Ana içeriğe atla

Bu Bir Tayfun ÖZKAN Yazısıdır...

11 Ekim 2009 Tarsus ile deplasmanda 2-2 berabere kalıyoruz. Tayfun iyi gününde değildi. Yakaldığı bir pozisyondaki vuruşu hayal kırıklığı idi. 2 kez de başarısız rövaşata denemesi yaptı. Maç boyu performansı kötüydü.

13 Aralık 2009 Tarsus ile Adana'da 2-2 berabere kalıyoruz. Tayfun iki pozisyonda çok kötü kaçırdı. İlk pozisyonda "nasıl böyle vurulur" dedirtti. İkinci pozisyonda kaleci kurtardı.
Tayfun hiçbir maçta bu kadar pozisyon bulmadı ama hepsini çatır çatır attı.
Yapma be Tayfunum be.
Galibiyet golünü Tayfun atacak. (Atmadı)

7 Şubat 2010 Tarsus'a deplasmanda 2-0 yeniliyoruz. Tayfun 1'i maçın başında olmak üzere çok net iki gol kaçırdı.
Aydın-Tayfun ikilisi inanılmaz çalıştılar. Özellikle Tayfun çok gol kaçırdı.
Tayfun bir sonraki Tarsus maçında kendi isteği ile oynamamalıdır. Maalesef Tarsus maçlarında Tayfun garipleşiyor.
Tayfun böyle istedi. Tarsus maçlarında Tayfun böyle istemekte. Adanadaki 2-2'lik hayati maçta Tayfun'un kaçırdıklarından sonra arkadaşımın görüşlerine katılmamış ya da katılmak istememiştim. Ancak çıplak gözle seyrettiğim maçta gördüm ki TAYFUN resmen gol atma niyetinde değildi. İlk dakikada kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda 2 kez topa vuruyor birinde kaleciden dönüyor, tekrar önüne gelen topu soğukkanlı şekilde dışarı atıyor. 2.yarı frikik kazanıyor, toplara çok isabetli ve sert vuran Sedat'a fırsat vermiyor beyefendi, rahat ve yumuşak bir vuruşla baraja çarptrıyor sonra el belde geziyor. Son dakikalarda 2 tane %100 kaçırıyor. Ben artık inanmıyorum. Arkadaşlarına ihanet ettin Tayfun. Ama sen halen eşinin işi gereği ayrılamadığın ve halen ikamet ettiğin Tarsus'a karşı bizlerin onurunu kırarak yanındaki savaşan arkadaşlarına ihanet ederek o golleri ATMAYARAK diyet borcunu ödemektesin. Gıcık kaptım senden Tayfun. Bu benim Şahsi fikrimdir ve beni bağlar.
2-0 dan sonra bile kaleciyle karşı karşıya pozisyon yakaladık ve Tayfun istese bu kadar kötü vuramazdı ama vurdu.
Valla ben bu maç için bişey diyemeyeceğim ama Adana'daki maçta gerçekten delirtmişti saç baş yoldurtmuştu... Yine de böyle şeyler düşünmek taraftarı değilim, öyleyse de gitsin Tarsus'ta oynasın zaten... Zorlamanın alemi yok.
Sonuç olarak, herkesin ortak kanısı olarak pek kötü oynamadık ama Tayfun istemediği için kazanamadık. Diğer Tarsus maçında intikamı alırız diyor, huzurlarınızdan çekiliyorum.

