Ana içeriğe atla

1461 Trabzon:1 - Adana Demirspor:1

3'te 2 ile devam ediyoruz. Söylenecek pek birşey yok; alt sıralaradaki bu takımı yenemiyorsan, kimi yeneceksin.

Metin Aktaş, Çetin, Serkan, Murat, Samet Albayrak, İlhan, Koray, Aydın, Efecan, Burhan 11'i ile maça çıktık. Aydın Tuna ile 1-0 öne geçtik ancak hemen ardından skor 1-1'e geldi.



Gruptaki diğer sonuçlar:

Balıkesir:1 - Eyüp:3

Elazığ:2 - Ofspor:1

Kocaeli:1 - Türk Telekom:1

K. Şekerspor:0 - Pursaklarspor:1

Pendik:0 - Fethiye:0

Sakarya:1 - Tarsus:0

Urfa:3 - Belediye Van:0

Pursaklar'ın Şeker'i deplasmanda yenmesi, haftanın sürprizi. Eyüp ise, geçen hafta bizim yapmamız gerekeni yaptı ve Balıkesir'i yendi. Deplasmandaki bu galibiyetiyle bizimle puanları eşitledi. Üstümüzdeki Pendik ile 4, 10. sıradaki Urfa ile 3 puan fark var.




Önümüzdeki maç, 2 Şubat çarşamba günü, kendi sahamızda lider Elazığ ile...

Soner Hoca kendisine verilen krediyi yerle bir etti. Artık ona güvenmiyoruz. Ne yazık ki kendisi bu başarısızlığı ile spor01'deki tetikçilerin de ekmeğine yağ sürdü. Şimdi takımın salahiyeti için onun istifasını isteyenlerle, tetikçilerin sesi birbirine karıştı. Elazığ maçında çıkacak olumsuz bir sonuçta artık Soner Hoca'nın bu camiayi daha fazla karıştırmadan istifa etmesi gerekiyor.

Yorumlar

müslüm dedi ki…
şimdiye beklediği bile hata.eğer istifasını maça kadar ilan etmezse işi gücü bırakıp adanaya gidicem ve maçta avazım çıktığı kadar bağırarak Soner'in istifasını istiycem. güzel bir laf okudum geçen gün. şöyleydi:

