Ana içeriğe atla

Siyasetten İstifa...

Kendisini altında bulunduğu şemsiyeden dolayı seçimler öncesinde çok eleştirmiştik. Bekir ÇINAR, Mustafa TUNCEL, Aytaç DURAK. Bu üçlü çok güçlü demiştim. Ortak hareket etseler gerçekten de çok güçlü olabilirlerdi. Üçü üç yana savruldu.

Şimdi öğrendik ki; Bekir ÇINAR MHP'den ve Belediye Meclisi üyeliğinden istifa etmiş. Dileriz hazır Aytaç DURAK belediye başkanlığından geçici olarak alınmışken, Bekir ÇINAR'ın bu hamlesi kesilen spor fonlarının kulübümüze yeniden aktarılmaya başlaması, belki otopark tahsis edilmesi kapısını aralar.

Kim bilir belki de siyaset üstü olan, Adana'nın olan takımımızın başkanının siyaset üstü olmaması bize bir takım kapıları kapatıyordu. Açılması için gerekli atmosfer var. Umarım iyi değerlendirilir.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Bekir Çınar gerçekten zamanı yok diyemi istifa etti. Gerçek böylemi yani. İnsan düşünürken acaba diyor. Yazmasam dedim ama ne yapim yazdım.

İnsan düşünüyor nedense birçok şey üstüste geldi. Aytaç Durak, Mustafa Tuncel kavgası, Bekir başkanın belediyeden hakkımızı istiyoruz açıklamaları, sonra bekir başkanın zamanım yok deyip istifa etmesi. Bu kadar tesadüf fazla değilmi Onur?

Benim siyasi görüşüm Bekir başkanın partisine uymaz malesef ama takımımın başkanını takımım için desteklerim hepsi o yani. Ama kafalarımzı çok karışık çok.İnşallah siyasete alet etmezler bizi. Bu işlerden zararlı çıkan biz olmayalım, yazık etmesinler.

Not: Bu arada abi yada bey ne istersen de farketmez sevgili onur.

Kamil Ateş
Bekir ÇINAR dedi ki…
Ben Demirspor başkanı olmadan önce Gökoğlu döneminde meclis üyesi olmak için başvurdum partiye ve Aytaç Durak bu partiden adaylığını benden 3 ay sonra yaptı.Ancak malesef insanlar yanlış ve art niyetli değerlendirdiler.Kamil Bey tabiki Aytaç Beyle ilgili açıklamalarım üzerine benim meclis üyeliğimle ilgili insanlar yorum yapmaya başladılar.Ben hiçbir siyasi beklentim olmadığını göstermek içinde istifa ettim meclis üyeliğinden.Altında başka birşey aramak isteyen arayabilir.Ancak olay tamamen bundan ibaret.Tek amacım şuan Demirsporumuzu yaşatıp kalıcı gelir kazandırmaktır.10 gün içerisinde bunun en somut adımını açıklıyorum.
Saygılarımla
Onur BİÇER dedi ki…
Kamil abi demeyi tercih ederim o halde. Dilediğiniz kadar yazın tabi abi. Ben şu sebeple istifa etti, şu oldu bu oldu demedim ki abi. İstifa etti, umarım işimize yarar dedim. Hangi saikle ne yaptığı benim sorunum değil. Bekir Bey'in kendi tasarrufudur. Tek isteğim bu tasarrufun takımımıza olumlu yansımasıdır.
Adsız dedi ki…
Sevgili Onur sen şunu bunu dedin demedim ki. Sen tabiki birşey söylemedin, sadece bu olaylar karşısında düşünceni merak ettim ve bu kadar tesadüf fazla değilmi onur diye sordum? Bu tarz bir soru paylaşım anlamındadır.

Ayrıca Bekir başkanada açıklamaları için teşekkürler. Görünen o ki başkanda aynı rahatsız söylemleri duymuş.Hayırlısı olsun.

Sevgili Onur, Abi hitabın için ayrıca teşekkürler.

Kamil Ateş
Onur BİÇER dedi ki…
Otomatik savunmaya geçmişim Kamil abi. Konular hassas konular. Adana'da çoklu denge politikaları gözetiliyor. Biz bu denge politiklarının parçası olmak istemiyoruz. Çoğu zaman basına yansıyan buz dağının görünen yüzü oluyor sadece.

O nedenle bu hamleleri sorgulamadım. Siyaset zor zanaat abi. Demirspor ne kadar çok cazibe merkezi haline gelirse siyaseti o kadar kullanabilir. Umarım son gelişmeler Demirspor'un kısa ve uzun vadede yararına olur.
Adsız dedi ki…
Meclis üyeliği zor iş haftalık olağan toplantılara katılırsın,olağanüstü toplantılara çağırılırsın. Mecbur olmasan bile özel günlere katılman gereklidir,gözler sizi arar. Hem klüp başkanlığı hem şirket sahipliği hem encümen üyeliği hem de aile reisliği . şu görevlere bakınca bence bunların arasında en gereksiz meşguliyet yaratan encümenlikten istifa etmekte geç bile kalmış bence . bu kadar işi çevirmek gerçekten zor.

Bekir bey en hayırlısını yapmış.


Mustafa Özgür ÇELİK
Adsız dedi ki…
mhpden istifa neden ?

(yorumlar yayınlanmıyor sayın editorler....)hangisi diye sormayın.yayınlanmayanlara bakın biri de benim yorumum...
Onur BİÇER dedi ki…
Bir kere onayladığım yorumlar yayınlanmadı. O arada kaynamış olabilir yorumunuz. Ya da reddettiğim bir yorumdur. Hatırlıyorsanız aynen kopyalayın. Ben gelen yorumlar arasından adsızları süzemem. İsim verseydiniz araştırırdım. Başka sefere inşallah.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.