Ana içeriğe atla

Demirspor forması ne renk?

Fotoğrafı sporadana.com'dan aldım, Afyon maçında giydiğimiz forma...Alıcılarınız ayarıyla oynamayın, renk körü falan da değilsiniz hayır. Bu formanın üstü düpedüz turkuaz, altı ise açık mavi. Bu iki rengin arasındaki muhteşem uyum(!!!) hemen dikkatinizi çekmiş olmalı sizin de. 2008-2009 kış kreasyonumuz bu, modada çığır açıyoruz!

Oynamayın şu takımın forma renkleriyle! Turkuaz murkuaz istemiyorum! Üstü turkuaz altı mavi hiç istemiyorum! Pazar sabahı giyinmeye üşenip bakkala turkuaz "aşortman" altına mavi şortla giden çocuk değil, takım bu! Takım!

Açık mavi-lacivert! O kadar!

Yorumlar

Semt Aşığı dedi ki…
Ya ne güzel konuştun.Bu hafta bende aynı şeyleri düşündüm tribünde.Allah İstanbul spordan razı olsun dedim bende bu hafta sonu Beyaz forma Beyaz forma allaha şükür sarı formayı gördük bu hafta.
yavuzy dedi ki…
iki ihtimal var: starpet, fenerium'agitmiş bize reklamsız forma verin hayrınıza demiş, maliyetinden olsun-garibana destek hesabı...sonra onun üstüne starpet yazıp bizimkilere postalamış. ikincisi, bizim malzemeci formaları biraz yüksek derecede yıkamış-han, çok mücadele etti ya bizimkiler-o ter ancak 120-130 derecede çıkar demiş; hatta deterjanı da hiç esirgememiş bolca atmış, böylece alaca bir renk çıkmış ortaya.

logoydu-renkti derken, Demirspor geleneğinin içine ediyorlar vesselam!
vertumnus dedi ki…
iyi niyetli düşünmek için elimden geleni yapıyorum. bir insanın bu turkuaz-mavi kombinasyonunu estetik açıdan (hadi o insan açısından Demirspor geleneği önemli değil diyelim) güzel bulabileceği fikrini aklım almıyor. en ütopik iyi niyetli halimle ancak şöyle bir senaryo yazabiliyorum:

bizimkiler mavi şort-beyaz üst ile geldi Afyon'a. bu durumda hakem, "Afyon'un şortu sizin üstünüz aynı anda beyaz olamaz" deme hakkına sahip. bu tip hakem kararlarında deplasmana gelen takım formasını değiştirmek zorunda. bizimkilerin yanlarında turkuaz üst vardı ancak böyle bir durum düşünülmeyerek şortlar alınmamıştı (unutulmuştu?) dolayısıyla ortaya bu facia çıktı...

bu senaryoda bile yuh diyorum, malzemecinin çok ciddi uyarılması lazım.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

Başkan Krizi

 Sahadaki kriz en tepeye de yansıdı; Murat Sancak dün akşam başkanlığı Metin Korkmaz'a devrettiğini açıkladı. Gelişmeleri görebilmek adına biraz beklemek gerekli ama şu anda birkaç neden ve ihtimal var gibi görünüyor: Birincisi, "tamam vazgeçtim" deyip geri dönmesi; daha önce yapmıştı. İkincisi, "TFF'de FETÖcüler var" yönlü açıklamaları ve hakem camiasına eleştirilerinden dolayı çeşitli hukuki ve mali sıkıştırmalara maruz kalması. O yüzden biraz geri plana çekilmek istemiş olabilir. Metin Korkmaz eliyle yönetime devam eder. Üçüncüsü, parasının bitmiş olması ve Adana Demirspor'dan tamamen uzaklaşması. Başkan'ın en büyük sorunlarından biri iletişim stratejisinin düzgün olmaması. Attığı twitler ve açıklamalar fazla öfkeli. Çoğu zaman kötü Türkçe ile karman çorman açıklamalar yapıyor. Twitter (X) infosundaki yazılar/iddialar bile kötü yazılmış. En basitinden, Adanademirspor değil, Adana Demirspor yazması gerekli. Kulübün sosyal medya hesapları iyi yöneti

Demirspor Taraftarı Ayakta

 Adana Demirspor taraftarı, kendisini küme düşürmekle tehdit eden eski Başkanlarına karşı yaptığı açıklamalarla tavrını gösterdi. Umut Düşkün'ün başlattığı açıklama silsilesi, Şimşekler Grubu 'nun diğer liderleri, Ankara Tayfası , İzmir Tayfası ve diğer oluşumların net tavırları ile güçlendi. Ortak ses, kimse Demirspor'dan üstün değildir ve Demirspor tribünüyle vardır şeklindeydi. Yıllardır alt liglerde mücadele etmiş bir camiaya bu tehdit sökmedi.