Ana içeriğe atla

Böyle Kongre Olmaz

Demirspor kongreye gidiyor; ortalık sütliman... Fethiye maçında İlyas gol atmış, Burhan şeytanın bacağını kırmış falan filan... Bunlar mı Demirspor gündemi? Demirspor, aylardır sallanan İlyas'ın, Burhan'ın sezon sonunda açılmasına mı sevinecek?

Adaylar nerede? Demirspor'un düzlüğe çıkması için kim ne planlıyor? Yönetime aday olanların bütçesi nedir, gelir kaynağı nedir? Demirspor için vizyonu nedir? Bugüne kadar yapılan hatalardan ders aldılar mı? Ekiplerinde kimler var? Yoksa tek adamın belediyeden para beklemesine mi muhtacız yine?

Demirspor, Durak-Tuncel-Gökoğlu çizgisinden kurtulacak mı?

Yerel basın uyuyor ve güç dengesi nereye akacaksa orada tavır almayı bekliyor. Onların görevi güçüyü alkışlamak!

Tribün bu sessizliğe boyun eğmemeli, Cuma'dan önce olası adaylara karşı tavrını koymalı, çizgisini belli etmeli.

Yorumlar

yazardarthvenom dedi ki…
Yerel basın uyuyor hakkaten.

Adana Demirspor hakkında gelişmeleri yerel basından takip etmek adeta işkence. U-18'imiz hakkında bir tane bile haber yapılmıyor, koca bir şehrin koca bir takımının arkasında bu kadar taraftar varken, basının ilgisinin bu kadar az olması bence çok düşündürtücü.
Onur BİÇER dedi ki…
Aslında zor olan başlamak. Bir başlasak, bir adım atsak gerisi gelecek. Taraftar meydana çıkmalı. Öyle taraftar meydana çıksın deyince kaba kuvvet anlaşılmasın ama kuvvet anlaşılsın. Taraftar gücünün farkına varırsa, kente etkisine inanırsa, takımı yönlendirebileceğini, yönetimi şekillendirebileceğini görürse kimse güzel günlerin önünde duramaz. Kimse kurumsallaşmanın önüne geçemez. Kimse Demirspor'u, Demirsporlu'yu kahredemez, durdurmaz. Ama bunun farkına varmak lazım. Uyanmak, silkelenmek, BAŞLAMAK LAZIM. Taraftar ilkelerini açıklamalı ve yönetimler bu ilkelere uyacaklarını beyan etmelidir.
cinobili01 dedi ki…
Varolan yönetim topcusuna bir maç bile para ödememis şimdi o yönetimden adamlar çıkıyor yönetime talip oluyor.Kimse de sesini çıkarmıyor.kimse sormuyor sen topcuya para ödememe yapmamıssın,kulübün otobüsü baglanmıs sen varken ve yine bir şey yapamamıssın,peki hala nasıl aday oluyorsun,hangi parayla ? Hangi bütçeyle diye sormuyor kımse.Senin cıktıgından daha fazla sahip çıkarız bu emanete demiyor taraftar.Hep büyüğüz diyoruz,eğer bu kadar büyüksek ayda 100 lira verecek 1000 kişi var olması lazım.Ayda 100 bin lira para yapar.Ramazan Çimen 10 bin lira verince Allah razı olsun diyoruz,Mado pasta ısmarlayınca haber yapıyor basın.Ayda 100 bin lira paran olsa parana göre de topçu alsan,bugünden daha Kötü olmaz.Sadece daha fazla CESARET !!!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.