Ana içeriğe atla

Perşembe Konukları # 23 : Demirspor Ürünevi

--------------------------------------------------------------------------------
Aslında Demirstore, Ürünevi değil. Ürünevi kendisini çok özlediğimiz Vertumnus kardeşimizin fikri idi. Biz bir yer açacaksak adı Türkçe olsun istedik. Bursastore gibi yerlerle çağrışım yapmasın, özgün olsun ve sadece bizimle anılsın istedik. Olmadı. Sağlık olsun. İsminden daha önemlisi ürünevimizin kulübümüze olan katkısı. Varlığı çok önemli ama varlığı ile yetinmemek gerekiyor. Burayı geliştirmek her şeyden önce kulübün taraftara açılması anlamına geliyor. Halkın takımının blok olarak gelecek ve geçici gelir kaynakları aramasından uzun vadede daha fazla fayda sağlayacağını düşündüğümüz halktan sürekli ve kalıcı gelir elde etme projesinin önemli aktörlerinden biri olmalı ürünevi. Bunun için de tıkır tıkır işlemesi gerekiyor. Maalesef uzun süredir langur lungur gidiyor. Diğer icraat çalışmaları nedeni ile ikinci planda tutuyoruz bu işletmemizi ama aslında çok zaman ayrılmadan çok efor sarf etmeden güzelleştirme imkanımızın olduğunu bildiğimizden artık gündeme almak gerektiğini düşünüyorduk. İşte bu dönemde bizlerle aynı dertten muzdarip İbrahim İlya kardeşimiz yaşadığı sorunları bizlerle paylaşmak istemiş. Biz de yazıyı aynen yayınlayarak konuyu sizlerin takdirine bırakıyoruz. İbrahim'e yazısı için teşekkür ediyoruz. Sizler de demirgibiyiz@gmail.com adresine mail atarak konuğumuz olabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------
Demirstore Nereye Gidiyor?

Ben Trabzon’da yaşayan bir Demirsporluyum. Elazığ maçından önce bir forma alıp kulübe ufak da olsa bir katkı koymak istedim. 4 çeşit formanın içinden birini kardeşime ve oradaki arkadaşlara seçtirdim. Gelecek olan formayı arkadaşıma hediye edecektim. Sipariş ettiğim forma “S” bedendi ama nasıl bir “S” beden. Kolları neredeyse bileklerime geliyordu genişliğiyse evlere şenlik. Estetikten tamamen yoksun. Kim tasarladı bilmiyorum ama hiç iyi olmamıştı ve ben arkadaşıma hediye etmeye utandım. Aslına bakarsanız bu sorun yeni değil mağaza el değiştirdiğinden beri üzerine hiçbir şey koyamadılar aksine geriye gidiyor. Son zamanlarda yapılan en önemli ve bana göre tek güzel şey gümüş yüzüklerdi. Hakkını da vermek lazım. Bu konudan duyduğum rahatsızlığı ulaşabildiğim her yere ilettim ama bana bırakın dönmeyi benimle ilgilenen bile olmadı.

Şimdi içinizden bazı arkadaşlarım bu konu da nereden çıktı diyebilir açıklayayım. Günümüzde futbolda en önemli gelir kaynaklarından biri de taraftar ürünleridir.(Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım forma satışıyla Bilal Abdusselam Anelka’nın parasını karşıladıklarını açıklamıştı.) Adana gibi vefasızlarla dolu bir şehirde tabiri caizse üç kuruş dilenirken taraftar ürünlerinden elde edilecek geliri de göz ardı etmek saflıktır.

Şimdi gelelim mağazanın geriye gidişine. Mağazamız ilk açıldığında her çeşit ürünü bulabilmek mümkündü. Yanlış hatırlamıyorsam 8-10 çeşit forma, 2-3 çeşit sweet, 2-3 çeşit tişört, 2-3 çeşit şort, kalem, bardak, anahtarlık, masaüstü kalemlik,2-3 çeşit saat, 2-3 çeşit şapka, 2-3 çeşit bere, 4-5 çeşit atkı, eşofman altı-üstü, mont, manyetik amblem, çıkartma ve daha aklıma gelmeyen yığınla ürün. Yani girdiğinizde mutlaka farklı bir şey olduğundan alış veriş yapmadan çıkamıyordunuz ama şimdi eskilerden kalanlar ve yeni (hiçbir şeye benzemeyen) formalar. Eski ürünler herkeste var. Yenilere gelince hiçbirisinin zerre kadar çekiciliği yok.

