2025-26 sezonuna, tatildeki keyif anlarını paylaşmaktan geri durmayan Murat Sancak'ın hediyesi, FIFA'dan gelen cezayla -6 puanda başladık. Daha başlamadan son sıraya inmiştik. Önümüzdeki günler için hiç de iyi haber değildi. Kadroda kim var kim yok, onu dahi tam olarak bilemiyorduk; altyapıdan gençlerin oynayacağı belliydi ancak isimler, numaralar, mevkiler konusunda tam bir belirsizlik vardı. Sezon öncesi ana gündem, taraftarın sürüklediği Yaşasın Demirspor kampanyasıydı. Sezon başı belki de ilk kez bu kadar umutsuzduk.
Dün Esenler Erokspor maçında durum netleşti. Kadroda yabancı oyuncu olmadan, yaklaşık 19 yaş ortalamasıyla, aslında geçen senenin U19 takımıyla sahadaydık. Gençlerimiz mücadele etti, savaştı; ilk maçın heyecanına rağmen skoru 1-0'dan 2-1'e getirdiler. Bir serbest vuruş golüyle 2-2'ye gelen maç bu şekilde tamamlandı. Böylece puanımızı -5'e yükseltmiş olduk!
Goller, Sefa ve Ozan'dan. Ozan artık takımın gediklisi oldu; onu tanıyoruz. Diğerlerini de tanıyacağız. İlk yarıda kaçan gol pozisyonlarıyla, mücadelesiyle sürekli maçın içinde olan bir takım vardı sahada. Gençler bize umut verdi; gerisi gelsin, eksilerden artılara mücadele devam etsin.
Tribün yine yerindeydi; yeni bir statta yeni bir pankartla: Çocuklar İnanın!
Yorumlar