4 Nisan 2010. Sahamızda 1-0 kaybediyoruz.
Maç öncesi. İyi bir performans, güzel bir galibiyet, hele ki Tayfun'un atacağı gollerle alınacak bir galibiyet güzel olacaktır.
Son 2 TİY maçında Tayfun'un performansı belirleyici olmuştu karşılaşmanın skorunda... Umarım bu maçta duygularından arınıp her zamanki futbolunu oynar çünkü bu maçta çok pozisyon bulacağımızı düşünüyorum.
En çok şu Tayfun'un performansını merak ediyorum... Bi' de bu Tarsus, Maraş ve Malatya'ya bile puan kaybetti... Acaba bizle ne olacak maçları merak ediyorum. Tarsus'un şansı hep bize mi tutuyor bu hafta sonu göreceğiz. Tayfun artık gollere başla ve mümkünse bizleri sustur.
Açıkçası bu maçta bende herkes gibi Tayfun'dan gol(ler) bekliyorum. Geçmiş Tarsus maçlarındaki kötü performansını burada telafi etsin artık.
Maç esnasında. Tayfun 6 pastan kaçırmış... Ama bu maçı alacaz ve yılların intikamını alacaz buna inanıyorum.
At lan Tayfun at lan.
Tayfun yine %100 lük golü kaçırmış.
Tayfun yine 6 pastan kaçırdı artık kasıtlı olarak atmadığını düşünüyorum bu herifin...
Kasıtlı atmıyorsa çok vahim bir olay. Tanımam etmem, maçını seyretmişliğim yok ama bu forumda birçok polemik okumuştum bu oyuncuyla ilgili. Eğer patlangoz bir durum varsa hocanın derhal çıkarması lazım oyundan. Zaten bu saatten sonra geçmiş olsun. Ben öyle bir şeye ihtimal veremiyorum. Ama bu arka arkaya kritik maçlarda gol kaçırma durumları hiç hoş değil.
Ya bu kaçıncı ya.... Her Tarsus maçını Tayfun katlediyor at artık be kardeşim.
Ve maç sonunda... Hani 90 dakika oynarsın, sağlı sollu gelirsin, bir türlü atamazsın ama kaza golü yersin maçı kaybedersin, üzülmem. Ama arkadaş, dünya üzerinde yürüyerek maç kazanabilecek tek takım var: Barcelona. Biz de Barcelona olmadığımıza göre koşmak, çabalamak, en önemlisi altıpas içinde topu kaleciye, direk dibinden dışarıya değil de kalenin içine vurmak, gol atmak gerekiyor. Tarsus maçı olunca, Tayfun bunları yapamıyor. Arsenal-Barcelona maçında Henry'nin oynadığı top gibi oynadı bugün Tayfun. Aman topa değmeyeyim kale önünde, aman topu defansın içine süreyim de kaybedeyim tarzı oynadı. Tabii sadece bu maçta değil, Tarsus maçlarının hepsinde aynı oynuyor malumunuz. Hadi tamam, iyi oyuncu, çok gol atıyor ama sen Şenol kadar profesyonel olamıyorsan, devre arası ben gidecem diye ağlıyorsan, sene sonunda da ağlayacaksan, git arkadaş. Kahretme bizi. Zamanımızı çalma. Kovsunlar dediğimde Onur abi karşı çıkmıştı. Asıl suç hoca da aslında. 3 maçtır aynı şeyi yapan adamı neden bir defa daha oynatıyor.

