Ana içeriğe atla

hesabı sorulacak...

Göktuğ az aşağıda son dönemin güzel bir özetini yaptı; şimdi bunun üstüne sorulması gerken soruları soruyoruz, bunların her birinin cevabının takipçisi olacağız ve sorumlulardan hesap soracağız!

-Adanaspor maçı öncesi Bayram Akgül, Aytaç Durak'ı ziyaret etti mi? Ettiyse ne konuşuldu? Adanaspor'un potaya girerek iki Adana takımının çıkması için ne gibi bir strateji geliştirildi? Buna karşın Demirspor yönetimi ne tepki verdi?

-Adanaspor maçının devre arasında, soyunma odasında ne konuşuldu; futbolculara ne dendi?

-Karabük maçı sonrası Mustafa Tuncel ve Aytaç Durak işbirliğiyle, soyunma odasında futbolculara ne söylendi? Mersin maçı ile ilgili ne vaatte bulunuldu?

-Karabük maçında kavga ede ede kazanan futbolcular, neden bir hafta sonra Mersin İ.Y. maçında süt dökmüş kedi vaziyetinde sahada dolaştılar?

-Mersin İ.Y. maçı öncesi, neden "maç bağlandı-rahat olun" havası yaratılarak, rakip takım ve seyirciler motive edildi?

-Sadi Hoca neden gönderildi? Hangi oyuncu(lar) hocanın gönderilmesini istedi?

-Kadro dışı bırakılan oyuncular, neden sonraki ilk maçta 11'de forma şansı buldu?

-Extra play-off maçlarında takımı kim kurdu, kadroyu kim (hangi futbolcu) belirledi?

--
Sorular bunlarla sınırlı değil... Yıllardır Demirspor üzerinden prim yapan-siyaset yapan-para kazanan her bir kişi, takımın kendi güdümünde kalıp onun başarısızlığında pay sahibi olan her bir kişi hesap verene kadar bu sorular devam edecek.

Demirspor, hiziplerin, ayak oyunlarının takımı olmaktan çıkmadıkça bu taraftara rahat yok; bu soruların cevapları sorgulanarak, sorumluların takımdan el çekmesi için gereken her türlü çaba gösterilecektir. Demirspor kimsenin çiftliği değildir.

Demirspor'u Demirsporlular yönetecektir; bu böyle biline!!

Yorumlar

Metin dedi ki…
son yazdigin cumle,
Demirspor'u Demirsporlular yönetecektir; bu böyle biline!! dile getirmek isteyip soyeleyemedigim cumledir, soyleyemiyorum cunku dusunuyorum demirspor'u demirsporlularin yonetmesi icin taraftarin ne yapmasi, nereden baslamasi gerekiyor... sesimizi ve tepkimizi gostermenin bir yolu olmali ama oncelikle en mantikli ve cozume giden iyi bir yol kararlastirilip hep beraber o yolda yurunmeli.
Baris dedi ki…
size 2 iyi haberim var.
fotomactaki ne kadar doğru bilmiyorum ama diğer haberi sizde görmüşsünüzdür..

http://www.sporadana.com/Detay.asp?GuvenlikID=66O73O74O68O77O72O

http://www.fotomac.com.tr/iki102.html
Zihn-i Spor dedi ki…
Acı birşeyler yaşıyoruz; canımızı çok yakan birşeyler. iki mutlu haberle yaralarımız biraz daha deşiliyor. Aytaç Durak takımdan desteğini çekiyor demiş fotomaç gazetesi. Aytaç Durak. Gitmek. Bırakmak. Birarada kullanılınca ne kadar güzel geliyor kulağa. Ama içeriden içeriden birşeyler kımıldıyor yüreklerde. Tepkiler yüzünden mi bıraktı acaba? Takıma zarar verdiği kanısına varıp insafa mı geldi? Tebessümler bu noktada beliriyor yüzlerde. Nedenlerin bu olmadığı elbet aşikar. Ama ne? Takıma verilen destekle, alınan birçok oyuncuyla kulüp fortis Türkiye kupasında isim yaptı kendisine. Ama her galibiyetten sonra takımdan çok Aytaç Durak açıklamaları süsledi sayfaları. Yani isim yapan takım değil Aytaç Durak'tı. Şu kadar otobüs kaldırıyoruz; Adana'da çifte bayram yaşayacağız; iki takımla lige damga vuracağız vs. vs. vs. Yönetimle el ele kol kola pozlar yerel basında. Ama ne "acı" ki takımdan desteğini çekiyor Aytaç Durak; futbolcuların çoğu gönderiliyor. Yani alınan futbolcular satılarak kendilerini sübvanse edecekler. Aytaç Durak'ın kulübe "bin bir zorluklarla" aktardığı para tekrar kasaya dönecek. Mali açıdan zararını çıaracak yani Ayta Durak. Manevi açıdan zaten popülerite kendisini tazelemş durumda. Yani hamleler doğru zamanlarda doğru yerlere yapıldı; her açıdan karlı bir ticaret oldu. Zaten amaç bu değil mi? Belediye Başkanı sultasının yıkılma ihtimali yakın zamanda muhtemel görünmeyen Aytaç Durak tüccar değil mi? Demirspor elindeki ıskarta mal değil mi? Gerektiğinde sahneye çıkarttığı rantını sağlayıp işi bitince def ettiği; ve kısa vadede tekrar ihtyaç duyarsa yine elini atacağı piyonu değil mi? Neye üzülüyoruz biz? Demirspor'a mı? Belki evet. Ama değişmesi gereken tek şey kulüp yönetimi ve Aytaç Durak değil. Değişmesi gereken bu sulta, bu hegemonya, bu devran. Masanın bir bacağını kırmakla masayı deviremeyiz; tüm bacaklara darbe indirmeliyiz. Baştan aşağı yeniden yapılanmalıyız. Her bir sesin, her bir fikirin değeri ve önemi çok büyük. "Tek başına bir mum devirir geceyi; tek bir can neleri devirmez ki" diyerek yola çıkmalıyız ortak tepkiyi koyarken. Birşeyler yapmalıyız. Temelden, ince ince işlemeliyiz; başımızı yiyen kurtların yaptığı gibi. Demirspor Demirsporluların olmalı. Yönetiminden taraftarına. Baştan aşağı yaratılan kadrolaşmaya son verilmeli. Düzen değişecekse baştan aşağı olmalı. Birşeyler yapmalı; hep birlikte; hepbirlikte.
mustafa dedi ki…
biz sonuna kadar adanalıyık adanada demirsporludur bu bole biline yıllardır takımımız uzerınden rant saglayan aytac durak artık ellerını takımımız üzerınden ceksın biz demırsporluların oy ugruna takımımızı kullanan ne baskanlarla nede yonetıcılerle ısı olamaz

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.