Ana içeriğe atla

Sende Kalmış...

Alttaki yazıda Geyik1940 şikayetini dile getirmişti. Ben de dile getiriyorum o zaman. Şikayetim var arkadaş, bu saat olmuş (22:30), hala iş yerindeyim, işleri yetiştirmeye çalışıyorum.

Benimkisi haydi neyse de, biliyorum ki, oralarda bir yerlerde şu anda evine benden daha uzakta; ağır şartlarda çalışan, bitirmesi zor okullarda okuyan, bir hücrede tutsak olan, karanlık bir odada hasta yatan, rampada direksiyon sallayan veya sadece hayatta kalmaya çalışanlar vardır. İster misiniz, bunca derdin yanında bu insanlar Demirsporlu, ama tüm olumsuzluklara rağmen gurur dolu olsunlar. Öyleler, hem gurur dolu, hem demir gibi hepsi de...

Gurbetteki tüm Demirsporlu'lara gelsin o zaman:



Sende Kalmış

Nerdeysen bir haber gönder
Diğer yarım yanında kalmış
Yaşayamam gelmezsen eğer
Yarınlarım hep sende kalmış

Ellerinde sıcaklığım
Saçlarında baharlarım
Yüreğinde umutlarım
Gözlerinde gözlerim kalmış

Karanlıklar ülkesindeyim
Işıklarım hep sende kalmış
Çekilmeyen dertlerimleyim
Sevinçlerim hep sende kalmış

Ellerinde sıcaklığım
Saçlarında baharlarım
Yüreğinde umutlarım
Gözlerinde gözlerim kalmış


Dinlemek için...



Yorumlar

Adsız dedi ki…
Jilet varmı :)

Furkan
Adsız dedi ki…
çok iyi geldi bu...
Adsız dedi ki…
Allahına kurban. Yaşasın arabesk! Yaşasın hayatımızı arabeskleştiren Adana Demirspor!
Üzülmedim ki, üzülmedim ki, kaderimdir deyip üzülmedim ki...
Fırat Ateş dedi ki…
Sevgili Mustava, Müslüm Gürses'i Ankara'da bir tek ben seviyorum sanıyordum, demek ki yalnız değilmişim.

Bende kahırlandığım, köşeye sıkıştığım, artık bende ipler koptu kopacak dediğim her anımda Müslüm Baba'nın bir şarkısı yetişti imdadıma.

Küskünüm, Anlatamadım, Üstüme Düşme Benim, Esrarlı Gözler, Güldür Yüzümü, Yıkıla Yıkıla, Ben Senin Kulunmuyum, Tanrı İstemezse vs. şimdi ilk aklıma gelen, ilk gençlik yıllarımdan beri hiç bıkmadan usanamadan dinlediğim şarkılarındandır. Şarkılarını her dinleyişimde yeni efkarlara yelken açarım... Ayrıca hatırlayanlar veya araştırmak isteyenler için (bkz. 1993 Müslüm Gürses Adana Lunapark Konseri)
Adsız dedi ki…
Fırat abi,Müslüm Gürses'in son dönemde yaptıklarını-daha doğrusu kendisine yaptırılanları-görmezden gelirsek,saydığın şarkıları hiç dinlemeyenimiz,hatta sevmeyenimiz yoktur kanımca.Bir de ilk akla gelenlere "Ceza"yı ekleyebiliriz,ölçüsünde kullanmak koşuluyla:)

Cem(Mülkiye)
Adsız dedi ki…
Mustafa
Mehmet TopaL'da MüsLümcüymüş :)

http://www.spor3.com/news_detail.php?id=482646

Burhanettin

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

Başkan Krizi

 Sahadaki kriz en tepeye de yansıdı; Murat Sancak dün akşam başkanlığı Metin Korkmaz'a devrettiğini açıkladı. Gelişmeleri görebilmek adına biraz beklemek gerekli ama şu anda birkaç neden ve ihtimal var gibi görünüyor: Birincisi, "tamam vazgeçtim" deyip geri dönmesi; daha önce yapmıştı. İkincisi, "TFF'de FETÖcüler var" yönlü açıklamaları ve hakem camiasına eleştirilerinden dolayı çeşitli hukuki ve mali sıkıştırmalara maruz kalması. O yüzden biraz geri plana çekilmek istemiş olabilir. Metin Korkmaz eliyle yönetime devam eder. Üçüncüsü, parasının bitmiş olması ve Adana Demirspor'dan tamamen uzaklaşması. Başkan'ın en büyük sorunlarından biri iletişim stratejisinin düzgün olmaması. Attığı twitler ve açıklamalar fazla öfkeli. Çoğu zaman kötü Türkçe ile karman çorman açıklamalar yapıyor. Twitter (X) infosundaki yazılar/iddialar bile kötü yazılmış. En basitinden, Adanademirspor değil, Adana Demirspor yazması gerekli. Kulübün sosyal medya hesapları iyi yöneti

Demirspor Taraftarı Ayakta

 Adana Demirspor taraftarı, kendisini küme düşürmekle tehdit eden eski Başkanlarına karşı yaptığı açıklamalarla tavrını gösterdi. Umut Düşkün'ün başlattığı açıklama silsilesi, Şimşekler Grubu 'nun diğer liderleri, Ankara Tayfası , İzmir Tayfası ve diğer oluşumların net tavırları ile güçlendi. Ortak ses, kimse Demirspor'dan üstün değildir ve Demirspor tribünüyle vardır şeklindeydi. Yıllardır alt liglerde mücadele etmiş bir camiaya bu tehdit sökmedi.