Ana içeriğe atla

Aydoğdu ve Belediye'den Açıklamalar

Selahattin Aydoğdu açıklama yapacak mı, diye sormuştuk; basın önünde olmasa da yazılı bir açıklama geldi (http://www.demirsporplatformu.com/haberler/10-trilyon-hibe.html). Hibe edeceği parayı 10 milyona çıkardı; sponsorlarımızın desteğiyle. Açıklamada somut ve temellendirilmiş beyanatlara rastlamadık. Bağlayıcı sözler yok. Taraftarın duymak istediği temekl sözler var: Şeffaflık, kalıcı gelir gibi... Ayrıca açıklamada "Adana dışında güçlü Demirspor lobisi"nden bahsedilmiş. Sanırım Aydoğdu, siyasi destekelerine ve Galatasaraylı kimliğine güveniyor bu konuda. Ayrıca sponsorlarımızn kimler olduğunu da açıklamamış. Metin "S.Aydoğdu ve Yönetim Kurulu" olarak imzalanmış ama Yönetim Kurulu'nda kimler olduğunu da bilmiyoruz. Eski, bildik, yıpranmış, daha önce Demirspor'a zarar vermiş isimler yine Kurul'da olacak mı? Yoksa yeni ve güvenilir isimlere yer verilecek mi?

(Adayımızın başka bir fotoğrafının bile olmadığının farkında mıyız? Basında Aydoğdu'nun sürekli aynı ifadeli fotoğraf kullanılıyor.)

Bugün de belediyeden bir açıklama geldi (http://www.demirsporplatformu.com/haberler/z-aldirmaz-dan-adana-demirspor-aciklamasi.html). Aday olacak kişilerin Demirspor'un borcunu kapatacak bir bütçeye sahip olması gerektiği vurgulanmış. Zihni Aldırmaz imzalı açıklamayı, isim vermeden Aydoğdu'ya destek olarak görüyorum.

Görülüyor ki Gökoğlu'na karşı açık bir mesafe var camiada. Gökoğlu'nun kongre sürecinde dişe dokunur bir açıklama yapmaması, bütçesini ortaya koymaması bu mesafenin ana nedeni. Kulüpteki kötü yönetimini, kongre sürecine de yansıtan Gökoğlu, ne yazık ki Aydoğdu karşısında neden tercih edilebilir olduğuna dair hiçbir somut adım ortaya koyamıyor.

Bu arada bu akşam 19.30'da iki başkan adayının Akdeniz TV'de Sürmanşet programında karşı karşıya geleceği duyuruldu. Buluşmanın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini göreceğiz. Adayların taraftar ilkeleri konusundaki yorumlarını özellikle takip edeceğiz.

Yorumlar

mert dedi ki…
Önemli bir kişiden öğrendiğim kadarıyla 10 milyon tl belki de daha fazlası sponspor geliri olacakmış. Yani Aydoğdu bu parayı cebinden vermeyecek. Sadece yazılı açıklama yapıp düzgün bir bilgi vermeyen kişinin sponsor bulması güzel bir olay ama bunu kendi cebinden veriyormuş gibi göstermesi yanlış bir durum.
Alpaslan KUŞVURAN dedi ki…
Başkan adayı/Başkan/Yönetici.Her kim olursa olsun kendi cebinden 10 milyon TL vereceğine 1 milyon TL sponsor desteği bulsun çok daha iyidir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

Başkan Krizi

 Sahadaki kriz en tepeye de yansıdı; Murat Sancak dün akşam başkanlığı Metin Korkmaz'a devrettiğini açıkladı. Gelişmeleri görebilmek adına biraz beklemek gerekli ama şu anda birkaç neden ve ihtimal var gibi görünüyor: Birincisi, "tamam vazgeçtim" deyip geri dönmesi; daha önce yapmıştı. İkincisi, "TFF'de FETÖcüler var" yönlü açıklamaları ve hakem camiasına eleştirilerinden dolayı çeşitli hukuki ve mali sıkıştırmalara maruz kalması. O yüzden biraz geri plana çekilmek istemiş olabilir. Metin Korkmaz eliyle yönetime devam eder. Üçüncüsü, parasının bitmiş olması ve Adana Demirspor'dan tamamen uzaklaşması. Başkan'ın en büyük sorunlarından biri iletişim stratejisinin düzgün olmaması. Attığı twitler ve açıklamalar fazla öfkeli. Çoğu zaman kötü Türkçe ile karman çorman açıklamalar yapıyor. Twitter (X) infosundaki yazılar/iddialar bile kötü yazılmış. En basitinden, Adanademirspor değil, Adana Demirspor yazması gerekli. Kulübün sosyal medya hesapları iyi yöneti

Demirspor Taraftarı Ayakta

 Adana Demirspor taraftarı, kendisini küme düşürmekle tehdit eden eski Başkanlarına karşı yaptığı açıklamalarla tavrını gösterdi. Umut Düşkün'ün başlattığı açıklama silsilesi, Şimşekler Grubu 'nun diğer liderleri, Ankara Tayfası , İzmir Tayfası ve diğer oluşumların net tavırları ile güçlendi. Ortak ses, kimse Demirspor'dan üstün değildir ve Demirspor tribünüyle vardır şeklindeydi. Yıllardır alt liglerde mücadele etmiş bir camiaya bu tehdit sökmedi.