Ana içeriğe atla

Tayfun ile transfer görüşmeleri...

spor01.com'un haberine göre Tarsus İdman Yurdu'nun golcüsü Tayfun ile görüşüyoruz. Gönlümden geçiyordu uzun zamandır. Taraftarın da çok istediğini biliyorum.

Önce kulübümüzün bütçesi, sonra transfer. Yönetimin en doğrusunu yapacağına inanıyorum. Hayırlısı olsun.

Yorumlar

taylan dedi ki…
hadi başkanım, yapın şu transferi.. nefesimizi tuttuk sizden gelecek haberi bekliyoruz..
Adsız dedi ki…
hala bir haber yok mu? inanın siteye girerken gözümü kapatıp sonra açıyorum. çünkü şöyle bir haberden korkuyorum. "tayfun olmadı. görüşmeler olumsuz sonuçlandı." bu haberler olmasın bu sefer.. hadi başkanım olsun artık.. masmavi bir umut için..
liseli şimşek dedi ki…
başkanım şimşekler grubunun üstü kapanacakmı siz bir açıklama yapın bari..sizi çok seviyoruz..liseli şimşekler
Onur BİÇER dedi ki…
Sevgili Adsız rumuzlu okuyucumuz. Farz edelim ki; Tayfun transferi gerçekleşmedi. Eğer gerçekleşmezse emin olun ki; kulübümüz menfaatine olmayan bir durum söz konusudur. Yönetimimizin transferi en ciddi şekilde değerlendirdiğine ve takımımız için en iyisini yapmaya çalıştığına inanıyorum ve onlara güveniyorum. Adana Demirspor kulübü futbolcuya bağlı bir kulüp olmamalı, taraftarı da futbolcuyu beğenmeli, istemeli ama olumsuz haberlerden korkmamalı. Çünkü biz Adana Demirspor'uz, biz korkularımızdan da futbolculardan da daha büyüğüz.

İçiniz rahat olsun.
taylan dedi ki…
Sayın başkanım, bu satırları mavi renklere gönül vermiş, Demirsporlu duruşuna sahip, demirsporla yatıp demirsporla kalkan, bir grup arkadaşın duygularını dile getirmek için yazıyorum.

İstiyorum ki eleştirilerimizi ve düşüncelerimizi Demirsporluluk duruşu çerçevesinde ifade edelim ki, bu kırk yıllık Çınara layık bir taraftar olmanın gururunu duyalım. Bilinçsiz, bilgisiz, kişiliksiz taraftar olmadığımız için, en az sizin kadar camiamıza karşı sorumluluk hissettiğimiz için bu satırları size yazıyoruz..

Geldiğimiz noktada ancak gücümüz hadırlı’dan ökkeş'i alacak durumda demekki, at pazarlığı yaparak (demirsporumuzun menfaatleri!) denilerek transfer girişimlerimiz birer birer sonuçsuz kalıyor.

Tayfun transferinin de bugün olmadığını öğrenmiş bulunuyoruz. Sormak isteriz biz nasıl iyi golcü alacağız başkanım? Ucuz- Kelepir bir golcü aranarak, futbol hayatının sonuna gelmiş, seneye bize yine saç baş yolduracak bir golcü mü arıyorsunuz? Bedavaya mı olsun istiyorsunuz? Eğer öyle bir golcü alınacaksa hiç alınmasın daha iyi. Bize saç baş yolduracak gençlerimiz olsun. Kabülümüz. Ama geçmiş senelerde iyi bir golcü alamadığımız için, gol yollarındaki eksiklikten, hafta sonlarımız kabüsa dönmesine.. Deyim yerindeyse, İşkence altında maçlar takip etmemize. Bizler artık yeter diyoruz. Geçmişten hiç mi ders alınmaz!

Sizin elinizden geleni yapmaya çalıştığınızı, gayret ettiğinizi biliyoruz. Ama geçmiş senelerden tecrübe çıkartamıyorsak, önceki yıllardan ders almıyorsak, üstüne bu saatten sonra bile, en ucuzundan bir golcü arıyorsak, korkarım hüzün bulutları yine üstümüzde olacak demektir.

Çile çekmeye alışkınız. Yine çekeriz. Ama burnumuzun dikine dikine yine aynı hataları yapmamız aynı sonuçlarla karşılaşacağımız anlamına gelir ki, buna seyirci kalamayacağımız için bu satırları size yazmayı bir görev biliyoruz.

Sayın başkanım, bu takıma hiçbir takviye yapılmasaydı, sadece ve sadece iyi bir golcü alınsaydı, inanın bu takım doğu grubundan elini kolunu sallaya sallaya çıkardı. Ama en önemli sorunumuzu, en sona bıraktık. Şimdi de bu sorunu çözecek, herkesin işte tamam diyeceği golcüyü tam bulmuşken (taraftar, camia herkes bu golcünün Tayfun Özkan olduğunda hem fikirken) nefesini tutmuş bu transferin gerçekleştiği haberini sizden beklerken yine bu transferin gerçekleşmediği haberini almamız artık bizim ümitlerimizi iyiden iyiye azalttı.

Kimi alacağız merak diyorum? Golcü diye bize kimi göstereceksiniz? Umarım biz yanılır, transferi gördükten sonra düşüncelerimizde ne kadar haksız olduğumuzu kendimize itiraf ederiz.

İkinci konuya gelince, Açılış için, Livorno takımıyla ilk görüşmelerin olumlu geçtiğini söylediniz de tüylerimiz diken diken oldu. Birbirimize inanamadık. Sadece başkan yapıyor galiba bu işi dedik. Tüm Demirsporluların hayali olan, böyle bir açılış törenini organize etmeyi umarız tarih size nasip etmiştir. Livorno gelmese de, böyle bir düşünceniz olması bile gerçekten sevindirici. masmavi bir umutla sarıldık bu hayale de..


Sayın başkanım, büyükbabası demiryolu işçisi, babası hasta bir Demirspor taraftarı olan ben, mavi renklere gönül vermiş olarak; 40 yıllık çınarın başkanı olarak size içtenlikle ve saygı ile seslenmiş bulunuyorum. “eleştiriye kapalı değiliz, yeter ki tenkitler yapıcı olsun
Ve saygı sınırları içinde ifade edilmeli” demiş olduğunuz için bu duygu ve düşüncelerimizi bu platform da sizinle paylaşmak istedik. En içten saygılarımın kabulünü arz ederim.
Onur BİÇER dedi ki…
Yazı için, yoğun hissiyatın için teşekkürler Taylan. Tayfun'un transferinin gerçekleşip gerçekleşmediğine ilişkin bir haber göremedim. Hayırlısı olsun, hiç transfer yapılamasa bile ki; yapılacak, ileriye iyi top taşıyan bir orta saha gençlerimizle sevinmemizi sağlayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.