Ana içeriğe atla

U18: Adana Demirspor:1-Altay:1

Gerçek Adana Demirspor, Altay'la 1-1 berabere kaldı. Golümüz Muhittin'den geldi.

Maçta hakemin yanlış kararlarının etkili olduğunu öğrendik. Olsun, onlar hakemi de yenmeyi öğrenecekler zamanla...

Gençlerimizin hiç strese girmeden rahat bir şekilde mücadele etmesi gerek. Çünkü onlar kendilerini ispatladı. Bundan sonra gelen her sonuç başarıdır. Akıllarında soru işareti olmadan, gönül rahatlığıyla işlerini yapmalarının gururunu yaşasınlar.

Onlar, A takımının yanına bile yaklaşamadığı takımlara kafa tutuyorlar. Son hafta rakip Beşiktaş. Maç gelecek cumartesi, 26 mayıs saat 14.00'te.

Sizlere güveniyoruz çocuklar... Her halülkarda baş tacısınız.

Yorumlar

Onur BİÇER dedi ki…
Sağlık olsun. Şüphesiz, kafamız rahat bir şekilde gençlerimizin formalarını ıslattığını biliyoruz. Onların inancına, kalplerine inanıyoruz.

Yolun sonu galibiyet, maçın sonu önemli değil. Yılmadan devam kardeşlerim.

Not: Aldığım habere göre Turgutlu Gençlerbirliği maçında en son Gençlerbirliği 3-1 öndeydi. Gençlerbirliği'nin maçı kazandığı varsayımı altında son haftaya 20'şer puanla gireceğiz demektir. Gençlerbirliği iddiası olmayan Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak. Hem bizim hem de Gençlerbirliği'nin berabere kalması durumunda ikili averajda biz üstün olduğumuz için ilk dörde kalmaya hak kazanacağız. Yendiğimiz takdirde Gençlerbirliği maçının sonucu önem arz etmeyecek. Yine bir ilk dörde kalacağız. Beşiktaş da ilk dörde kalmayı garantiledi. Hayırlısıyla yenip geleceğiz.
Onur BİÇER dedi ki…
Küçük bir düzeltme yapayım: Beşiktaş ilkı dörde girmeyi garantilemedi. Beşiktaş ayın 23 ünde Trabzon'da Trabzonspor ile karşılaşacak. Yendiği takdirde ilk dördü garantileyecek. Aksi takdirde bizimle oynayacağı maçta berabere kalması ilk dört için yeterli olacak.
Onur BİÇER dedi ki…
Şimdi bir de gruptaki olası duruma baktım. Sezonu iki, üç, dört ve beşinci sırada bitirecek takımların aynı puana sahip olmaları (23 puan) olası görünüyor. Bu hafta Beşiktaş ile Trabzon berabere kalırsa Beşiktaş 23 puana çıkacak. Fenerbahçe bugün Kayseri Erciyes'i 4-0 yendi 23 puana çıktı. Biz ve Gençlerbirliği 20'şer puandayız. Haftaya Fenerbahçe Trabzonspor ile oynuyor. Biz de Beşiktaş ile oynuyoruz. Trabzon'un Fenerbahçe'yi yenmesi halinde biz de Beşiktaş'ı yenersek dört takım da (Gençlerbirliği iddiası kalmayan Kayseri Erciyesspor'u yenecektir.) 23 puanda olacak. Bu durumda dörtlü averaja bakılacak. Beşiktaş'ı yenmemiz ve dörtlü averajın oluşması halinde ise Fenerbahçe devre dışı kalacak ve biz ligi üçüncü olarak tamamlayacağız. Ne fantezi oldu ama. Bunca hesaptan sonra ne oldu derseniz, BJK'yi yenmek zorundayız, başka çare yok. :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.