bu rezillik SONaERsin artık!
demirsporluhayta dedi ki…
elazığ maçını beklemek doğru mu arkadaşlar ve bence spor 01 de tetşikçiler demek çok fazla iddalı bir söz olmuş size soruyorum sayın ankara tayfasının her zaman saygı duyduğum yazar ve yöneticileri şimdi çıkın bu adamın bir tane ama sadece bir tane olumlu haraketini söylein bizlerde özür dileyelim ben sayayyım size
1-bir tane gencimiz play off oynamış takımdan kalmadı
2-ilhan aydoğdudan korktuğu için önce sağ bek sonra sol bek yaratmıştır neden caner yollandı o zaman ilhan dan neden bu kadar korkuyor
3-spor 01 mi dedi onlara 43 tane transfer yapın
4- ilkyarının koşan mücadle eden takımı nerede menejerler karıştırıyor diyorduk şimdi kim karıştırıyor
5-ağır sahaya gidiyorsun takımın en güçlü koşan adamı 18 maç oynamış ali kemali neden oynamattı hatta 18 e almadı
6-bu kadar transfer fiyaskosu neden demedik mi bu takımda alternatif oyuncu alınacaksa berkay gibi adem gibi muzaffer gibi çetin gibi neden gençlerimiz alternatif olmuyor
7-biri çıksın bu takım sezon başından beri erdem,tayfun,onur,hüseyin,emrah,metin,şener gibi 7 kaleci fiyaskosu yaşandı çıksın biri normal desin
8-peki yapılanma derken 3 yıl derken sizce kaç yılımız geriye gitti karşında malıyetsiz karadeniz takımı ama senin maliyet,n milyonları bulmuş yok saha ağırmış yok saha kötüymüş o zaman bu sahalarda oynayamayacaksa neden aldınız bu oyuncuları
9-ikinci ligde kaçtane hoca var 150 bim peşin ayda 10 bine hocalık yapan pardon yan gelip yatan
10-hangi takımda var oyuncusunu saakt diye haber yaptıran ama idmanda olan
11-kaç hoca var bu kadar hakaret ve bu kadar küfüre rağmen devam eden
12-mehmet altıparmak 2 maç kaybetti istifa etti hamza hamzaoğlu 2 maç kaybetti istifa etti kim bu kadar onursuz davranabilir
13-ve yönetim çıkıp bu kirli işller yumağını çıkıp insanları ikna ederek açıklamalı yarın da iki transfer geklirse ankara tayfası olarak tepkiniz ne olur bunu da merak ediyorum
14-Sayın ankara tayfası sizin hep destekçiniz oldum üniversite nmezunu 44 yaşında bir abiniz olarak yada kardeşiniz olarak bence elazığ maçı beklenmemeli çünkü çok şeyler kaybedilmiş olabilir bir tane olumlu hareket yada davranış yada adamlık yada insanlık söyleyin bu kişi ile ilgili biz özür dileyeceğizzzz
demirsporluhayta dedi ki…
sayın ankara tayfası sevgilerle ne yapacağımızı tartışalım bu adama nasıl tavır koyarız önemli olan bu yoksa biten gençliğimiz bir daha geri gelmeyecek 43 oyuncu allah aşkına nerede var ve duyuyoruz ki halen oyuncu alma telaşındaymış hoca bu nasıl iştir bu takım bunları hak etmiyor tepkimiz ne olmalı buna karar vermeliyiz
mustafa kemal dedi ki…
bu kadro bu ligin tozunu attırmasa da bence lig yeni başlasa bu takım kafaya oynar...ama şundan eminim bu soner hocayla olmayacak...kulüp içerisinde yalnız mustafa tuncel ve kandemirin desteklediği kulüp çalışanlarının basının ve kısmen futbolcuların sevmediği yalnız adam soner hoca bu baskılara yeterince göğüs geremedi..kafasını rahatlatıp istediği futbolu oynatamadı...ilk yarı basına haber satan ihbarcı futbolcuları yolladı ama hepsini yollayamamış...dedikoducu futbolcularla da başı belada kaldı...ama demirsporumuzun artık yükselişe geçip en azından playofflara kalması lazım ve bu tek başına bırakılmış soner hocayla olmayacak...aklımdan iki isim geçiyor behzat çınar veya ercan aslankeser...
hoca sen istifa et...biz sana neler yapıldığını da biliyoruz...
müslüm dedi ki…
tam bir ay önce, takımımızın en iyi futbolcuları malum sebeplerden gönderilirken feryat figan ettiğimde takımın içine çok girmekle, sakin olmamakla, taraftarlığın sınırını yanlış yerde çizmekle vs. suçlanmış, tek başıma bırakılmıştım."her takım transfer yapar", "topçular bilerek oynamıyor" deniyordu. halbuki benim tek suçum o arkadaşlar gibi düşünmemekti. arkadaşlarım "tarihsel tecrübeleri"nden bahisle taraf olduklarını söylemişlerdi. ben de futbolcuların tarafı olmuştum birden bire. canlarını sağolsun, biraz geç de olsa doğruyu görmeye başladıklarını görmek mutluluk verici.
Alpaslan KUŞVURAN dedi ki…
Tartışmaya açmaya bile gerek görmüyorum. Konya Şeker mağlubiyetine Soner hocanın gönderilmesi adına hayırlı bir mağlubiyet olarak bakmıştım. Herşey ayan beyan ortada. Biraz olsun insan içine çıkacak yüz varsa istifa eder. Ama etmeyecek. Olacakları görebiliyorum. Olası bir Elazığ galibiyeti sonrası şampiyon olmuşuz havası yaratılacak. Böyle oynarsak her takımı yenecek güçteyiz, gerçek Demirspor bu işte, kaybedilen birşey yok demeçleri verilecek. Namağlup Elazığ'ı yendiğimiz için Soner Tolungüç çıkıp haddini aşan ve taraftara sataşan açıklamalar yapacak. Herşey bir süreliğine unutulacak. Yine bir Pazar günümüzü rezil ettin Soner hoca.
yavuzy dedi ki…
Müslüm, bu imalı yorumların hiç hoş değil. Tanışmıyor olsak, bizi sevmediğini düşüneceğim... Çok ayıp bi tavır bu, yakıştıramadım. Soner Hoca vakası gibi gibi onlarcasını gördük evet; şimdi bu adamın istifasını isteyince doğruyu mu bulmuş oluyoruz. Bravo, en baştan beri doğru yoldaymışsın, yanlış olan bizdik. Bu blogun olması başlıbaşına bir yanlış zaten. Okuyucularımız ısrarla uğraşıyor ama bi türlü doğru yolu bulamıyoruz yıllardır.