Yazıların tamamı taraftarlardan alıntılandı. Hep söylenir ya... Gençler kendilerine verilen şansı değerlendiremedi diye. Bu şans defalarca Tayfun gibilere verilir. Defalarca Tayfun gibiler bizleri aldatır. Ya da en azından hayal kırıklığına uğratır. Ama onlar hakkında kendilerine verilen şansı değerlendiremediler, denmez. Kalbimde sana verdiğim şansı değerlendiremedin Tayfun. Bilerek yaptıysan Allah belanı versin, çoluğundan çocuğundan çıksın. Yönetimin seni bu takımda tutması için günlerce adamların kafasını ekşittim. Gerekirse mal varlığınızdan satın ama golcümüzü bırakmayın, diye usandırdım adamları. Benim etkimle değil ama yönetim oldukları için tuttular. Ben ve diğerleri seni eleştirdikçe inadına arkanda durdular. İnadına "Tayfun karakterlidir." dediler. Bu yönetim hiçbir futbolcusuna sana sahip çıktığı kadar sahip çıkmadı. Ben sana artık inanmıyorum Tayfun. Sen şimdi çıkar kalan maçların tamamında gol atarsın. Belki bizi şampiyon da yaparsın. Ne de olsa 4 Tarsus maçı da geride kaldı. Benim gözümde şampiyonluk senle gelse ne yazaaaaar, gelmese ne yazar. Sen benim gözümde artık önceki Tarsus maçlarında Yaşar'ı, Ali Can'ı, son Tarsus maçında Ferami'yi yiyen adamsın. Afiyet olsun. Günahını aldıysam Allah affetsin.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Maçı maratonda izledim bir pozisyonda orta saha oyuncumuz top ayağında tayfuna bakıyor ofsayttan çıksın top atacak adama,tayfun efendi yarım metre onundeki adamın yanına iki adım atıp forvete koşu yapacağına ofsayttan çıkmayarak taç çizgisine doğru aynı hizada koşu yapmıştır sonuç tabiki ofsayt bir tek ben değil cevremdeki tüm taraftarların dikkatini çekmiştirve o pozisyonda iyi bir tepki aldı zaten
Adsız dedi ki…
işte böyle oluyor onur arkadaş.insanların şüpheleri bazen su götürmez gerçeklere dönüşüyor.o kadar inanıyorsun ki şüphelerine...ne kul hakkı kalıyor ne de insan hakları...sana hak veriyorum...çünkü cümlelerin ''eğer'' ile başlıyor...
ama tayfunu bu hale getirenlere de bir bela çek onur...bu takımı bu hale getirenlere de bir bela çek...mustafa tuncele adem atılgana aytaç durağa mehmet gökoğluna çekildiği gibi bekir çınara da ve yanındaki beceriksiz,traş olmaktan aciz.üstü başı perişan gezen, resmi siteye devamlı fotoğraflarını çektirip koyan,kendilerini manken zanneden daha doğrusu kulüp yöneticiliği dışında her şeyi yapan
yönetim adındaki adamlara da bela çek
de ki eğer bu takımı bu hale getiriyorsanız bile bile allah sizin de belanızı versin de...çocuklarınızdan çıksın acısı de...bunları da söyle onur.bak o zaman sen de rahatlıyacaksın...etrafındaki arkadaşların da

maratondan ilhami
Adsız dedi ki…
20 gol atan adam için bu yazı yazılıyorsa sizede helal olsun
Adsız dedi ki…
Sevgili Onur, bu yazı biraz ağır olmuş, ne dersin?

Kamil Ateş
Onur BİÇER dedi ki…
İlhami Bey. Bekir Çınar yönetimine güveniyorum. Yanlışlarına rağmen güveniyorum. Yanlışlarının kendilerine bela çekilecek düzeyde olduğuna inanmıyorum. Bir gün buna inanırsam sözümü sakınmam. Ama bence iyi niyetle yarı doğru yarı yanlış adımlarla savaşıyorlar. Belayı hak etmiyorlar. Temiz kalpli olduklarını düşünüyorum.
Onur BİÇER dedi ki…
Belki haklısınız ama 20 gol de atsa inanmıyorum. Bu adam Tarsus'a atmıyor işte. Tayfun bu. Gol makinesi. Şöyle düşünün. 4 maç. 15 pozisyon. 1 tane dahi gol yok. Bir tanesi mi girmez? Özür dilerim ama inanmıyorum.

Ben güvensiz bir taraftarım. Yıllardır izlediği tiyatrolardan yılmış bir taraftarım. Şüpheci bir taraftarım. Şüphelendiğim hususlarda da hep korkuları başına gelen bir taraftarım. Acı çekiyorum. Birileri benim acımla, benim sevgimle oynuyor. Benim iyi niyetimle, emeğimle oynuyor.

Üstelik ben varsayımlı konuştum. Varsa günahım Allah affetsin dedim. Bilerek yaptıysan bela anıyorum dedim. Bilerek yapmadıysa kimse üstüne alınmasın. Herkes formasının hakkını veriyorsa neden yenildik, neden yeniden kahır çekiyoruz?
Adsız dedi ki…
onur bey bizimde şüphe duyduğmuz insanlar var,istifa edip iki gün sonra resmi sitede futbolcuları yanına alıp röportaj verenler var,siyasi rant uğruna deplasman masraflarını karşılyan adamları yanına alıp protokolde oturanlar var,storeyle ilgli isteklerimizi ilettiğimizde kulübün durumu ortada,hangi projeye destek çıktınız diyenler var,daha birok şey war ama sezon sonuna kadar susalım diyoruz biz,senin şüphe duydğun adam 20 gol attı,maç bağladı dedikleri futbolcular çıkıp özür diledi,biz geçen yıllarda play offlardan sonra şehre uğramadan kaçanları gördük,ben bu futbolcuların herbirinin samimiyetine sonuna kadar güveniyrum
Onur BİÇER dedi ki…
Ben de sizin güveninize saygı duyuyorum. Ancak inanmıyorum Tayfun'a artık. İki farklı bakış açısı olarak değerlendirin.

