Ana içeriğe atla

Kulübe Gelir Kazandırmak İçin...

Taraftar Bilgi Formları hazırlandı.

Bu formlar kulübümüzün taraftarı ile uzun vadede iletişimini güçlendirmesini sağlayacak. Kulübümüzün taraftarına daha kolay ulaşmasını sağlayacak. Kulübümüze katkı koymak isteyenlere daha kolay erişilmesine imkan verecek.

Bu formlar şu anda Adana'nın birçok yerinde Şimşekler Grubu tarafından gönüllü olarak taraftarımıza doldurtuluyor. Doldurulan formlar kulübümüze teslim edilecek ve bunlar formu dolduran taraftarımıza hiçbir maddi kayıp oluşturmaksızın, gelecekte uygulamaya konulacak proje ve aktivitelerde kolaylaştırıcı bilgi kaynağı olacak.

Örneğin kredi kartı projesi yenileniyor. Bu formu dolduranların kredi kartı almaları daha kolay olacak. Kişiler sadece bu formu doldurarak Banka'ya gitmekten kurtulacaklar. Banka kendilerini kart isteyip istemedikleri konusunda arayacak. Tabi aramadan önce kişiler hakkında Banka tarafından bir ön istihbarat yapılacak kendi veri tabanlarından.

Örneğin kulübümüz taraftarla bütünleşmek mi istiyor? O taraftar formlarını dolduranlar arasında belli dönemlerde çekiliş yapılacak. Kimilerine kombine hediye edilecek, kimine forma, kimine atkı, kimine rozet. Bu iletişimin sağlanması için yönetimin toplanan formları mutlaka muhafaza etmesi lazım. Birer nüsha fotokopi şart. Yönetim dikkate alacaktır bu öneriyi...

O formlar sayesinde takımımız gelirlerini kendisini desteksiz bırakan Adana'nın ileri gelenlerine inat halkından toplayacak. Örneğin 10.000 kişi ayda 5 TL kulübe bağış yapmayı kabul etse yılda 600 bin TL gelirimiz olacak.

Sözün özü halkın takımı halkıyla yükselirken bu formlar çok işe yarayacak. Bu formların hazırlanmasında Ankara Tayfası'nın da katkısı oldu. O nedenle internet ortamında hazırladığımız bir nüsha bizde var. Son hali böyle midir bilmiyorum ama bu bilgileri içeren formların doldurularak kulübe teslim edilmesi veya ADS Store'a verilmesi yeterli olacak.

Resmin üstüne tıklayarak orijinal boyutuna ulaşabilir, çıktı alıp doldurduktan sonra kulübe/ADS Store'a teslim edebilirsiniz. Dileğimiz halkın, takımına sahip çıkması.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Bence bu bilgi için düzenlenen form gayet güzel . Yönetim isterse bu bilgilerden güzel bir taraftar kimlik kartı bile bastırabilir. her taraftara bir numara verilir. böylece sistemin işleyişini takip etmek daha kolay olur.

2. konuya gelince KLÜP İŞ BANKASI ile görüşerek hemen yaz aylarında başlamak suretiyle kredi kartı alan bütün üyeleri arayarak 6 aylık bir kampanya yapabilir kart sahipleri her ay yapacağı bağış miktarını kendini arayan call center yetkilisine bildirerek bu kampanyaya katılabilir. Ben Hep söylüyorum bu seneden bir beklentim yok ama bu kampanya yapılırsa herkes bütçesine göre kimi ayda 50 kimi ayda 25 tl kimi ise sadece 5 tl katkıda bulunursa önümüzdeki sezon başına kadar ne kadar taahhütle para topladığımızı görmüş oluruz. maximum kartın yapılan alışverişlere verdiği hepimizin bildiği bir maxi puan var bu maxi puanlarında klübe aktarılmasını en azından ben kendi adıma istiyorum. bu da çok zor değildir diye düşünüyorum. bankayı arayan tüketiciler küçük bir işlemle bundan sonra yapılacak alışverişlerimden kazandığım maxi puanların klübe aktarılmasını istiyorum diyebilmeli banka da buna problem çıkarmamalıdır.



Tayfanın dediği gibi biz kendi göbeğimizi artık kendimiz keseceğiz. Bu saatten sonra yapılacak her türlü kampanyaya kendim,eşim ve yeni doğan Demir Bebeğim adına ben katılacağımı taahhüt ediyorum.
özgür dedi ki…
ben bu forumlardan 50 tanaye yakın doldurdum arkadaşlarıma ama herkesin destek olmasını istiyorum halkın takımına halk sahip cıkacak
Adsız dedi ki…
kişisel özlük bilgilerinin bu şekilde toplanması biraz tedirginliğe sebep olur...kulüp çalışanlarından bir ekibin bunu yapması daha doğrudur.

altın adam projesinden vazgeçilip tekrardan tabana inme tasarısı gibi geldi bana...her yardım olayında bu vatandaşlara ulaşılacak ama kongre üyesi yapılmyacak bu vatandaşlar...burda da her zaman ki gibi demirsporlu vefakar taraftarın sömürülmesi yatıyor gibi geldi...
bu bilgilerini verenlerin hepsini kongre üyesi yapın...bir parçası olduğunu hissetsin...sadece yardımlarda arayacaksanız aramayın...