Geçenlerde bir futbol takımının sitesine girdim orada internet üzerinden satış yapılıyordu ve bu çok önemli bir mesele. Bizim de acilen bu sisteme geçmemiz lazım ama öncelikle mağazanın felsefesinin değişmesi lazım. Taraftara daha fazla hitap edecek ve daha çok çeşit lazım. Mağazanın başına bir hanımefendiyi atadılar geldiğinden beri yaptığı tek şey dışarıdan aldığı mallara “ADS” etiketi yapıştırıp satmak. Ticaretin altın kurallarından biri de müşteriyi her zaman yakın tutacaksın ama böyle yaparak başta ben olmak üzere birçok taraftarı uzaklaştırıyorsunuz. Demem o ki bu hanımefendinin yapacağı işin kat be kat iyisini taraftarımız da yapabilir hem taraftarımız camia içindeki olayları daha yakından takip ettiği için daha yaratıcı ürünler ortaya koyabilir. Tahminime göre o hanımefendi Demirspor’dan ilk olarak SSK girişi yapıldığından haberi oldu. Yönetimimiz güzel işler yapmaya çalışırken bazı mevzuları ihmal ediyor ve bu mevzuların başında da DemirStore geliyor. Acilen ürün mağazamıza çeki düzen verilmesi gerekiyor. Akabinde ise internet üzerinden satışa geçilmesi gerekiyor. Aksi takdirde kulübe sıcak para akışı sağlayan musluklardan biri olan mağaza işlekliğini kaybedecektir.

