Ana içeriğe atla

Adana Demirspor: 4 - Gaziantep FK: 0

Bizi bir ara batırdılar, kapattılar, en son küme düşürdüler ama onlara söyleyin, bugün  4 gol attık ve kazandık!

Nasıl seviniyorduk, neye seviniyorduk; bunları unutmuşken ve dahası lige de bildiğimiz gibi başlamışken nasıl bir anda yüzüme böyle soğuk su çarptılar; Süper Lig'te süper bir galibiyet aldık, anlamadık! (Geçmişi bırak, bugün buradayız!)

Yine de bilmek gerek; buraya çok uzun yollardan geldik. Şimdi hızlıca baktım; '90'lı yıllarda Süper Lig'te 4 gol atmamışız. 

İlk yarıda derli toplu bir takım rakibi karşıladı ve onları çıkarken yakalayıp ilk golü Yunus'la attı. Rakibin tehlikeli atakları vardı ama Balotelli'nin de yakalarsam atacağım mesajı verdiği iki ofsayt gol de... İkinci yarıda hocanın yerinde değişiklikleri ile oyuna ortak olduk. Assambolanga'nın enerjisi, Balotelli'nin fişi çeken vuruşu ve son penaltı golüyle; 4 gollü galibiyet... Tarih böyle yazılıyor.

Sevinmeyi, mutlu olmayı özledik ve fazlasıyla hak ettik. Takım derli toplu ve ne oynadığını biliyor. Emeği geçen herkese teşekkürler... 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 3 - Sivasspor: 0

Geçen sezonun tersine bu yıl süper bir başlangıç yaptık; üçer gollü, iki de iki. Geçen sezon Giresun'a karşı deplasmanda, Sivas'a da içeride can sıkıntısı yenilgiler almıştık. Onları da düşününce ayrı bir güzellik oldu... Böylece ilk kez Süper Lig'e iki galibiyetle başlamış olduk. Pazartesi maçlarıyla kesinleşecek olsa da yine ilk kez Süper Lig'te birinci sırayı gördük.  Takım cumartesi akşamı makine gibi çalıştı. Oyunu sürklase etti. Genelde sezon başı klişelerinden olan "henüz takım oturmadı/hazır değiliz" mazereti bu sene bize uğramamış oldu. Aynı teknik adam ve tamamen değişmemiş kadronun bunda payı büyük. Vargas'ın yokluğunda 11'e yerleşen Belhanda şansını iyi kullanıyor. Onyekuru-Akintola ile desteklenmiş hücum hattı iyi işliyor. Genelde maçlarda gol yeriz ama bu kez rakibe kaleyi kapattık, o açıdan da iyi bir performans oldu.  Geçen sezondaki çıtayı yukarı taşımak için mücadeleye devam!

İsviçre, Demirsporludur !

Şefik Abi'den beklediğim fotoğraflar flickr'ına düştü. Bizimkiler, Cenevre'de kamp kurmuş durumdalar. İlk maçın içinden ve dışından görüntüler harika. Adana Demirspor, her yerde! Elinize, ayağınıza sağlık hepinizin. Harikasınız! İsviçre, Demirsporludur! O kadar!