Ana içeriğe atla

Tayfun ÖZKAN Demirspor'da...

İyi bir golcü haberini girmeyi Mustava çok istiyordu ama kendisi müsait olmadığı için selamlarımı göndererek, vekaleti ile haberini ben giriyorum.

Tayfun uzun süredir içimden geçirdiğim, alınmasını istediğim ama yönetimin gelir gider durumunu ve takım içi dengeleri de bilmediğim için, bu yöndeki isteğimi dile getiremediğim, kısacası alındığına an itibarıyla sevindiğim bir futbolcu oldu.

Futbolcular için yaşadığımız sevinç o anda başlamış ve bitmiştir. Kendisinin gösterdiği performans ile sezon sonunda bizi sevindirmesini umuyoruz.

Diğer taraftan gerek blogumuza gerekse Adana'nın yerel spor sitelerine kombine satışlarının futbolcu transferine bağlı olduğunu dile getiren, iyi bir futbolcu alınması durumunda kombinelerin tükeneceğini ileri süren yorumlar yağıyordu. Umarım bu yorumları yapanların dediği olur ve kombinelerde bir ivme yakalanır.

Öte yandan bu transfer ile birlikte transfer işlemlerinin tamamlandığı belirtiliyor. Yönetim 10 oyuncu transfer edilecek demişti. 12 oyuncu transfer edildi. Beyanda %20 oranında sapma var. Daha önceleri bu sapmaların %200'leri %300'leri bulduğunu hatırlayacak olursak, mazur görülebilir bir sapma. Umarım yönetim tüm vaatlerini böyle mazur görülebilir sapmalar ile yerine getirebilir.

Yeni sezonda yeni kadromuz ile güzel günler görmeyi diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.

Kaynak: www.spor01.com

Yorumlar

TAYLAN dedi ki…
3 gün önce bu blogda kaleme aldığım, satırlar aynen şöyleydi:

"Sayın Başkanım, en önemli sorunumuzu, en sona bıraktık. Şimdi de bu sorunu çözecek, herkesin işte tamam diyeceği golcüyü tam bulmuşken (taraftar, camia herkes bu golcünün Tayfun Özkan olduğunda hem fikir) nefesini tutmuş bu transferin gerçekleştiği haberini sizden beklerken yine bu transferin gerçekleşmediği haberini almamız, artık bizim ümitlerimizi iyiden iyiye azalttı.
Kimi alacağız merak diyorum? Golcü diye bize kimi göstereceksiniz? Umarım biz yanılır, transferi gördükten sonra düşüncelerimizde ne kadar haksız olduğumuzu kendimize itiraf ederiz."

Evet, gün itibariyle o ismi öğrenmiş bulunuyoruz. Hem de camianın üzerinde anlaştığı, alınmasını istediği isim: Tayfun Özkan.

Külübümüze ve camiamıza hayırlı olsun derken
düşüncelerimizin gereğinden erken ve haksız olduğu itirafını da beraberinde yapıyoruz. Sayın başkanım ve yöneticilerimizi verdikleri sözü layıkıyla yerine getirebilmiş olmalarından dolayı, yürekten kutluyorum.

Kombine satışlarına gelince; önceleri de belittiğim gibi, bu trasferin sonuçlandırılması kombine satışlarını %100 etkiliyeceği yönünde..
Adsız dedi ki…
Sayın Bekir Çınar ve yönetimin şu ana kadar ki tüm icraatlarını çok beğeniyorum.Projelerinin tamamını destekliyorum.Kredi kartımızı,kombinemizi aldık.Kombine kartımı klüp binasından alırken görevliye bilgisayardan yer seçmenin önemi var mı yoksa rastgele alalım mı diye sorduğumda, bu sene herkes yerine oturacak tüm kurallarişleyecek dedi.Daha sonra muhasebeye geçtim ödeme için.Herkesin ağzında sigara vardı.Yani ilk günden kuralar delik deşikti ama yinede inanmak istedim.Tertemiz koltuklar, tertemiz satıcılar zaten hayalimiz.Düşünmek bile güzel.Çok önem verdiğim kale arkası tirübünün üstü kapanırsa bence seyirci sayısı adet olarak olmasa da ses olarak iki misline çıkar.İnşallah hayal olarak kalmaz.
Saygılarımla Anıl.
Adsız dedi ki…
Sonunda "taraftara saygılı" yönetime kavuştuk. Takımın gerçek sahibinin taraftar olduğunu bilen bir yönetim çünkü kendileride bu takımın taraftarı,ben bilirim değil biz taraftarla birlikte biliriz diyen yönetim. Bu sene istekleride "biz" yaptık, transferide "biz" yaptık. Bu sene şampiyon olanda "biz" olacağız. Teşekürler bizden olan yönetime...

Görev eleştirmeye alışan biz taraftarlara düşüyor artık.Şimdi flexi,kombine,su vs her projeye destek verirken "ama" lafıyla başlayan cümleler kurbadan önce destek vermeye kaldı.
adanademirsporlu dedi ki…
süper transfer.tayfun çoşar ve bizi coşturur.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.