Yorumlar

coulibaly dedi ki…
yazıya aynen katılıyorum. bende gözlemlerimi aktaracak olursam, bu sene 3-4 defa Demirspor ürünevine gitmişimdir. 3 tane forma vardı; geçen seneden kalan parçalı, bu sene çıkan çubuklu ve efsane formalar. Çubuklu formada sadece L beden var, diğerlerinde de tek yada alternatif bir beden daha var. formalardaki bedenlerde aynı standart yok. çubuklu formadaki L ile parçalıdaki XL aynı. Ne yazık ki gerekli özen gösterilmiyor. Alternatif üründe az olunca çok fazla satış beklememek lazım. Tabii maç günleri ürünler sadece ürünevinde satılmıyor, dışarda daha ucuza satılan forma-atkıların olumsuz etkisinide hesaba katmak lazım. Benim aklıma ilk gelen şey maç günlerinde 1 ürünün (forma-tişört-atkı'dan herhangi birisi) daha ucuza satılması olabilir. Değiştirecek çok şey var, umarım İsimle beraber pek çok şey değişir.
Adsız dedi ki…
çok yerinde bi yazı bi kaç şeyde ben sölemek istiorum herkesin ortak görüşü store yönetime devredildğinden bugüne hep geriledi,ürünler beğenilmiyor,ben hatırlıorum store şimşekler grubunun elindeyken biraz dert yanıyoduk ürünler çokgüzel ama gelince herkes alıyor biz üniversitdeyiz geldiğmizde hiçbirşey kalmıyor diye,şimdi bakıp geri çıkıyoruz sadece...
karabük maçından önce storenin çok büyük bir hasılat elde ettiğini duymuştuk,ozaman yönetim storenin işletmesini yine şimşekler grubuna versin gelirler yine kendilerine gitsin,arkadaşın dediği gibi o bayan bir taraftar gibi düşünebiliomu acaba mesela bi adanademirsporludur tşirtü vardı çok güzel olan bu şekilde ürünler herzaman daha çok rağbet görür diye düşünüyrum,ben iki gün önce gittim formları götürmeye yeni forma gelmiş beyaz ama 5 sene önceki forma,ayrıca zayıf birisi olmama rağmen kışın bir polar tarzı large boy ürün almştım şuanda küçüldü giyemiyrum,sadece2 çeşit atkımız var ayrıca,nisan geldi artık storeye gidip yazlık tşirtler forma almanın zamanı takımda iyi giderken neden ordanda bi gelir elde edilmek düşünülmez acaba,başkana burda bende yazmıştım storedeki ürünler siteden alınabilsin diye başkan daha önceki projelere ilgi göstermedniz dedi,bence kebap ve şalgam günleri yerine storeden nasıl daha çok gelir elde ederiz,kredi kartı konusunda nasıl daha çok kişiye ulaşırız onların yolu aranmalı,birde şunu merak ediyrum şehir dışında yaşayan demirsporluları kart sahibi yapmak için nasıl bir projesi var yönetimin,bu konuda soru soranlar oldu bana yönetime iletirseniz sevinirim herkese saygılar
Metin dedi ki…
İnternetten direk satış olayını ben sundum, her türlü sorumluluğu ve takibini üstleneceğimi de bildirdim... Ama dönüş olmadı. Belki de direk yönetimle temasa geçmek lazım.
İbrahim İlya dedi ki…
Metin Türk beyefendiye bu konuyu anlatmaya çalıştım ama beni hep ters taraftan anlamaya çalıştı.ben dedim ki daha özenli ürünler çıkarın o dedi ki : kardeşim kulübün hali ortada 1000 tane forma bastıramayız ya.anlatmaya çalıştığım mesele şuydu: bu işi önceden taraftar yapıyordu ve 8-10 çeşit formayı aynı anda satabiliyordu ve formalarımız ve diğer ürünlerimiz gayet estetikti.şimdi yüzüne bakasın gelmiyor.o bayanı sıradan bir mağazadan aldılar getirdiler yaptığı tek şey pazardan aldığı mavi tonda olan her hangi bir şeye Adana Demirspor etiketi yapıştırmak.bu böyle olmaz.eğer ürünlerde kendimize has orijinalliği yakalayamazsak ürünevinin sonu yakındır demektir. cinobili arkadaşımda başkanımıza demiş ama pek kale alınamışa benziyor.demek ki yönetmin bu konudaki tavrı aynı.madem yönetim böyle angarya! gördüğü işlerle uğraşmak istemiyor o zaman şöyle bir önerim var: ihale usulüyle taraftara tekrar devredilsin.taraftar da kendi masrafını çıkardıktan sonra kalan karın belli bir oranını kulübe versin.bu sistem bugün birçok işletmede kullanılıyor.hem kulübün bütün gelirleri hacizliyken bu yolla ürünevinden gelecek gelire temlik koyulmasını da engelleyebiliriz. ürün çeşitliliğini arttırmak için bir tasarım yarışması başlatabiliriz taraftarlar arasında.kazanan taraftarımıza bir kombine hediye edebiliriz.demem o ki yapılacak çok şey var ama önemli olan yapacak kişilerin olması.saygılarımla
Adsız dedi ki…
"o bayanı sıradan bir mağazadan aldılar getirdiler yaptığı tek şey pazardan aldığı mavi tonda olan her hangi bir şeye Adana Demirspor etiketi yapıştırmak"

