Ana içeriğe atla

Bandırmaspor'a Dair...

Çarşamba günkü rakibimiz Bandırmaspor, geçen yıl 3. ligten çıktı. Bu sezona da çok iyi bir igirş yaptı. 15 hafta boyunca yenilmedi. Devre sonunda 2 mağlubiyeti vardı. İkinci yarı, Bugsaş, Yeni Malatya gibi yukarıyı zorlayan takımlara yenildi. Son hafta da kendi sahasında Göztepe'ye... 7 mağlubiyetle ligi kapadılar. Golcü bir takım, 59 gol atmışlar.

Son haftalara bakıldığında, Beypazarı Şeker maçına çıktıkları kadro, hemen hemen ideal 11'leri:

22. ERGİN ALTAY
3. EKREM VATANSEVER
4. RIZA EFENDİOĞLU
5. GALİP GÜZEL
7. MUSTAFA ŞEN
10. ALİ SERİN
11. HALİL ÇELİK
34. MUSTAFA EMRE HOROSLU
35. ENVER IŞIK
53. ORHAN OVACIKLI
55. MUHARREM OZAN CENGİZ

82’li Mustafa Şen (7 numara), çok geç de olsa (2008) Bandırma’da profesyonel olmuş; 14 golü var.

Yine Bandırma’da profesyonel olan 88’li Ali Serin (10 numara), takımın daimi oyuncularından.

88’li Muharrem Ozan Cengiz'in 15 golü var. 87’li Galip Güzel (5 numara), 13 golü var. Beypazarı Şeker’e de golünü attı.

88’li Halil Çelik de Bandırma’da profesyonel olmuş, 6 golü var. Takımın vazgeçilmezlerinden 4 numara Rıza Efendioğlu'nun 4 golü var.

Tarsus'la ve geçen yıl Linyit’le bize karşı oynayan İshak, ara dönemde Bandırma’ya geldi; 3 golü var. Denizli Belediye’de yıldızı parlayan Fatih Koyugölge de 4 golü atmış.

Eski savunmacılarımızdan Erhan Çatalçam da Bandırma'da ama Beypazarı maçı kadrosunda yoktu.

Bandırma geçtiğimiz günlerde teknik direktör değişliğine gitti. İsmail Ertekin, 17 nisan’da görevden ayrıldı, son hafta Serhat Güller takımın başına getirildi. Takımı 3. ligten çıkaran ve büyük bir ivme kazandıran Ertekin, sürpriz istifasının ardından, “Bandırmaspor'da artık faydalı olacağıma inanmadığım için bu kararı aldım. 2,5 yıldır bu takımın başındayım. Ancak bundan sonra daha fazla yararlı olamayacağım. Takımda genel olarak inanç kalmamıştı. Bende şampiyonluk şansımızı yitirmeyelim istedim. Bu kararımın takıma daha pozitif yansıyacağını düşündüm. Takımın şampiyonluk şansı hala devam ediyor. Ben bu takımın Bank Asya 1. Lig'e çıkacağına inanıyorum” demiş.

Bandırma grubunu 2. bitirdi. Geçen sezondan gelen kazanma alışkanlıkları ve pek fazla değişmemiş bir kadrosu var.

Bandırmaspor ile ilgili diğer bilgiler için:

