Ana içeriğe atla

Kampanya Açıklaması

Bugün gözyaşları içinde Adana Demirspor taraftarlarının sevdasına şahit olduk.

Biz prim toplamaya daha önce de çalıştık. Bekir ÇINAR döneminde. Gençlerle destekli takımımız maddi zorluklarla boğuşuyordu. Adana yine sus pus idi. Bir Allah'ın kulu dönmedi yüzünü rahmetliye. Biz de çıktık dedik ki; siz yoksanız taraftar var. Primi biz vereceğiz.

24 saatlik değil, bir haftalık bir programda yaptık duyurumuzu. Yaklaşık 800 TL toplandı ve paraları büyük bir hayal kırıklığı ile iade ettik.

Bugün yine Adana suskundu. İş adamları, siyasiler, kentin yöneticileri, takım yöneticileri hiçbiri vazifesini layıkı ile yapmıyordu. 

Bir kardeşimiz çıktı abi yapalım dedi. İkilemde kaldık. Dedik ki; bu işe yaramaz, taraftarın görevi para toplamak değil. Zaten amaca ulaşamayız dedik. Yetmedi, işin içine para girince herkes ortadan kaybolur dedik. Ama sonra dedik ki; bu bizim acı tecrübemizdir. Gençlerin hayallerine ket vurmak bize yakışmaz. Onlar yaşayarak öğrensin bu acıyı dedik ve bugün elde ettiğimiz gurur tablosu çıktı ortaya.

Bugün biz bir duyuru yaptık, bir talepte bulunduk ama bunun yayılması da çok önemli idi. Çok değerli bir abimiz ve Mehmet Gazioğlu kardeşimiz bu açıdan çok çalıştılar. Var olsunlar. kendi sınırlı imkanları ile kampanyayı duyuran kardeşlerimiz, büyüklerimiz var olun.

Kampanya kapsamında 14.260 TL topladık. Bunların 14.200 TL'lik kısmı hesaba gelirken 60 TL'si elden teslim alındı. Toplam 107 can taraftar aktarım yaptı.

Ancak aktarım yapanlar arasında Ankara Tayfası, İzmir Tayfası ve Üni-AdanaDemir de vardı. Bunlar kuvvetle muhtemel kendi havuzlarında toplulaştırıp aktarım yaptılar. Kabaca 130 kişiden Demirspor için aktarım yapıldığını söyleyebiliriz.

Faruk BİNER kardeşim, Demirsporlu olmasam da Şimşekler Grubu için varım demiş açıklamasında. Var ol.

Özgür Fırat KALKANCI 11 yaşında, Mustafa KALKANCI 13 yaşında. Allah'ım sizlere gülen bir Demirspor ile büyüyeceğiniz yaşam nasip etsin.

Berkant BİLGİN/Ferhat ÖZDEN kardeşlerim 25 TL'nin yanında yüreğimi gönderiyorum demişsiniz. O yürek Demirspor'u dimdik ayakta tutacak.

9 TL yollamış Doğan BUĞRA. Her şey Demirspor için demiş. Her şey hep birlikte kardeşim.

Oktay GÜRBÜZ kardeşim, Yusuf GÜL kardeşim. Biri 2 TL göndermiş, diğeri 3 TL. Hesapta bu kadar var kusura bakmayın demiş. 14.260 TL'nin en değerli 5 TL'si sizin. Çok büyüksünüz.

Doğukan Kebapçı kardeşim, dayanamamış, birden çok aktarım yapmış. Berkan ÖZMEN  kardeşim de. Marşlar söylemişler aktarırken, açıklamalarından belli.

Doğancan EREN kardeşim, belki de hiç görmediği mazisine dönmek için aktarmış. Birlikte döneriz kardeşim belki. Umudunu yaşat.


Özlem İZGİOĞLU kardeşim yemek parasını yollamış. Benim güzel kardeşim. Kendi aç gönlü tok kardeşim. İyi ki varsın.

Umut GÜL kardeşim, bizi yönetimde görmek istiyormuş. Biz de istiyoruz kardeşim. Bir gün olacak. Seninle konuşacağız bunu. Demiştim abi diyeceksin bize.

Mehmet Cankurt İstanbul Üniversitesi'nde öğrenci. Kim bilir neyinden kıstı. Eyvallah güzel kardeşim. Başar, Demirspor'a beşeri sermaye ol. 

Caner-Hakan MÜLAYİM demiş ki; çorbada tuz. Olur mu kardeşlerim çorbada tat o. Var olun.

Hasan KALKANCI kardeşim. Ne zaman yanımızda olmadın ki; bir tanesin.

Hasan ÇORMAN kardeşim demiş ki; Oğullarım Kuzey ile Demir'i ağlatmayın. Çocuklar gülecek be güzel kardeşim. Mutlaka gülecek. Biz ağlarız onlar gülsün diye.

Anıl DARDAĞAN kardeşim maaş zamanı olsa daha fazla vereceğini söylemiş. Yüreğini hangi para ile ölçebilirsin? Eyvallah.

Yunus Emre GÖKTEPE, noktayı koymuş.

KİMSE BİZİM KADAR SEVEMEZ. 


Listedeki arkadaşların haricinde EFT saati geçtikten sonra hesaba havale yapanlar var. 280 TL tutarında. Ozan Ali MERT, Mehmet Reha YAZGAN, Furkan ÇAĞLAYAN, Mert AVCIBAY ve İsmail Alp Eren KESKİN kardeşlerim. Amaç hasıl oldu. Var olun. İade edeceğiz pazartesi paranızı. Hesap numaranızı twitterda özelden yazın lütfen.

Ayrıca EFT yapmış olmakla birlikte hesabımıza geçmemiş olanlar olabilir. Onları da Pazartesi günü görür ve iade ederiz. 

Bugün bizim ve MaviLacivert.Com'un vesile olduğu kampanya ile büyük bir hareketlilik oluştu. İnsanlar ilgisiz kalamadılar. Siyasiler duyarsız kalamadılar. Yetmedi ama gelecek için umut verdi. Daha geniş tabanda kenetlenip daha güzel işler yapacağımızın bir işaret oldu bugün.

Çok büyüksünüz Demirsporlular, çok.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.