Golde payları olsa da Cavid ve özellikle Erman ortasahadaki top kayıplarıyla saç baş yoldurdular. Özelllikle Erman çok fazla hata yaptı, takımı eksik oynattı. İrfan'ın yerine Erman oyundan çıkmalıydı. Erman'a acilen jübile yapmasını teklif ediyorum. Cavid'in geçen haftaki hayalkırıklığı bu hafta da devam etti; zaman zaman olumlu katkılar yapsa da oynadığı kritik yer nedeniyle hataları kalemizde tehlikeler yarattı.
Genel olarak takım geçen haftaki Bolu maçındaki kadar diri ve istekli değildi. Rize iyi alan kapattı, bizimse bağlantılarımız kopuktu. Skor 2-2'ye geldikten sonra maça ağırlığımızı koyduk, Erçağ'ın oyuna girişi bu ağırlığı sağlayan en önemli faktördü. Defansta Al Hassan'ın çizgiden çıkardığı top dışında büyük katkısı olmadı ve ikinci yarı sakatlanıp çıktı. Özgür ve Murat hücuma yeterli desteği veremedi.
Bu tabloda 1 puan iyidir diyebiliriz.
http://www.youtube.com/watch?v=o4NZEwVrGDA
Belki bu maça bu kadar büyük yük binmese daha iyi olurdu. Tepkinin daha büyük olması bekleniyordu. Geçen yazıda yazdığım gibi, mavi devrim olmadı. Ancak tribünün yönetime tepkisi -maratonun da desteğiyle- açıkça ortaya kondu. Maç boyu sadece ADS-DER'in tezahürat yaptığnı söyleyelim. Böylece kurulduğu dönemden beri ilk kez açıkça grup biçiminde tribün desteğinde bulundular. Bunu da not edelim.
2 yorum:
Erman geç kalmış jübilesini bir an evvel yapmalı!
Ben de Maratondan izlenimlerimi aktarayım. Takımdaki oyunculardan başlarsak; Erman Özgür jubile yapsın sözüne katılmıyorum. Dün asist dışında bir şey yapmadı evet kötü oynadı ama bu takımın en yaratıcı oyuncusu bence ve iyi bir Erman Özgür bize çok faydalı olur. Ayrıca böyle sert bir eleştiri için çok erken futbolculara, bu yönetim mantalitesi ve türlü belirsizliklerle sezona başlamışken. Kaldı ki dün hemen hemen bütün takım kötü oynadı. Geçen haftaki Bolu maçından çok farklı negatif anlamda bir görüntü vardı. Cavid konusunda hem fikirim, iyi niyetli olması bu ligin altında bir kalitesi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sol ve sağ bekte de sıkıntılar var. Defansın ortasındaki Berat çok ağır, geçen sene Sakaryaspor'daki bireysel hatalarını tekrarlıyor. İrfan ve Erman Özgür'ün bir arada oynaması orta sahayı defansif anlamda zorluyor. Gökhan Kaba iyi mücadele etti ama alternatif lazım. Kısacası kadro anlamında kağıt üstünde olduğu gibi, pratikte de dün gördüğümüz üzere sıkıntılarımız oldukça çok. Bunlara rağmen dünkü beraberlik bence de iyi sonuç. Gelelim İstifa çağrısına. Maçın büyük kısmında, Şimşekler Grubunun sesizliğine, Maraton, Kuzey Kapalı da eşlik etti sonuçta bu da bir tepkiydi. Maç boyunca kendi çapında ses çıkarmaya çalışan bir grup Ads-der vardı. Aslında devre arasındaki tepki olayı gayet güzel özetliyor. Kendi kuklaları hariç, bu yönetimi kimse istemiyor. Ben Şimşekler Grubundan daha uzun süren bir tepki bekliyordum; Maraton ve Kapalıyla beraber ama nedense bir kere bu organizasyonu yaptılar bizle birlikte. Belki de takıma zarar gelmesin diyedir bilemem. Ama biz gol attıktan sonra bile tribünden istifa sesi yükseliyorsa, bu tepkilerinde devamı gelecektir, gelmelidir. Hemen Mavi Devrim olması zor, yönetimdekilerin karakterinden dolayı ama ben umutluyum. Dün tellerde ki tek pankart herşeyi özetliyor aslında; Kongreler Sizin, Stadlar BİZİM !
Yorum Gönderme