Bir diğer bakış açısı da siyasi rant ile ilgili. Orada da sizden farklı düşünüyorum. Belki işin içinde siyasi rant da vardır o kısmını bilemem. Ancak şu anda bize spor fonunu Mustafa Tuncel verecekse, yakın olmakta sakınca görmüyorum. Otoparkı o tahsis edecekse bence sorun yok. Yönetimle taraftar farklıdır. Kulüp darboğazda iken Mehmet Gökoğlu dahil kimseye sırt çevrilmemelidir. Kimden kaynak gelecekse kabul edilmelidir. Borç bir gün sıfırlanırsa, o gün takımın başında olanlar kimseye eyvallah etmeme gücüne sahip olurlar. Ama bu da bir bakış açısıdır. Ben de sizin düşüncenize saygılıyım.
Adsız dedi ki…
19 gol atmış tayfun bunun 6 tanesini Diski ye atmış. ne yapalım biz diskiye atılan 6 golü . Tarsus a gol atamadıktan sonra.

Tayfun burda günah keçisi ilan edilmiş dünkü maçta tabiki tayfununda suçu vardı ama suçlu tüm oynayan oyunculardır. bizim umudumuzu yıkanların umutlkarı yıkılsın.

siz bu topçuların dünkünden daha iyi performans göstereceklerine inanmıyorsunuz bal gibide inanıyorsunuz. siz bu topçuların tarsusu yenebilecek güçte olacaklarına inanmıyormusunuz bal gibide inanıyorsunuz. neden yenildiler kardeşler o zaman. neymiş istedikleri oyunu sahaya yansıtamamışlar. bana ne yansıtsaydınız kardeşim. sizin ne hakkınız var beni üzmeye. hiç mi taraftara saygınız kalmadı sizin hiç mi utanmadınız dün.
Adsız dedi ki…
[b]Her satıra katılmakla birlikte...

Sürekli ilk haftadan beri Şampiyon olacağız naraları ile taraftarları oyalayan ve ne yazık ki başarısız olan Bekir Çınar ve ekibinide kötü performansın sorumlularından birisi olarak tutuyorum. Bekir başkan Altın üye ve Kredi kartı işleri ile uğraşmayı bırakıp takım içindeki huzursuzlukları çözmeyi deneseydi belki daha başarılı olurdu.

Geçen sene süper Amatör liginde görev yapmış değerli hocamızda haftalardır yaptığı Demirspor'u nasıl geriye götürürüm oyununda gayet başarılıdır. Bir türlü istenilen sistem oturmadı ve görülüyorki oturmayacakta. Takım iyi gittiğinde de , kötü gittiğinde hep aynı şeyi yazdım. Asla lafımı yemedim. Ve yine yazıyorum , bu takım bu yönetim ve teknik ekip ile başarılı olamaz. Bunun tek nedeni elbet yönetim değildir fakat bir çok iş adamının da gözüktüğü gibi bu yönetime yardım etmeye niyeti yoktur.Bu davranışlar ne yazık ki Demirspor'a zarar vermektedir ve verecektir de...

Artık Demirspor'un sürekli bu durumlardan kurtulmayacağını düşünüyorum...

Bazı şeyleri kökten değiştirmeliyiz. Yoksa zaman bizleri değiştirecektir...