Özetle: İlkyarıdaki durumla şimdiki durum tamamen farklı. İlkyarıda hocanın gitmesi için bir kumpas vardı. Oyuncular menajer etkisinde kaldı, oynamadı. Adam bu kumpası kırdı ama kendi kurduğu takım da başarısız oldu.

ve Israrla: Sorun hocada değil, yönetim zihniyetinde. Hocanın gitmesi takımda hiçbirşeyi değiştirmeyecek.

Demirsporluhayta, ben Soner hoca'nın gitmesini Demirspor'un başarısı için istiyorum, başka birilerinin kişisel çıkarları için değil. Spor01'dekilerden farkımız bu. O site, Derin Demirspor'un görünen yüzüdür ve başlı başına bir rezalettir.
göktuğ dedi ki…
Müslüm öyle bir yazmışsın ki sanki gidenlerin olduğu takım liderdi gönderildi de takım düşüşe geçti. Giden oyuncuların hiçbirisi parlak bir transfer yapamadı tabi bu kötü oyuncu olduklarını göstermez ama vazgeçilmez olmadıklarını gösterir.

Takım içinde yaşanan olaylar çok defalar yazıldı. Hangi oyuncu olursa olsun menejerin sözü ile formayı giymeyi istemiyorsa kusura bakma ama defolsun gitsin. Kimse göndereceği oyuncunun bonservisini almak için mücadele etmez. Caner bize kiralık verildi çaba harcanarak mülkü alındı. Erol en fazla ücret verilen oyunculardan birisiydi.Yani gönderilmek için alınmadılar. Giden oyuncular tüm transfer ücretlerini garantiye alarak gitmediler. Sadece oynadıkları kadar parayı aldılar ve gittiler.

Transfer politikasının yanlış olmasını eleştirelim, hocanın başarısız olduğunu eleştirelim ama gönderilen oyuncuları savunmak kısmına gelince orada duralım. Giden oyuncular takım üzerinde etki kurmak istemişlerdir, sakatlıklarını bahane ederek forma giymek istememişlerdir, arkadaşlarına maçta mücadele etmemeleri yönünde telkinde bulunmuşlardır. Sen bunları savunuyorsun. Eğer bir oyuncu bu işlere giriyorsa dediğim gibi defolsun gitsin.

Eleştirileri yaparken birisini haksız çıkarmak için yaptıklarının tümünü yanlış olarak göstermeyelim. Eğriye eğri doğruya doğru diyelim.
Yergökmavi dedi ki…
Çok şeyler yazmak istiyorum ama kelimeler boğazımda tıkanıp kalıyor.
1-Futbolcu başarısızsa suçlu hocadır.
2-Futbolcu oynamıyorsa suçlu hocadır.
3-Takımın puan sıralamasındaki yeri arzu edilen noktada değilse suçlu hocadır.
4-Takım içinde sürekli topçuların yeri değişiyor ve istikrarlı bir oyun yok ise suçlu hocadır.
5-Hoca bu kadar suçluyken yönetim hala kafasını kuma gömmüş gibi davranıyorsa suçlu yönetimdir.

Diğer takımlarda oynayan futbolcular,görev yapan hocalar uzaydanmı geldide bizimkiler bu şekilde davranıyor.
Futbolu yenidenmi keşfetmeye çelışıyoruz?
Soner hocaya verilecek tepkiyi yönetim üstüne alıpta oda mı istifa eder?
Artık hiçbirşey umurumdada değil.
Hoca gidecekse gitsin.Yönetimde bu şekilde beceremiyorsa oda gitsin.Demirspor kapanacak mı? Kapansın.Transfer yapamayan Kocaeli gibimi olacağız.Malatya gibini olacağız?
5729 gündür hergün ölüyorum.Doğum tarihi belli ölüm tarihi belli olmayan yatalak bir hasta gibi...

