Ana içeriğe atla

Adana Demirspor:3 - Elazığspor:0

Aslında bir Demirspor klasiği yaşandı; çünkü olmayacak birşeyi daha olur yaptık. Haftalardır yenilmeyen lideri yendik. Demirspor'un, düşen takımlara puan verip çıkacakları yenmek gibi yıllardır süren bir adeti var. Yine oldu.

Tabii soru, bu tek haftalık bir güdülenme mi yoksa işlerin rayına gireceğinin işareti mi?

Goller, Metin Tuğlu, Murat Akça, Koray Kurt'tan...

Yorumlar

Alpaslan KUŞVURAN dedi ki…
Perşembenin geişi Çarşambadan belliydi zaten...
Resit Durmaz dedi ki…
Açıkcası şaşırmadım bugünkü maçın sonucuna.Neden mi ?Eğer bugün maç berabere bile bitse Sultan Soner'in kellesi gidecekti.Ama Tuncel Paşa uygun görmedi ve takımımız maşallah Barcelona gibi oynadı desem ilk yarı abartmış olmam inanın.Biz eger böyle oynayabilen bir takımsak neden şu an puan sıralamasında burdayız ?Onu da bırakın son 1461 trabzon maçında bile galip gelemeyen takımımız bugün sametin maestro gibi yönettiği takımımız Elazığ'a 3 tane attı.İnanın ben mutlu olmadım.Çünkü haftaya gene hüsran yaşayacağız emin olun.Keşke ben yanılsam maalesef burnuma pis kokular geldi maçta????
yavuzy dedi ki…
Tarafrarın ruh hali o kadar bozuldu ki, galibiyete bile sevinemiyor. Mağlup olunca yaşasın hoca gidecek diye seviniyoruz, galip gelince bu işin içinde bi iş var diyoruz... Ne garip bi camiayız... Yahu en azından birkaç saat şu galibiyetin keyfini çıkarsak olmaz mı! Yendik işte...

Evet, perde arkaları, saha dışında olan bitenler, dedikodular-olasılıklar, falan filan. Yendik işte, kazandık, bugün mutluyuz-yarın kahrolmaya devam edebiliriz.

Demirspor'dan sadece bu maçta değil yıllardır pis kokular geliyor ama biz onu buna rağmen, bu kokuları yok etmek adına seviyoruz.
Resit Durmaz dedi ki…
Arkadaslar inanın bende spor01 dekiler gibi karalama kampanyasını destekleyenlerden değilim ama inanın maçı izlediyseniz adamlar göstermelik pres yaptılar son dakikalarda ciddi bir şekilde yüklendiler ve bizim takımın hali ortadaydı inşallah ben yanılıyorumdur
Yergökmavi dedi ki…
Kim nederse desin bu takımın kadrosu bu ligin çok çok üzerinde.Bunu alınan Elazığ galibiyetinden dolayıda söylemiyorum.Belki Elazığ nasıl olsa kazanırız düşüncesiyle, kendilerine çok fazla güvenerek çıktı maça.Soner hocayı klübede göremedim.Taktikleri veren saha çizgisine kadar gelip futbolculara ne yapmaları gerektiğini söyleyen Ertan Sümer vardı.
Bu futbolcular yerinde oynatılır ve kondisyon yüklenirse,ayrıca moral motivasyonlarıda yerinde olursa çok işler yapar düşüncesindeyim.
Bir tarafta taraftar baskısı,bir tarafta Soner hoca polemiği,bir taraftada rakibinin 33 maçlık yenilmemezlik serisi,bütün bu olumsuzluklara rağmen takımımızın galip gelmesi çok çok önemliydi.
Şimdi futbolcularımızın kendilerine güvenleri dahada arttı..
Efecan yoruldum değiştirin beni dedi,Ertan Sümer oynayacaksın dedi.Ve sonuçta 3.gol Efecanın yaptığı paslaşmalar sonucunda geldi.

Sonuç olarak takımımızın kadrosu gerçekten iyi.Yeterki maç sırasında birileri oyuna olumsuz müdahele etmesin..
demirsporluhayta dedi ki…
gök mavi ertan sümer iki haftadır maçlara gelmiyor bu nasıl sallamak araştırmadan yazmak da neyin nesi ve ne olursa olsun olan armaya ve taraftra oluyor büyük paraların döndüğü şu transfer döneminde gerçekten komedi izledik allaha şükürler olsun ki transfer bitti komedi gibi ya komedi gibi şu sıralar spor 01 de maşşallah hocanın kalemşörleri coştu be tutana aşkolsun tya arkadaşlar 5 maçta 5 puan aldık başkan tutmuş komisyoncu hocayı tribüne götürüyor gerçekten çok yadırgnacak bir davranış da bulundu başkan yalnışların e büyüğünü yaptı üzülüyorum neye biliyor musun bu takımdan ne hocalar suçsuz yere şutlandı hakkı yendi bu adama tuncel tarafından verilen deeri anlamış değilim yazıklar olsun tek kelime ile
yavuzy dedi ki…
demirsporluhayta, spor01'de menajerlerin kalemşörleri atıp tutarken aynı tepkiyi neden vermediniz? Evet, bugüne kadar çok hoca geldi geçti takımdan, bunlar yanlıştı ve yanlışın neresinden dönülürse kardır. Teknik direktör başarısız, ama teknik direktör göndermek, herşeyin çözümü değil; bunu anlatmaya çalışıyoruz.
Yergökmavi dedi ki…
Demirsporluyahya,uzaktan gördüğümle yazdım.Yanılmış olabilirim Ertan Sümer konusunda.
Ya birisi bana açıklayabilirmi komisyoncu hoca ne demek?Bir takımın hocası futbolcuları alacak ve yönetime, ben bu adamı şukadar paraya aldım getirin parasını mı diyecek? Hiç böyle birşey benim mantığıma sığmıyor.Soner'i teknik olarak eleştirebiliriz ama bu komisyonculuk bana garip geliyor.Futbolcu alınırken mutlaka yönetimin bilgisi dahilinde olduğunu düşünüyorum.Mutlaka başkanla fikir alış verişi yapılıyordur.Hoca istediği futbolcuları söyler yönetim bu futbolcularla pazarlığını yapar,şartları konuşur.
Soner hocanın topçularla, "Anlaşılan paranın şu kadarı benim" gibi bir yaklaşıma gireceğinide hiç sanmıyorum..

Aslına bakarsanız olayların bu noktaya gelmesinde yine yönetim hatalı diye düşünüyorum.Çünkü gerektiği zamanda gerekli açıklamalar yapılmayınca dedikodu aldı başını gitti.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.