Ana içeriğe atla

Adana Demirspor:2-Şanlıurfa:2

Bir türlü kazanamıyoruz, takımın arzusu isteği  beceriye dönüşmüyor. Kolay gol yiyip zor atıyoruz.

Urfa karşısında kadroda yenilikler vardı, ama değişmeyen tek gerçek Rostand'dı. Yücel İldiz'in bu ısrarından vazgeçmesi gerekiyor. Genç kalecimiz Emre şanssız başladı ama hata yapma hakkı biraz da onlar da olsun.

 Daha önce eleştiriler yönelttiğim Mehmet Eren bu kez iyiydi, Erçağ formunu buluyor ve takımı sürüklüyor, kaptan Efe bu senenin en iyisi olmaya devam ediyor. Ama öte yandan Birol hayalkırıklığı yaratmaya devam ediyor. Duran toplarımızın hepsinde o var ve kötü kullanıyor. Raşit eski formundan çok uzak ve çok top kaybetti.

Ilk golü attığımız bu maçtan da puan çıkardık ama bu taraftar desteğiyle içsahada kazanmak zorundaydık.

Yorumlar

coulibaly dedi ki…
Dünkü maçta; Rajnoch defansta kendisinden beklediğimiz performansı sonunda gösterdi gayet iyiydi. Erçağ, Efe her zamanki gibiydi. Mehmet Eren iyiydi. Raşit bence ilk yarı takımın en iyisiydi, ileride pas dağıtımını iyi yaptı, hücum ribaundlarını aldı. Takımın mücadelesine, isteğine yazık oldu açıkçası mutlak kazanılması gerekiyordu. Özellikle Rostand oyundan çıktıktan sonra oyunda baskı kurmamız, bariz üstünlüğümüz tesadüf değil. Hocanın bu hamleyi yapmak için 8 hafta beklenmesi gerekmiyordu. Ayrıca forvet bölgesinin Erçağ, Juninho, Mehmet Eren, Raşit, Aybars'la alternatifli hale gelebileceğini gördük. Kamil oyuna girdikten sonra sağ açıkta çok etkiliydi (Bek yerine orada oynasa bence daha iyi). Elde çok geniş bir kadro var ama. Ama hep oyuncuları, kendi adamlarını oynatan, adalet dağıtmayan bir teknik adam var. Birol asist yapacak, Rostand gol atacak diye bu takım haftalardır 9 kişi oynuyor. Her maç gol yemiş, şampiyonluk hedefiyle çıkılan ligde rakiplerinden 8-10 puan fark yemiş(daha bay geçmedik)bir orta sıra takımı görüntüsü var. Dün benimde içinde bulunduğum Maraton bölümünden bir grup Yücel Hoca istifa diye bağırdı. Tepki maç sonucuna değil. Oyuncu tercihlerine, adaletsizliğine, kendisiyle şampiyonluk adayı olmayacağımıza, teknik direktörsüz bir takımı yenemediğine ... Bu takımın iyi oynaması için her maçtan önce taraftarın tesis ziyareti yapması gerekmiyor. Hazır milli maç arası da varken, 8 haftada sadece 2 galibiyetin sorumluluğunu İSTİFA etsin !
Unknown dedi ki…
sizin zorlu viraj yazınıza ilk 3 hafta 5 puan ve ankaraspor maçından umutsuzum yazmıştım, 5 olmadı 4 oldu, ankaraspora kaybettik ama urfa maçında kimse beraberlik beklemiyordu gerçekten! deplasmanda kazanamayan takımın en azından içeride 3 puanları toplaması gerekiyor hoca bir türlü kadroda istikrarı sağlayamadı her hafta başka oyuncuar var sahada. takımda bir türlü denge tutturulamadı.
yavuzy dedi ki…
Sevgili coulibaly, eleştirilerinin pek çoğuna katılsam da istifa seçeneğine mesafeliyim. Geçmiş yıllarda çok kolay teknik direktörler harcadık, değişiklikler çok büyük etki yapmadı. Teknik direktörler en zayıf halka bu sistemde ve en kolay onlar harcanıyor.

Cabbar Bey, aslında yıllardır iç sahada sürpriz puan kayıplarına alışığız. Daha çok dış saha galibiyetleri ile ayakta kalmıştık, bu yıl kaybettiğimiz biraz da bu oldu.
coulibaly dedi ki…
Söylediğinde haklısın ama Demirspor tarihinde son yıllarda istediği kadro oluşturulup, sezona erken başlayıp bu kadar hayal kırıklığı yaratan başka teknik adam var mı düşünüyorum. Her hafta kaybedilen puanların ardından, bir bahane üretiyor. Daha özeleştiri yaptığını, sorumluluk ben de dediğini görmedim. Taraftar yok diyordu dün o da vardı. Korkum işin işten geçmesi olur. Çünkü üst sıralarda kaliteli takım çok var. Giderse hoca mı harcanmış olur, kalırsa bu sezonu, bizi o mu harcar bilmiyorum Sevgili Yavuz. Dileyelim bir dönüm noktası olsun.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.