Aynen katılıyorum bu lafa, bu lafta abartı da yok gerçektende herbirinin etiketinde garip markalar yazıyor ve resmen pazar malları.Tahtakaleden alınan beyaz veya mavi tonlarındaki mallara ads veya bir etiket yapıştırılıp satılıyor.Şaka gibi bir durum.Bukadarını bizde yaparız zaten hemde pazardaki fiyatıyla.Çeşit çeşit mavi tonlar. Renklerimizin bir satandartı yok. Sırf üzerinde demirspor logosu var diye bunları alan taraftara daha fazla saygısızlık yapılmasın aaa yinede iyi satıyor denmesin çünkü bu kalitesizliği bilmemize rağmen alıyoruz ,mağazada görse kimsenin dönüpte bakmayacağı ürünleri.
DexteR dedi ki…
Hedef küçültüyoruz, artık bizden kimse şampiyonluk beklemesin derken bunun sadece sahada alınan sonuçları kapsayacağını sanıyorduk ama yanışmışız. Başında profesyonellerin olacağı bir mağaza beklerken artık köy bakkalından farksız bir ürünevimiz var.
Profesyonel demişken, Deniz Kite hanımefendi vardı bir aralar. Hani şu meşhur mentörümüz. Kayıplar mı kendileri? Hata yaptığı için sahada gözyaşı döken gencecik topçularımıza bir faydası olurdu belki?
İbrahim İlya dedi ki…
o hanımefendinin bizim takıma fayda sağlayacağına hala inanmıyorum.o kadın ticaret uzmanı.futbolcu psikolojisi başkadır.nasıl ki diesel motor ile benzinli motor farklıysa bu da aynen öyle.fenerbaça ve galatasaray kürek takımı ile bizim camiadaki ortam çok çok farklı.eğer bizim camiadaki baskı sahipsizlik manchester united da olsaydı emin olun Sir Alex Ferguson bırakın 30 sene teknik direktörlüğü yapmayı 2. senesinde şeker hastalığına tutulurdu. işte böyle bir ortamda iş futbolculara düşüyor.abiler kardeşlerine sahip çıkacak kardeşler de abilerinin eksik kaldığı yerlerde fazladan emek harcayarak abilerinin açığnı kapatacak.mentör olmaya gerek yok.sadece motivasyon için biraz ruh biraz hırs biraz karakter azıcık da destek lazım.bu seneki futbolcularımızda hepsi var biri hariç:DESTEK!
Adsız dedi ki…
Saat 1de 2de canı istediğinde demirstore giden bir müdürden daha ne beklenir ki..Bekir başkanım bir önlem al lütfen..
yergökmavi dedi ki…
Store'daki arkadaşla yaptığım bir konuşmada,"Neden ürün çeşidi bu kadar azaldı,eskiden daha çoktu" dediğimde finansal sıkıntıdan bahsetmişti..Yani yönetim maddi imkan sağlarsa ürüner yapılacak demeye grtirdi..Be kardeşim kendi imkanlarıyla nerdeyse şahane diyebileciğimiz ürün kalitesi ve çeşitleri varken ve bu arkadaşlarda bunu çok iyi becerebiliyorken ellerinden aldınız..
Burasıda küçük bir işletme sayılır.Siz müşterinize ürün sunamaz ve birşey satamazsanız o dükkanı kapatmak zorunda kalırsınız..
Bu sebeple lütfen ya ciddi anlamda buraya desteğinizi verin yada eski arkadaşlara burayı bırakın..
Adsız dedi ki…
Kebap ve şalgama verilecek para ile çok kaliteli ürünler yaptırılabilir. Tekstil sekteründe peşin para dönmüyor , yaptırırsınız kaliteli formaları yaparsınız bir kampanya bakın nasıl satılır o güzelim formalar. Benim kendi şahsi fikrim ben bu sene futbol takımımızın bile formalarını bir türlü beğenmedim.Forma satışı için yada ürün satışı için başarıda şart dönüp dolaşıp yine iş futbolculara düşüyor , klasmana kalıp o tirbünleri mas mavi yapmalılar.....
Tolga1940 dedi ki…
