüğünü açıklamak bir yana, aksine haklı olduğuna dair tahrik dahi etmiştir.
Sağolsun Mustafa yakışıklı bir açıklama yapmış ama ''Testiyi kırmasaydınız'' daha güzel olurdu dostum.. Ayrıca Telat Bey'in bu tribüne yıllarını verdiğini kimse unutmamalı. En azından hepimiz emeklerine saygı duyuyoruz, hangi çatı altında olursa olsun ..'Hepimiz Demirsporluyuz''..
Bu haber konusunda blogun özeleştiri yapması nacizane tavsiyemdir..
4. Bu gereksiz,MANASIZ ve üzücü gerilim daha lig başlamadan hepimizi çok üzyor. En azından her birimiz kişisel olarak üzerimize düşeni yapalım. Haber sitelerinde yada muhtelif forumlarda ortam gerilince ''Şimşekler Grubu'da kendince reaksiyon '' veriyor ve yine tatsız sözler dolaşıyor ortada..
Ortada yorgan yok ama kavga çok.. yaw bir yorganın ucunu görelim hele, daha çok birbirimizi yiyecek zamanımız mevzumuz olacak:))
Saygılarımla..
Ozan Baysal...
Adsız dedi ki…
Merhaba
Ozan Baysal isimli arkadaşın yorumunun her kelimesine katılıyorum. Çok başarılı, tebrik ederim.

Örsan Öncül

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.