Ana içeriğe atla

Teşekkürler Anadolu Lokomotifi...

Locomotive Anatolia grubundaki son maçında Hasta Siempre'yi Volkan ve Sarı Yavuz'un golleri ile 2-1 mağlup ederek grup lideri olarak bir üst tura çıkmayı başardı. Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Böylece takımımız 204 takım arasından ilk 64 takım arasına kalmayı başardı.

TSİ 15.30'da 2. tur müsabakaları yapılmaya başlanacak. Tüm karşılaşmaların sonucunu penaltılar belirleyecek ve turnuvanın şampiyonu bugün sonunda belli olacak. İmkanlarımızın elverdiği ölçüde sonuçları an be an aktarmaya devam edeceğiz.

Ankara Tayfası, Adana Demirspor, Şimşekler, Locomotive Anatolia, nasıl isimlendirilirseniz isimlendirilin DUALARIMIZ SİZİNLE...

Canlı anlatım:

15.00 : İlk maçımızda oynamamız gereken Easton Cowboys başka bir gruba geçtiği için onlara karşı hükmen galip ilan edilmiştik. Bu takımın yerine Easton Cameroon isimli bir takım ikame edildi. Ancak ikame bu takım ile maç yapmamız gereken tarihten sonra yapıldığı için yetkililer sonucun değişmeyeceğini açıkladılar. Demirspor ruhu bunu içine sindirememiş. Easton Cameroon ile dostluk maçı yaptık ve Kara Yavuz (Disconnectus Erectus) ile Volkan'ın attığı goller ile 2-0 kazandık. Böylece 2-0 hükmen galip ilan edilmek artık sorun değil. Bu arada ikinci turdaki rakibimizin belli olmasının biraz zaman alacağı ifade ediliyor.

16.00 : Son 32'ye kaldık. Chispa isimli bir takım ile penaltılar üzerinden karşılaştık. Sarı Yavuz, Mustafa, Volkan ve Emrah'ın golleri ile bu turu da geçtik. Yeni turdaki rakibimizi heyecanla bekliyoruz.

16.35 : Rakibimiz Fujika. Birazdan penaltı atışları başlayacak.

17.00 : Maalesef 5-4 yenilerek turnuvaya veda ettik. Gollerimizi Sarı Yavuz, Kara Yavuz, Mustafa ve Emrah attı. Volkan ise penaltıyı gole çeviremedi. İlk kez katıldığımız turnuvada 204 takımın 172'sini saf dışı bırakan, çok daha önemlisi Adana Demirspor'umuzu ve ülkemizi dünyaca bilinen bir organizasyonda ellerinden geldiğince tanıtan ve yücelten Tayfa'mıza can-ı gönülden teşekkür ediyoruz.

18.40 : Az önce resmi sonuçlar açıklandı. Turnuvayı 19. olarak tamamladık. Bizi eleyen Fujika yarı finalde elendi. Turnuva şampiyonu Santa Roza oldu. Tebrik ediyoruz.

Adana Demirspor ruhu her işi ciddiyetle sürdürmemizi gerektirmektedir. Bir gün o kupayı alacağız. Gelecek her gün için yapılacak, ileriye taşınacak bir şeyler var. Tekrar edelim, taraftarı dünya kupasına katılıyorsa, futbolcular ve yönetim kendilerinden beklenenlere ilişkin mesajı umarız alırlar.

Demirspor'u ve Demirsporluluğu Yüceltmeye ANT İÇTİK!!!

Yorumlar

tolgago dedi ki…
Emeği geçen herkese tebrikler,
Sonuç değil en önemlisi katılmak dı. Siz onu başardınız..
kutay dedi ki…
locomotive Anatolia,hepinize teşekkürler,ben de bu 1,5 aylık sürede şimşekler grubunun adını dünyanın her yanında birbirini kardeş ilan eden ANTİFA (anti-faşistler) tribün toplulukları içine çekmek için burada,Adana'da çaba göstereceğim.bana cesaret verdiniz.yüreğinize sağlık..forza Livorno :)!
Adsız dedi ki…
Penaltı şeklinde olmasaydı kesin şampiyonda olurduk :) yeni ufuklara yelken açmanızı bekliyoruz artık...
Unknown dedi ki…
İsmimizi orada telafüz ettiren herkese sonsuz teşekkürler...
Flying Dutchman dedi ki…
Ben işin övgü tarafına hiç girmeyeceğim, satırlara sığdıramadık zaten kaç kez blogda, şurda burda, sadece bir tavsiye...

İşin derece tarafına daha az yer verilmeli bence, kimse bu turnuvaya kazanmaya gitmiyor sonuçta, tabi Demirsporlu arkadaşların ilk gidişi olduğu için böyle bir heves var çok normal de, takımların yarısı sarhoş çıkıyor maça zaten :) kendileri de yazmışlar hatta, bazı adamları ayık bulmak bile çok zor.......daha çok felsefe ve ana fikir tarafına vurgu yapılmalı...

ikinci üçüncü seneden sonra Demirsporlu dostlar da salarlar kendilerini 2 büyük atıp, sonra çıkarlar sahaya :)


tekrar ayağınıza sağlık, seneye de bir blog takımı yapıp gidelim....
Adsız dedi ki…
Önemli olan kazanmak değil katılmaktı. Sizler bir ilki başardınız. Sizin gibi Demirspor'lular olduğu sürece Demirspor'un geleceğinin çok parlak olacağına olan inancım daha da arttı. Ne kadar güzelki sizlerle aynı takımın taraftarıyım.

Merih Güvenç
ŞİMŞEKLER GRUBU dedi ki…
Sizleri övmek,satırlar dolusu tebrik mesajı,şükran mesajı yazmak klasik kalır..artık klasiklerle işimiz yok sizinde dediğiniz gibi..geçmişi omzumuza alıp taşıyabildiğimiz yere kadar taşımaya ANT İÇTİK....Ayağınıza sağlık
Jose Marti dedi ki…
Herkesin desteğini yanımızda hissettik. Sahada oynanan oyunun, kazanılan yada kaybedilen maçların, atılan veya kaçırılan gollerin bu organizasyona katılmış olmanın değerinin yanında bir önemi yok. Zaten yarışmacı zihniyetteki takımlar eleştiriye maruz kaldı. Ama ne yapalım, üzerimize mavi lacivert formayı giyince dayanamayıp önümüze geleni yenmiş bulunduk :)
Bu organizasyona ilk kez katılan Türk takımı olmamızdan dolayı ve Vertumnusun, Yavuz'un, Mustafa'nın iletişim becerileri ve çabalarıyla güzel bir iz bıraktığımızı düşünüyorum; sanırım oradaki bin küsür kişiden Anadolu Lokomotifinin ismini duymayan kalmadı.
Ben şahsım adına bütün mondiali ekibine, desteğini hissettiğimiz bütün Demirsporlulara teşekkür ediyorum.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.