Bu konuda çok haklısınız...Daha önceleri bize ait olan Storeden daha güzel vede kaliteli ürünler elde edilirken şuanda bunun tam tersini görmek mümkün oldu...yapılan tasarımlar ortada ve oldukça kalitesiz...Bunun önüne geçilmeli en azından tasarım güzel olmasada o KUTSALI bez parçası olarak algılayan zihniyetlerden kurtulmak lazım...ürün çeşidi konusuna deginmek dahi istemiyorum...Bu konuyu storedeki sezai abiyle konuştugumda bana bizle alakası kalmadı artık buranın Klübe baglandıgı için biz karışmıyoruz demişti ve biz onlara tavsiyede bulundugumuzda bize maddi sıkıntıları öne sürüyorlar demişti...
Adsız dedi ki…
maddi sıkıntıları öne sürüyorlrsa ozaman tekrar devretsinler,böyle giderse kapanmaya kadar gider metin türk 1 tane forma bastıramayız demiş koskaca adanademirspor camiası bi üründen 10 tane getirip dewamı talep edildiğinde getiremiyosa bu başarısızlıktır,sen talep olan bişeyi gerçekleştirceksin para kazancaksın bunu yerine getirmen yerine kulübün durumu ortada deniliyor
Adsız dedi ki…
Herkes görüşünde çok haklı.Bende aynı görüşteyim.Bu arada metin gül abimiz sitemini dile getirmiş.Ama kendisine bir eleştiride bulunayım.Bizim kullandıgımız sitenin yapımında olsun hiç özverili davranmadı çok bekletti bence kendi üstüne düşeni yapmadı.Şimdi hiç kimse beni takmadı ben klübe söyleyim en iyisi demesin..Diğer konuya gelecek olursak inşallah şu manolyamıdır nedir gider storeden veya şimşekler grubuna tekrar devredilsin.bu işle uğraşacak maaşlı adamlar atansın ve işin hakkı verilsin artık.Bekir çınar inşallah duyarlı olur biraz.sezer
Metin dedi ki…
@Adsız, hangi sitenin yapımından bahsediyorsun, anlayamadım?
Adsız dedi ki…
adsız değil adım sezer.şimşekler grubunun sitesinin yapımından bahsediyorum
Dare2 dedi ki…
adanademirspor.com sitesinin bir forumu var ama ne üye olabiliyoruz nede girebiliyoruz güzel bir forum bölümüne ihtiyacımız var faceten yazışmak olmuyor artık
demirstoreye gelince türkiyenin en büyük kulüp mağazası fenerium hani bizde onlar gibi olalım büyüyelim herşey satalım demiyoruz ama çeşit gerçekten çok azaldı tişört baskılarında tasarımda basit şeyler yapılıyor biraz rakiplerimize inceden mesaj gönderen tişörtler olsa kapışılır eminimki fb ve gs mağazaları derbi maçları öncesi veya sonrası satış rekoru kırıyor bu rekabet ortamını pazara çeviriyorlar bunu düşünmek pekte zor değil ben kendi adıma mağazada bir adanaspor veya mersini iğneleyen bir tişört olsa fiyatı ne olursa olsun alırım ki bir çok kişide alır eminimki baskı çeşitleri yapılmalı
Adsız dedi ki…
pazardan toplanılan mavi tonlu urunlere logo yapıstırılıyora ornek vermek ıstıyorum.birerbir sahit oldum yönetimin elinde diye stora goturup olay yapmadım...45 mılyona polarımsı bırsey satılıyordu beyaz ve mavı 2 secenek vardı hıc begenmedım ama ayda yılda bır stora gırıyoruz bırsey almadan cıkmak olmaz yakısmaz demırsporluya dıye acık mavı uzerıne kare seklınde lacıvert cızlıgı poları aldım.5 gun sonra ıstanbula geldım.emin onunde tranvay alt gecıdındekı o sahtecı dukkanların bırınde aynısını gordum ne kadar bu dayı?20 lıra dedi.alın burdan yakın pazarlıksız 20 lıra ustelık sahte ustelık resmen tahta kale urunu bu mu profosyonellık anlayısı...EGO istanbul tayfası
Metin dedi ki…
Sezer, o site yaklaşık 2 yıl evvel yapıldı, o günün teknolojisiyle elimizden geleni yaptık, store için profesyonelce fotoğraf çekimleri yaptık ve bunlar kısa sürede yapıldı.
eğer özveriden kastın sitenin güncellenmesiyse o konuda ben sorumlu değilim.

