Ana içeriğe atla

Bugün Semih'i Birinci Yapacağız...

Daha önce kardeşimiz Semih FİDAN'ın ulusal olarak yayın yapan Kanal-A televizyonunda yayınlanmakta olan "Sen Sus Kalemin Konuşsun" isimli skeç programında yarışmacı olduğunu belirtmiştik.


Bu doğrultuda kardeşimizi destekleme adına Pazartesi günü, bugün yayınlanacak olan programın çekimlerine gittik ve hem takımımızın ismini duyurduk hem Semih'imizin sesine ses verdik. Semih kardeşimiz de yarışmaya atkı ve montumuzla çıktı.
Az önce kendisi ile konuştuğumda öğrendim ki; birinci olma açısından Semih maalesef dezavantajlı durumda. Sebebi şu: Anlam veremediğimiz bir şekilde sadece programın yayında olduğu süre içinde atılan mesajlar dikkate alınıyor. Semih programa en son yarışmacı olarak çıkıyor ve onu görmeden oy verilmesi de pek mümkün olmayacağından ilk sıralarda oyunları sergilenen yarışmacılara göre maça 1-0 yenik başlıyor. Ancak bu kez maçı vermeyeceğiz.

Her üç operatörden de SSKK yazıp bir boşluk bırakarak 105 yazıp 3969'a yollamak suretiyle kardeşimize destek olabiliyoruz. SSKK 105 yaz 3969'a yolla. Haftanın birincileri bir sonraki programda açıklanıyor. Kürsüye Semih'in çıkması için mesajı saat 21.30-23.00 arasında yollamamız gerekiyor.

Yorumlar

Semt Aşığı dedi ki…
bak şu işe ya...
21,30 da atıoz mesajı.
Baris dedi ki…
izledim ve yolladım msjı. Çok sert eleştiriler vardı ama yılma Semih.
Bu arada Davos muhabbetini döndüren ve soyadı Yılan olan olan adamdan (ikisi aynı kişi) gıcık aldım.
serdanka dedi ki…
abarttım ben mesaj olayını :)
black_silence dedi ki…
bana destek olan; ankara tayfası ve blogu takip eden bütün okurlara teşekkür ederim...
vertumnus dedi ki…
Semih, umarım bu hafta çıkartmışızdır seni kürsüye :))) Haftaya aynen devam!
Semt Aşığı dedi ki…
bana teşekkür etti valla onure oldum. haftaya vertumnus yazını 2 bloga da eklemeyi düşünüyorum kitle artsın :)
vertumnus dedi ki…
@semt aşığı,

valla harika bir destek olur bu, şimdiden teşekkürler.
black_silence dedi ki…
walla super dusunce... teşekkür etmeden öte istersen imzalı fotografımıda gönderirim :)
Semt Aşığı dedi ki…
ozaman üniversitedeki tiyatro klübündeki arkadaşalrada yayarım ben bunu ama önce foto :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.