Ana içeriğe atla

Uğurtan Çepni ve Raşit Sevindir

Geçen sezon TFF 2. Lig Beyaz Grup şampiyonu Göztepe'den iki transfer yaptık.

Defans oyuncusu Uğurtan Çepni, teknik direktör Ali Güneş'in Çorumspor'dan öğrencisi. 1983 Berlin doğumlu Uğurtan, 2002'de Kocaelispor'a transfer olarak Türkiye'ye gelmiş. Ardından, Rize, Malatya, Samsun, İstanbul, Eyüp ve Çorumspor formaları giymiş. Geçen yıl 18 maçta kadroya girmiş. 2009-10 sezonunda da yine Çorumspor'un daimi elemanlarından biri olmuş.



Raşit Sevindir, 1986 doğumlu. Fenerbahça altyapısında yetişmiş. 2005 yılında Turgutluspor'da profesyonel olmuş. 2009 yılında Rize'ye, ardında Siirt'e transfer olmuş. Geçen yıl Göztepe'ye gelen oyuncu takımın değişmez isimlerinden biri olmuş. 2009-10 sezonunda da 3. ligte Siirtspor'la playoff'lara kalan kadroda yer almış. 2008-09 sezonunda da Turgutluspor ile bize karşı forma giymiş. Raşit aynı zamanda 2003-04 sezonunda U-18 ve U-19 milli takımlarına da seçilmiş.



İki yeni Demirsporluya tavsiyemiz, açık ve net: Formanın hakkını verin. Aldığınız paranın da hakkını verin. Önceki yıllarda birçok futolcumuz bizi hayalkırıklığına uğrattı, kumpas yaptı, teknik direktör gönderdi, takım içi disiplinsizliğe yol açtı.

Siz yapmayın. Biz size gereken desteği vereceğiz, bundan emin olun.

Yorumlar

Alpaslan KUŞVURAN dedi ki…
Takıma katkı sağlamalarını dilerim. Tayfun ÖZKAN ile de görüşülüyor. Takıma katkısı olacağına inanmıyorum. Göztepe'yi çok seviyordu ve kendisini oradan şutladılar. Demirspor sicili ise son derece bozuk. Tarsus maçları ve Tavşanlı maçında penaltıya gitmeyişini unutmuyorum. Ama asıl önemli olan Antalya'nın ertesi günü bizi Federasyona vermiş olması!
yavuzy dedi ki…
Alpaslan Abi, Tayfun konusundaki spekülasyona katılmıyorum. Bir sezonda 30 küsür gol attı; bir forvet olarak gerekeni yaptı; Tarsus maçıyla ilgili uzun uzadıya cevap verdi burda eleştirilere. O maçlarda kötü performans göstermiş olabilir ama kasti bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Alpaslan KUŞVURAN dedi ki…
Attığı gollerin 1/3'ünü iki Diski maçında attı Yavuz hatırlarsan. Bizden ayrılmak için elinden geleni yaptı. Göztepe'ye ve İzmir'e çok alışmıştı. Oradan gönderilmenin verdiği travmayı yaşadığına inanıyorum. Ertan Koç bizde bu yıl hayal kırıklığı yaratan oyunculardan birisiydi ama Malatya maçında son dakika attığı gol ve Bandırma maçında inanılmaz akıl dolu olan gol pası ile golcü olduğunu kanıtladı. Serkan Turhan'da aynı şekilde, kritik maçlarda çok kritik goller attı. Tayfun'un o şekilde tek bir golünü hatırlıyorum, o da evimizde Mardin'i 1-0 yendiğimiz maçtaki harika kafa golü. Sanırım o maçta Göztepe'liler ya da başka birisi kendisini izliyordu. Belki biraz duygusal olarak konuşuyor olabilirim çünkü kendisine hiç kanım ısınmadı (Özgür Nasuh ve kaleci İlker bile daha sempatik geliyor bana:-))). Ama tarafsız olarak düşündüğümde de bize-hele ki bu dönemde-hiçbir olumlu katkısı olacağına inanmıyorum. Umarım sadece futbolu ile değil her yönden daha kaliteli bir golcü ile anlaşılır. Yok bize gelirse de Tayfun yüzünden sevdamızdan vazgeçecek değiliz, bağrımıza basar desteğimi veririz..Formanın hakkını verdiği sürece...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.