Güney Kanat [b]
Adsız dedi ki…
güney kanat nasıl bir demirspor istersin aytaç durak başkanlğında adem atılgan,gökoğlu,m.tuncel desteklimi yoksa spor1.com daki YANsız basın mensuplarından kurulumu yoksa demirsporun maç sattığını dillendiren,demirsporlu geçinen iddia yazarlarından mı ???
sen sadece bi maçı örnek verip bu kadronun neresi genç diye yazı yazmıştın,maraş maçında sedat,ferami,ömer,hasan,ali yalçınkaya oynadı bende sana bi örnek wermek istedim,doğru sölüysun bazı şeyler kökten değişmeli mesela yerel basın yansız olmalı,üç gün önce prim ve transfer taksitini yatıran yönetime başarsız denmemeli,ayrıca geçen sene süper amatör kümede hocalık yapan üst kategoride yapamazmı sizin süper lig hocalarnız levent erişleride gördük,idda gazetelirnde yazı yazanlardan köşe yazarı oluyosa Hüseyin hocadan Allahına kadar teknik direktör olur
Adsız dedi ki…
'Bekir Çınar şu altın üye ve kredi kartı işlerini bırakıp takım içindeki sorunları çözmeyi deneseydi' demenle ne kadar Demirsporlu olduğun yada Demirsporu ne kadar düşündüğün belli oluyor zaten.Cevap vermeye gerek bile yok sana...
TAYFUN ÖZKAN dedi ki…
aslında senı tanımadıgım halde olaylara bakıs acınla gercekten tahsıllı bı zıhnıyet olduguna ınanmıstım..neysekı yanılmam pek uzun surmedı cunku bende senın gıbı ınsanlara kolay guvenemeyen bırıyım malasef yıne haklı cıktım..gercekten günahlarım baya hafıfledı sayende boyle bır dusunceyı kaleme dokmek ancak senın gıbı ıkıncı sınıf zıhnıyetlerın bır dusuncesı olsa gerek..sen anlayamazsın ama bazen oyle durumlar vardırkı ınsan bıseyı cok ıster ama olmaz nıye bılıyomusun cok ıstedıgı ıcın...zannetmekı 2 senede 50 gol atıp herseyı yapan bı futbolcunun her tarsusa geldıgınde agza alınmayacak kufurler yemesını hazmedecek bırıyım...ama dedıgın gıbı senın ıcın onemlı olan ads nın sampıyonlugu DEGIL tayfunun bundan sonra napacagı,her mac atsa bıle her zamankı gıbı yaranamacagı.eger oyle bı dusunceye sahıp olsam ılk tarsus macında dk 88 de topun basına gecıp hem kendıme hemde ads taraftarlarına yapılanlara hem golle hem yaptıgım hareketle karsılık mı verırdım?ama ne onemı var senın gıbı kalemı alan yazıo ınsanları karalamak bu kadar kolay...allah senın belanı versın bunu bılınclı yazdıysan yok kızgınlıkla yazdıysan allah affetsın...benım vıcdanım rahat allah sahıdımdır olen cocugumun ustune yemın ederımmm...SEVGİLİ ONUR BİCER senınde rahattır umarım...TAYFUN ÖZKAN
onur tireng dedi ki…
2 yıldan beri bu sitenin takipçisiym,ne olursa olsun bizi her maç satan adamlara yazılmadı bu yazı Onur Abi ; gözünü seviyim benden yaşça büyüksün sana sitene ve burdaki herkese saygım sevgim sonsuz,ama biz de dün sahadaydık bizde kahrolduk bizde ah be tayfun ,hadi be tayfun dedik , ya tayfun buda kaçarmı dedik,kaçtı...bizde dedik tayfun tarsus'a ne zaman gol atacak,bizde bekliyoruz ama olmayınca olmuyor işte,bunlar da benim şahsi görüşümdür kimseye atamayacağı goller için çolugundan çocugundan çıksın lafı edilmez,: bunu isim vermeyeceğim bazı kaşarlanmış eski futbolcularımız yapsa eyvallah tamam derim,ama üzülerek bu sefer sana katılmıyorum onur abi...saygılar
Alpaslan KUŞVURAN dedi ki…
Her Demirspor taraftarı gibi Onur'unda yüreği yanıyordur ve o nedenle yazısı hakkında yorum yapmayacağım. Ancak Tayfun'la ilgili şunu söyleyebilirim. Mardin maçını izliyoruz, Tayfun nefis bir gole imza atıyor ve her nedense tribünle bütünleşemiyor (Buna benzer bir yorumu o maçtan sonra açılan bir başlıkta da atmıştım sanırım). Yılladır birlikte maç izlediğim arkadaşlarımdan birisine dönüp diyorum ki "kardeş senin de dikkatini çekti mi, Tayfun'a geçmişteki diğer golcülerimiz kadar sahip çıkmıyoruz". Aldığım yanıt şu "Tarsus maçlarında oynamıyor abi"...
DexteR dedi ki…
Ben Tayfun'un bilerek gol atmadığına inanmıyorum.