Birileri çeksin fişide kurtulalım.Geçen yıl küme düşmekten son anda kurtulup yaptığı transferlerle uzak ara lider olan Elazığ'dan neyimiz eksik?
Bu kafayla biz daha çok Elazığları,Güngörenleri,
Karabükleri,Adanasporları,Tavşanlı linyitleri şampiyon yaparız.
Şimdiye kadar Soner hoca hakkında olumsuz yazmamıştım.Tribünde dahi 14-15 yaşında çocuklar Soner hakkında ileri geri konuşurken onları susturmuştum.Ben 45 yaşındayım ve bu çocuklar dahi haftalar öncesinden durumu daha iyi görüyorlarmış.
müslüm dedi ki…
Yavuzcum, sevmemekle ne alakası var. Ama şimdi düşününce yüzyüze ifade edebilsydim keşke, daha iyi olurdu diye düşündüm. belki burdan böyle bir mesaj şık olmadı haklısın. (yıllar, blog filan ne alaka neyse) bu bir sitemdi yalnızca. tamam ikna oldum hala farklı düşünüyoruz bazı konularda. ilk yarıda da başarısızdı bu hoca bana göre, ikinci yarıda da. göktuğ, böyle davranan fytbolcular tabiki cezalandırılsın, gönderilsin. ama bu hocanın başarısız olduğunu, takımı oynatamadığını görmemizi engellememeliydi. yanıldığınızı düşünmüyorsanız bu konuyu uzatmaya gerek yok. yalnız, bu menajer futbolcu, kumpas sözlerinde de rahatsız edici bir taraf var. göktuğun ve senin işaret ettiğin noktada. şimdi ben de bu hoca hakkında bir çok yerden bir şeyler duydum, elimden geldiğince bunu seninle de paylaştım, konustum. ama elimde bir ispat, tanık olmadığı için pek seslendirmemeyi tercih ettim. grubun tavrıda bu yönde anladığım hocaya karşı. bu iyi güzel de. futbolculara gelince kulaktan dolma olduğunu sandığım şeyler rahatlıkla seslendiriliyor. yoksa sen de benimle paylaşırdın bildiklerini diye düşünüyorum. dostluğun gereği de bu değil mi? yanlış mı düşünüyorum. bu sözler intiba düzeyinde.o zaman tartışırken de konusmustuk. kim bu menajerler? hangi oyuncu hangi menajerle çalışıyor? hangi hoca zamanında geldiler kulübe? bu soruların cevaplarını bilmiyoruz. tevatür çeşitli. ben de duyuyorum bazı şeyler, dedğim gibi de paylaşmıştım seninle, hiç olmaz öyle şey dediğini, reddettiğini duymadım, doğru olarak. biri yazmış ya, en ufak bir olumlu tarafını gösterseydiniz keşke şu hocanın da ben de katılabilseydim size.unutmadan göktuğa sormak istiyorum takımın kötü bir yerde olması sadece futbolcularla ilgili bir durum mu? bu adam her hafta farklı bir on bir ile çıkmadı mı maçlara. iyi dediğimiz topçulara forma yüzü gösterdi mi doğru düzgün. ve son olarak sadece gelenle gidenleri karşılaştırmak mı iyiye, kötüye gidişi gösteren. istikrar diye bir şey de yok mu futbolda? neyse son olarak, dedğim gibi ortamı germek değil amacım, ifadelerim şık olmamış olabilir. yavuzcum belki tam tersi sevdiğim için sitem ediyorum, kızıyorum bazen. doğru olmasa da, hep aynı noktada beraber bakmamızı istiyorum. ama bu tabi her zaman mümkün olmuyor. sözlerimi böyle görürsen sevinirim.
yavuzy dedi ki…
Üstteki yorumumda, "oyuncular menajer etkisinde kaldı" ifademle ilgili olarak, Cihangir Güner'den bir mesaj aldım; Cihangir Bey, takımın kötü gitmesine dair yorumların menajer(ler) üzerinden değerlendirmesinin doğru olmadığını söylemiş. Kendisine görüşlerini aktarmak için bloga bir yazı yazması önerisinde bulundum.

Müslüm, aynı düşünmeyebiliriz, takımla ilgili analizlerimiz farklı olabilir. Aynı noktada, beraberce bakamayız, üzgünüm. Ama sorun, sana göre, bizim en nihayetinde doğruyu görmüş olmamız! Yani bugüne kadar yanlıştık ama şimdi aydınlandık. Senin ifadenle henüz yanlış görürken olayları, doğruyu bulamamışken, senin yazılarını ve yorumlarını paylaştık bu siteden. Seni hedef gösterip, "bu adam yanlış düşünüyor, böyle değil" diyip işin içinden çıkmadık.

Yani, biz kendimizce (senin tabirinle) yanlış görüşlerin bu sitede duyurulmasında sakınca görmedik. Zaten mesele doğru yanlış meselesi değil. Soner Hoca gitsin kalsın meselesi de değil. "İşte en sonunda gerçekleri anladınız" şeklinde ağır-haksız ve üzgünüm ki ukalaca bir yoruma kızgınlığım.

