Ana içeriğe atla

İlan

TFF; biz 15 yıldır alt liglerdeyiz,hayretler içinde takip ettiğiniz gibi takımımızı bir gün bile bırakmadık bu 16 yıl da olsa 26 yıl da olsa farketmez.Bizim aşkımız başarıya olmadığı için armadan vazgeçmeyiz!Dün satılık topçular,bugün siz sebep olabilirsiniz yükselemememize ama emin olun siz böyle yaptıkça biz daha sıkı bir yumruk oluyoruz!

ADANALI VEKİLLER; Adanalı olmadığınızı biliyoruz bilmesine de hiç olmazsa kartvizitlerinizde bu şehrin adını taşıdığınız için kendinizi biraz sorumlu hissedin de Demirspor'a bi sahip çıkın!Allah aşkına!

ADANALI İŞ ADAMLARI; sayesinde para,itibar,saygınlık kazandığınız şu şehre karşı artık nankörlük etmeyin!Bu şehirden kazandığınız para ve mevkilerde gözümüz yok!Bu kazançlarınızın bir kısmını bana,ona,buna değil bu şehrin en büyük değerine,ulu çınara,DEMİRSPOR'a verin ya! Nolur verseniz?Batacaksanız,iflas edecekseniz,aç kalacaksanız vermeyin kalsın!!!

BÜYÜK DEMİRSPOR TARAFTARI; biz yapılacak her şeyi yaptık!!! Bir taraftardan beklenenleri çoktan aştık!Takım çıkamadı ama biz yıllardır Süper Ligdeyiz!!! Şuan yapmamız gereken tek şey -en kötü gün bugünse- ''en kötü gününde dimdik ayaktaydık!!'' diyebilmek için alnı açık başı dik durmak!!!Biz başarı taraftarı değiliz!!! BİZ DEMİRSPOR ASFALTTA OYNASA KALDIRIMDA DEMİRSPORLUYUZ!!!

Yorumlar

Martin Eden dedi ki…
blogunuzu uzun zamandır takip ediyorum.ama yorum yazmayayım diyorum..olmuyor.üzülüyorum..adananınönde gelenlerine darfettiğiniz bütün cümlelerde haklısınız. ya yönetim ?? ya başkan ??
onlara bir çift lafınız yok mu ?

sizden bir ricam olacak
adsk başkanının
1- sezon açılışında yaptığı konuşmayı
2- ilk kongre kararı aldığındaki basın açıklamasını
3- sonraki kongre kararındaki aldığı basın açıklamasını
4- ve en son kongre kararı aldığındaki basın açıklamasını yazılı birer metin halinde yayınlar mısınız ?

ben bu yönetimden birşey anlamadım anlayan biri varsa bizi de aydınlatsın
tek çare altyapı dedi ki…
BİZ DEMİRSPOR ASFALTTA OYNASA KALDIRIMDA DEMİRSPORLUYUZ!!!
Bu sözün üzerine söylenecek söz mü kalmış?
Yergökmavi dedi ki…
Koca bir sezonu daha geride bıraktık.Bu yılda Akhisar Belediye,Güngören ve T.Linyitsporu şampiyon yaptık..

Heryıl olduğu gibi sezon içerisinde "kongreler", "sahipsizlik","kimse destek olmuyor","yardım alamıyoruz",vs,vs...Onlarca sebep saydık durduk.Bizler bunları yaparken millet hanelerine şampiyonluk olgusunu yerleştirdi bile..
Heryıl olduğu gibi hep birileri suçlandı,suçlanacakta,çünkü başarı yoksa suçlu aramak ve bunu birilerine fatura etmek en kolay iştir.
Aytaç Durak çevresindeki insanların gözünü öyle bir boyamışki; "O olmazsa hiçbirşey olamaz" moduyla hareket eden başkan ve yöneticiler belediyeyi ağlama duvarına çevirdiler.Aytaç Durak'ın gitmesine en çok bu yönüyle sevindim..
100 bin nüfuslu tavşanlı bu işi becerdi,2 milyonluk şehir takımı bu bu işi beceremedi.Onların nüfusundan fazla taraftar sayımız varken neden olmuyor,olamıyor...

Tavşalı Linyitsporlu futbolculara Adanademirspor formasını giydirsek eminim yine olmazdı..

Futbolcular Adanademirspora gelince çok büyük bir takımda mücadele ediyoruz ruh haliyle oynayıp,amatörce hırs ve mücadeleden yoksunmu kalıyorlar.Yoksa Taraftarın," her maç galibiyet","mutlaka şampiyonluk","her atak gol olmalı" gibi istekler aşırı stres yapıp bize olumsuzmu yansıyor..

Genç futbolcu diyoruz,altyapı diyoruz;takımın çoğunluğu bunlardan oluşursa yine başarı olmaz..

Kimbilir eski yönetimlerin bol bol ekstradan harcadığı paralar,şişik gösterilen faturalar yüzünden yüzümüz gülmüyordur...

Yeni sezon yeni umutlarla nerdeyse klasikleşmiş bir Adanademirspor sürecine yine giriyoruz.Yine kongre,yine çoğunluk sağlanamadı,yine kayyuma kaldık kalacağız söylemleri,belkide son anda bir yönetim, apar topar transferler,bu yıl kesin şampiyonuz umutlanmaları,sonrası yine belli........
ömer dedi ki…
Bence bunlar tesadüf değildir. Zaten hayatta tesadüf diye bir şey yoktur. Sana rakip olacak bütün takımlar eleniyor ve sen hala kılını kıpırdatmıyorsun yada istemiyorsun maç aklıma geliyor tavşanlı senden korkuyor sen ya boşver çıkıp ne yapacağız diyorsun. Bence bu sene de istenmedi gibi. Futbolcuların oyunundan bu çıkıyor.
Martin Eden dedi ki…
TFF kararını açıkladı arkadaşlar

karar :

http://www.adanademirsporlular.com.tr/?/haberler/uyutuluyor-muyuz

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.