Diğer okuyucular da kusura bakmasın konuyu dağıttık biraz...
İbrahim İlya dedi ki…
sevgili arkadaşlarım bu konudan hepimizin muzdarip olduğunu zaten biliyordum.şimdi bu isteklerimizi yönetime de bildirmeliiyz.EGO istanbul tayfasından arkadaşım yorumun benim için çok anlamlı çünkü yazıda da belirttiğim gibi 5 tl etmeyecek formaya sırf ADSye katkı koyayım diye 35 tl verdim. feda olsun nice 35 tl ler ama böyle giderse ADS ürün evi feda olacak boş sebepler yolunda.sizden tek ricam yönetime de şikayetlerinizi bildirin.mağazanın başında duran hanımefendinin yerine kendi taraftarlarımız arasından daha uygun fiyata çalışacak eleman bulabiliriz.hem işsiz taraftarlarımıza da iş imkanı sağlamış oluruz.yağımız pilavımızın içine dökülür.konuşulacak çok şey var ama artık biryerlerden başlamalıyız.ben projelerimden biri bileklik yaptırmak ve 3 adet bileklikten oluşan bu bilekliğin herbirine bize ait sloganları yazdırmayı düşünüyorum kendim ne kadar yaptırabilirsem yaptıracağım ama sonuçta maddi destek lazım.biraz araştırma yaptım maliyeti gayet cüzi ama satılması tabiri caizse peynir ekmek gibi ve lise çağındaki taraftarlarımzıın bile almakta zorlanmayacağı birşey.eğer bana bu konuda yardımcı olabilecek abilerim arkadaşlarım olursa kulübe ufak da olsa bir katkı koyabiliriz.saygılarımla...
Barış Yılmaz dedi ki…
ben ibrahimin arkadaşıyım..ibrahim bırıncı senede getirdigi formalar daha güzeldii...adanademir ikinci sınıf bir takım değil formalarıda ikinci sınıf olmamalı.. adsnın başına gelecek kişide taraftarın beklentılerınıde bılmelı ve ona gore ürünler hazırlamalılarr..hazırladıgı ürünlerle taraftarın nabzını tutmalıı....adanademirspora canı gönülden başarılarrrr
Adsız dedi ki…
ben yardımcı olurum o konuda çok güzel bir fikir ama şunu anlamadım o bileklikler storede mi satışa çıkacak ?? EGO istanbul tayfası arkadaşmızın dediği poların aynısından bende aldım iki beden küçüldü sadece 2-3 defa giymek nasip oldu,bunlar heralde tüm demirsporlular adana da yaşıor sanıor
yergökmavi dedi ki…
İbrahim İlya arkadaşım çok duyarlısın.Böyle küçük şeyler için para toplanabilir.Bende bütçem doğrultusunda birşeyler veririm.Ankara Tayfası bunun organizasyonunu yaparsa sevinirim.
Sözde kalmasın,en kısa zamanda harekete geçelim...
lepermessiah dedi ki…
Herkes bizim gibi çok dertliymiş bu işten yazıya gelen tepkilerden gördüğüm kadarıyla.Diyecek çok birşey kalmamış.İnşallah Başkanımızın kulağına gider de bir yolu bulunur.Kulübün ciddi bir gelir kaynağının bu duumlara düşmesi bizleri utandırıyor.Ürünevi'nde tahtakale malı istemiyoruz.Gerçi çeşit olsa pazarına da tahtakalesine de razıyız da oda yok.
Umarım bu işin üstüne düşülür ve inşallah ileriki günlerde daha çok üstüne gidilir.
Onur BİÇER dedi ki…
Doğru Bir isimli okuyucumuz. Yorumu yayınlamıyorum çünkü adresi farklı. Adres www.adanademirspor.com ve www.adanademirspor.org.tr

İddianızı Gruba ileteceğim.

Bunu araştırmayı isterdim ama yönetimin henüz resmi bir taraftar talep altyapısı yok. Taraftarların yönetimsel konulara eğilmesi için iletişim mekanizmaları oluşturması gerekiyor. Bu mekanizma zaman içinde dedikoduların da azalmasına yol açacaktır. Umarım yaparlar.
Alpaslan KUŞVURAN dedi ki…
Herşeyde olduğu gibi bu konuda da bir vurdum duymazlık ve yaptım oldu mantığı var.
İbrahim İlya dedi ki…
cinobili 01 ve yergök mavi arkadaşlarım bana facebooktan ulaşabilirseniz bu projeyi hayata geçirebiliriz.çok cüzi bir miktar para toplayıp baya bir bileklik yaptırabiliriz.satış yapılacak yer konusuna gelince de benim fikrim şu biz yaptıracağız ve yönet,me teswlim edeceğiz.onlar da satar artık bunu da yapabilirler umarım.eğer başka fikri olan varsa saygıyla bekliyorum... facebook ta adım aynı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.