Bu açık alanı Demirsporlular ne yazık ki düzgün kullanamıyor. Birbirimize doğruyu deklare etmiyoruz bu blogta. Yek bir göüşün savunuculuğunu da yapmıyoruz. Birilerinin isteğiyle yazı yazıp onlara çıkar da sağlamıyoruz. Hepimizin bildiği üzere bunu yapan siteler var. Burada birlikte, taraftarın ne düşündüğünü yansıtmaya çalışıyoruz ve yıllardır bu "yanlıştan" bir türlü vazgeçemedik.
göktuğ dedi ki…
Müslüm Ankara'ya geldiğimizde sana tüm açıklığıyla yaşananları anlattık mı ? Gerçekleri paylaştık mı ? Kimlerin neler yaptığını ne bahaneler bulduğunu söyledik mi ? Ben açıkcası herşeyi seninle paylaştığımızı düşünüyorum. İlk kez karşılaşmamıza rağmen açık yüreklilikle bildiklerimizi seninle paylaştık.Demek anlattıklarımız sana inandırıcı gelmemiş.Keşke inanmadığını o zaman bizle samimi olarak paylaşsaydın. Bizim sana verdiğimiz bilgiler duyum değildi. Yaşanmış birinci ağızdan bilgilerdi.

Gelelim sorunun cevabına. İçinde bulunulan durumun bir numaralı sorumlusu yönetim, sonra hoca, sonra oyunculardır. Ben hiyerarşiye inanırım bir numarada oturan bir numaralı sorumludur.

Karşılaştırmayı gelenler gidenler olarak yapmadım. Sadece Demirspor'a bir iki tane menejer, üç beş oyuncu hükmedemez etmemeli mesajı vermek istedim. Kusura bakma ama bu karakterli oyuncular tutularak istikrar sağlanacaksa sağlanmasın daha iyi.

Senin aylar öncesinde söylediklerine o zamanda katılmadım. Bugünde katılmıyorum. Oyuncuların en iyisine bile güvenmem tarihsel tecrübelerime inancım hala devam ediyor.

Burada herkes fikirlerini paylaşıyor sende paylaşıyorsun. Hakaret harici her yorum yayınlanıyor. Kimse birilerinden destek almak için yazmıyor. Hepimiz en samimi olduklarımıza bile muhalefet ediyoruz.Tarafsız davranıyoruz.Kimse kimseye ders vermiyor kimse yok ben demiştim demiyor yazılanların hepsi kayıtta.Merak eden zaten açıp okuyor.
mehmet çevik dedi ki…
ankara tayfasını zaman zaman takıp edıyorum.sızlerınde ıyı bır demır sporlu oldugunuza ınanıyorum.bır sorunu tartışırken ıllakı geçmişten gelen şeyeride karıştırırsak dogruya yalan,yalanada dogru derız.ön yargısız,koşulsuz butun tartışmalar butun önerıler ads ıcın olsun.spor 01 e bu denlı kınlenmenızı ads nın yenı jenerasyonlara ulaşması ıcınde dogru bulmuyorum.
yavuzy dedi ki…
Mehmet Bey, biz de sizin yazılarınızı takip ediyoruz; ancak yazdığınız sitenin seceresi çok kirli. Bugünkü yorumları yaparken, geçmişteki deneyimlerden başka dayanak noktamız yok. Tabii ki geçmişe takılıp kalmadan ama oradan öğrenerek hareket etmek lazım. Ama ne yazık ki yapamıyoruz, aynı hataları tekrar edip duruyoruz geçmişi iyi analiz edemediğimiz için.
mehmet çevik dedi ki…
haklısınız.dogruya dogru.ben katılalı çok olmadı.onların yanı kımleri kastettıysenız avukatıda degılım,onlar sıze açıklama yapsınlar.o gunlerde ben yoktum,ben türübünde ıdım. yalnız herşeye karşın ılgınıze ılımlı yapıcı yaklaşımınıza teşekkur ederım.şuandada bızım kendı aramızd a ayrılıklı düşünceler var, ama yüksek sesle düşünmeyi ögrenmeye çalışıyoruz. beşikten mezara kadar yeni, yeni şeyler ögrenmekteyız.ögrenmenın ne sonu nede sonu var. işte ads seyırcısının bır farkıda burda.zaten yenılıkçi olmasaydı herşeye at gözlüğü ile baksaydı bu skor ve başarılarla bunca uzun süredır alt lıglerde olmakla takım bırakılır ve kulup yaşayamazdı..bakın dıgerlerınden bır farkımızı daha konuşarak yakaladık. gelın bu güzel yaklaşımı devam ettırelım..lütfen..herşey mavi lacivert renkler ıcın...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.