http://boyutsuzbirsevda.blogspot.com/

http://www.bandirmaspor.org.tr/

http://www.ilkhabergazetesi.com/category/spor/


Malatya maçında makus talihimizi kırdığımıza inanıyorum. Dişe diş bir maç olacak.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Ergin'de Demirspor'un Eski kalecisi Çok beğenirdim kendisini şimdi ne durumda bilmiyorum ama Eski Ergin Başa bela olabilir.Demirspor'da Erdalın Yedeğiydi. Bence O sezon Erdalın Yerine O oynasaydı Demirspor Şampiyondu.5-6 maç oynamıştı o dönem Kendisi
yavuzy dedi ki…
Evet, Ergin'i unutmuşum; pardon. Ergin, 2006-07'de as kaleciydi ;Erdal onun yedeğiydi ama dönüşümlü oynuyorlardı.
Adsız dedi ki…
Bu maçta Murat Akça'yı çok ararız gibime geliyor.Futbolcu bir Arkadaşla Aylarca önce konuşmamızda defansın arkasına atılan uzun toplarla gol buluyorlar,amatör takımlar gibi ileri şişirilen toplarla ne olduğunu anlamadan gol yemiştik demişti.Defansımızın Adem ve Serkanla Ağır Kalması durumunda işimiz zor.
coulibaly dedi ki…
Murat Akça sakat mı neden oynamıyor?
kebabman dedi ki…
Ergin'i hic begenmezdim.Cok bariz hatalar yapabilen bir kaleci.Usak'tan bize geldi.2 sezon oynadi,kaleci Erdal ile degisimli oynadilar.Son senesinin ikinci yarisinda Erdal Mardin'e gidince 1.kaleci oldu vsr diye hatirliyorum..Bizden Corum'a gitmis,oradan Bucaspor ile 2.lig yuklselme grubu maclarinda gorev almis..Gecen sene ise Tokatspor ile playofflara geldi. Tokat-Eyup macini izledim.Ergin hala ayni Ergin.Bizde yaptigi hatalarin aynisini o mactada yapti..Mac 1-1 bitmisti,penaltilarda Eyup tur atlamisti. bana gore Bandirmaspor'un en zayif noktasi kalesi.Ergin'i 3 dakika falan kornerlerle baski altinda tutabilirsek kronik hatasini yapacaktir.Bandirmaspor'un diger oyuncularinin iyi olmasi Ergin'i iyi gosterendir.Bizim su andaki kadromuzun kalesinde olsa vay halimize.
Murat Akca donemi bitmistir.Kalan saglar bizimdir.Genclerbirligi ile anlastigi soyleniyor. Oynamak isteyen Adem'i oynamak istemeyen Murat Akca'ya bin kere tercih ederim.
yavuzy dedi ki…
Murat Akça, son hafta Pendik maçında sakatlanıp çıkmıştı, Antalya'ya götürülmedi. Belki de gitmek istemedi...
coulibaly dedi ki…
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Umarım sakatlığından dolayı gitmemiştir, bu sezonun en başarılı ve karakterli! futbolunu oynayan oyuncuların başında geliyordu. İlk maçta malatya'nın defansif futbolundan dolayı çok fazla yokluğunu hissetmesek de önümüzdeki maçlarda arayabiliriz kendisini. Sahada ter döken her futbolcu bizim için değerli tabi, yüreklerini ortaya koysunlar yeter.
Ati dedi ki…
ergin i beğenmezdim.. bizde oynarken yaptığı bir ton hata vardı. inşallah hata konusunda istikrarını sürdürür...
Adsız dedi ki…
Şefik Abi zaten temennimiz Erginin hata yapması yönünde.Ergin hiçbir zaman As kaleci olmadı ilk sene erdalın yedeği 2.sene ilkerin yedeği diye hatırlıyorum bende. hiçbir hoca kalede dönüşümlü olarak kaleci oynatmaz sakatlık vs yada başka bişe yoksa bende eski bir kaleci olarak biliyorum ki hiçbir kaleci dönüşümlü oynamak istemez, en azından ben yedek kulübesinde çıldırırdım.::)
Adsız dedi ki…
Erginin 2.yılını hatırlamıyorum askerdeymişim o zamanlar.
kebabman dedi ki…
Ergin ,bizim uzay takimi diye tabir edilen kadroda Ilker'in yedekligini de yaptigini oynadigi maclara bakinca hatirladim.Ilker'in sakatlandigi donemde de kaleyi teslim almis.
Murat Akca'nin sakatlinis sekli tribundeki taraftara bile inandirici gelmedi.Gelmek isteseydi ,oynayamasa/oynamak istemese bile Antalya kampina dahil edilirdi.Istemeyenin kampa dahil edilmeyisi,zorla getirilmeyisi isabetli karar olmustur.Istese bastonla gelip arkadaslarina manevi destek verebilirdi!!!
Adsız dedi ki…
Murat Akça ve Son Maçından Bilgim yoktu Bilgiler için sağol abi. Oynama Arzusunda olan hangi oyuncu olursa olsun, tabiki Formayı satanlardan Daha iyidir.Malatya maçı öncesinde takımdan umudum yoktu maç ve maç sonrasında futbolcularda gördüğüm tablo beni biraz umutlandırdı.Ama yinede gözlerim videolarda Apoyu Aradı,yanlış görmediysem sevinmeye enson gelen oydu,futbolcular tribünle tezahürat ederken.
kebabman dedi ki…
Apo'yu acilen motive etmemiz gerekiyor.Aksam masasina raki-balik menusu konsun.Kanal A tv de canli yayina alinsin.Odasindaki televizyonda durmaksizin TJK Tv yayin yapsin,atlari beslemesi icin harclik verilsin.
Bunlar yapilirsa Bandirmaspor'u yenebilme yuzdemiz cok artar.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.