Ben Tayfun'un bilerek gol atmayacağına inanmıyorum.

Ben Tayfun'un bilerek Tarsus maçlarında kötü oynadığına asla inanmıyorum...

Pazar günü kim iyi oynadı ki Tayfun'dan şüpheleniyorsunuz? Yıllardır bizi rezil kepaze eden nice topçular gördük. Şimdi hepsinin hıncını Tayfun'dan çıkarmak ayıptır arkadaşlar.
Onur BİÇER dedi ki…
Her şeyin hıncını Tayfun'dan çıkarmak söz konusu değil. Üstte bir sürü yazı var. Yönetimle ilgili, gençler, tecrübeliler, Hüseyin Hoca. Herkesin payı var bunda. Mağlubiyetin resmi.

Bu yazılanlardan bunu anlamamak gerek diye düşünüyorum.
Hakan HOŞCAN dedi ki…
İnşallah bu dialog Demirspor'a zarar vermez
Onur BİÇER dedi ki…
Hakan bence yazışma ve dialoglar takıma zarar vermemeli. Takımda takım içi ve dışı sorunları çözecek güç var, potansiyel var. Mücadele eksik. Sahada mücadele etsinler, ağzımın payını versinler.

Ben kendilerini ilk yarı ile kıyaslamadım. Belki güçsüzleştiklerini düşünürler diye. Ben kendilerini bizzat kendileri ile kıyasladım. Onlar gösterdiler bize o seviyeyi, o çizgiyi. O zaman korumak da onların boyun borcu. Hiç göstermeselerdi, biz de eyvallah derdik. En azından gençlerle tecrübeli kaynaşması tutmadı derdik. Yanılmışız derdik. Bu takım bize yanılmadığımızı kanıtladı. Şimdi o kanıtların silinmesinin alemi yok.
kebabman dedi ki…
Birkaç satır yazma ihtiyacı duyuyorum.
Tayfun bir sonraki Tarsus maçında kendi isteği ile oynamamalıdır. Malesef Tarsus maçlarında Tayfun garipleşiyor.

diye yazan Onur'un bir önceki mesajında alıntı yaptıgı bölüm bana aittir.

Bu sene değil bir önceki sene, Tayfun Adana Demirspor a kazandırılmalı diyende benim.Tarsus da yaşayan bir arkadaşım TAYFUN fazla motivasyon nedeniyle Tarsus maçlarında garipleşiyor demişti.

İlk maç olur,ikinci maç olur,üçüncü maç ihtimal dahilindedir,dördüncü maçta da oluyorsa kimseyi susturamazsın.

Hangi futbolcumuza sorsak onların vicdanı rahat.Hepiniz bireysel olarak vicdan muhasebesi yapıyorsunuz.Temiz raporu çıkarıyorsunuz.


Eger sen görevini yaptıysan demekki bazıları yapmıyor! Yapmayanlara yaptırmakta takımdaki senin gibi tecrübeli oyuncuların sorumlulugudur.

Bir takım gibi pozitif yönde hareket etmezseniz ,herkes kendi bacagından asılır mentalitesi ile hareket ederseniz , görevini iyi niyetle yapmaya çalışanların günahı alınmış olur.

Sevgili Tayfun senin aracılıgınla diger tecrübeli futbolcu arkadaşlara da seslenmek istiyorum.

Birkaç maç topluca FUTBOLA ve TARAFTARA saygısızlık yaptınız.

Yapmayın,yakışmıyor.

Futbol değilde tiyatro sergilediginiz maçların örneklerini verebilirim.

Farklı maçlarda aynı pozisyonlarda davranış ve tepki verme farklılıklarınızı görebilecek göze sahibiz.

Bir de lütfen eger geregini yapmayacaksanız sahada maç öncesi yuvarlak oluşturup planlar yapmayınız,hırs yapıyor gibi rol yapmayınız,birbirinize tutmaya niyetli olmadıgınız sözler vermeyiniz.

Ve sevgili Tayfun bizlerki 90 dakika boyunca 3 pas yapmayan 11 profosyonel futbolcu seyretmiş,onların elimizden geleni yaptık,vicdanımız rahat açıklamalarını okumuş, duymuş kişileriz.

Eger takımın özürü samimiyse bunu sahada gösteriniz.
Futbol oynamak için çaba gösteriniz.

İnanki sizleri epeyi bir tanıyoruz.Hangi pozisyonlarda nasıl davranırsınız,hangi pozisyonlara nasıl tepki verirsiniz biliyoruz.

Pozisyon davranışı ve tepkilerinizdeki abartı yada alakasızlık niyet belirtisidir.

Sevgili Tayfun ve diger tecrübeli oyuncularımız sözleşmenizi masa başında yöneticilerle yaptınız.Finansal sorunlarınızı masa başında çözünüz.

Bu sorunun çözümünü sahada FUTBOLA ve TARAFTARA saygısızlık yaparak ararsanız FUTBOLUN ve TARAFTARIN hakkını yemiş olursunuz.
Unknown dedi ki…
bence çok ağır bi yazı yazmışsın ne demek çoluğundan çocuğundan çıksın. ben tayfunun bilerek gol atmadığına kesinlikle inanmıyorum neden ekmek yediği kaba pislesin.
hem neden tarsusa bu aşamada gol atmasın zaten adamların iddaları kalmadı tayfun onlara neden yardımcı olmaya çalışsın. bu zamana kadar gol yükümüzü çeken tayfundu bundan sonra atacağı gollerle bank asyaya çıkarırsa ne diyeceksin tarsus maçlarını sattın ama diğer maçlarda attın helal olsun mu diyeceksin. anlamsız şekilde adamın kötü olan moralini dibe vurduruyorsun bi tek tayfun mu oynadı o maçta da bite k ona yükleniyorsun.
Unknown dedi ki…
yazıktır günahtır ya eleştirilirde bukadar eleştiriLmez yapmayın bunu tayfun daha ne yapsın ya olmuyor hem demirspora zarar veriyorsunz hem kendinize
Güney Kanat dedi ki…
Cinopili01 rumuzlu arkadaş daha adını bilmediğim için böyle yazıyorum. Benim nasıl biri olduğumu öğrenmek istersen mail adresim alttaki gibidir arkadaşım. Mail at , hakkımda neyi merak ediyorsan sana cevaplayayim... O zaman gerçekleri ilk ağızdan öğrenirsin ..

guneykanat@fotogol.com.tr
Alpaslan KUŞVURAN dedi ki…
% 100'lük 3 tane net pozisyon var, hele kafa vuruşunda Tayfunu rahatsız eden ne rakip oyuncu ne de kaleci var. Bu taraftar yıllardır o kadar uyutuldu ki insanın aklına "acaba" kelimesi gelmiyor değil. Adanaspor maçında Yılmaz'ın golünü metrelerce uzaktan içeri alan kalecimiz yemin billahlar etmişti. Ben İlker Avcıbay'ın o golü kurtarmak istemediğine inanıyorum. Adanaspor maçında ilk yarıda gol atmak için çırpınan Özgür Nasuh'un, devre arasında Çanakkale'den gelen sonuç sonrası, ikinci yarıda gol atmak istemediğine de inanıyorum. Ve son derece kaliteli bir golcü olan Tayfun'un Tarsus maçlarını gözümün önüne getirince, hele son maçtaki ikinci yarıda yakaladığı iki pozisyonu hatırlayınca içime de bir şüphe düşmüyor değil. Bilerek atmadığına inanmak istemiyorum ama nelere inanmak istemedik de zamanla gerçek çıktığını gördük...
Bu taraftar çok değil son 4 yılda öyle travmalar geçirdi ki kimyamız bozuldu kardeşim, kimyamız!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.