kenan yılmaz
Adsız dedi ki…
Çok önemli bir konuya bende dikkat çekmek istiyorum.Bu bilgilerin toplanması konusunda çok kişi çaba sarfediyor ama büyük ölçüde başarısız oluyor.Çünkü insanlarda haklı olarak güvensizlik hakim oluyor.Dikkat edecek olursak bu işi yapan kişilerin çoğu şimşekler grubunun lise öğrencileri.Yani hiçbir vasfı olmayan insanları tatmin edemeyecek,güven sağlayamayacak bir kesim.Acilen bu bilgi toplama işini bu çocukların elinden alıp,belirli bir olgunluğa erişmiş,konuşmasını bilen hitap edebilen ve klüp görevlisi olduguna dair kartı bulunan kişilere verilmelidir.Yani izlenen yol yanlıştır.Bekir Çınar'ın acilen bu olaya müdahele etmesi lazım.SEZGİN GÖZÜPEK
Onur BİÇER dedi ki…
Bu başlık altında birkaç yorum daha vardı. Onayladım ama nedense görüntülenemiyor. Blogger kaynaklı bir sorun olsa gerek. Her neyse yorum bırakanlardan birisi kebabkolik kodlu okuyucumuz. Şimşekler Grubu'ndan form dağıtımına yardımcı olanların vasıfsız oldukları eleştirisine tepkisini belirtmiş. Ben de kendisine katılıyorum. Vasıfsız ağır bir kelime. Kitlelere dağıtım yapacak kadar çok (Türkçe bir kelime bulamadım) presentabl kişi bulmak zor. Bunların sürelerini ayarlamaları zor. Önemli olan bu kişilerin niyetleri. Aslan gibi uğraşıyorlar. İş adamlarına özenle seçilmiş gruplar gidecektir. O mutlaka düşünülmüştür.

Bu arkadaşların, çoğu kardeşimiz yaşında ve hatta kardeşimiz, şevkini kırmamak lazım.
kebabman dedi ki…
Bilgi toplama islemi internet araciligi ile de yapilabilir.
Internet kullanan taraftarlarimiz bu bilgileri internet araciligi ile de sunabilirler.
Resmi sitede olusturulacak dinamik bir veri tabani ve dinamik bir form ile butun bilgiler en tasarruflu sekilde toplanilabilir.
Ancak Adana'da internet kullanmasini sevmeyen,internet kullanmayan taraftarlarimizda vardir.Onlara da ulasmak gerekir.

Sezgin arkadasimiza sunu soylemek isterim.Bu isler zaman istiyor,belirli bir olgunluga erismis,hitap etmesini bilen,zaman ayirabilecek tanidigi arkadaslari varsa kulup yonetimi kendilerine kulup gorevlisi olduklarina dair karti sunmaktan buyuk sevinc duyacaklardir.

Taraftar bilgilerinin toplanilmasi,toplanan bilgiler ile projeler ve uygulamalar yapilmasini 2 sezon once teklif olarak sunmustum,bu bilgilerin kombine bilet satisi esnasinda gerceklestirilmesini,kombine bilet alanlarin detaylarinin alinmasini onermistim.Ancak o zaman yine OLAGAN USTU kosullar nedeniyle gerceklesememisti.
Adsız dedi ki…
Sezgin bey ;
Burada bile futbol takimimizla paralel olan bir sorunla karsi karsiyayiz gencler eminimki büyüklerinden daha istekli daha bir hevesle o işi yapacaklardır çünkü bu görevin kutsal oldugunun bilincindeler takım elbiseli adamlara yılladır bir vasfı var dedik güvendikte ne oldu(?)artık adı ADANA DEMİRSPOR olarak geçen herşeyin altına bu YÜREKLİ gençler imzasını atmalı geleceğimiz sahada da tribünde de bu tür aktivitelerde de GENÇLERİMİZİN ELİNDE....
Mithat Fidancı
Yayınlanmayan yorumların görüntülenmesini bekledim ama görüntülenmedi. Bu nedenle aynen alıntılıyorum:

Demirgibialp:

Mustafa Tuncel'in ilk başkanlık döneminde eşya piyangosu düzenlenmiş, tanesi 1 TL'den 500.000 adet bilet, ödül olarak 2 adet sıfır araba konmasına rağmen, satılamamıştı. 1700 adedi mavilacivert.com üyeleri olmak üzere yaklaşık 3500 adet bilet satmıştık. Değişik kesimlerden onlarca insanla birebir görüşme imkanım olmuştu. O kadar çok insan vardı ki bilet almak istemeyen. Çoğunun ortak görüşü şuydu;"Paranın doğru şekilde kullanılacağına inanmıyorum". Demirspor taraftarlarında çok ciddi bir güven problemi var. Bunu çözmeden başarıya ulaşılamaz. 500 altın üye projesinin başarıya ulaşmaması, Flexi kartta beklentilerin altında kalınması da bu güven sorunundan kaynaklanıyor bana göre. Son 10 yılda Demirsporda yönetici olanların sayısı (yedek üyelerle birlikte) bile 200-250 arasındadır. Bir de bazı projeleri hayata geçirirken de oldu bittiye getirmemek gerekir. Flexi kart projesi de bir hayal kırıklığıydı ve İş bankası projesini de olumsuz etkileyecektir.
Demirspor Kulübü kendi kongre üyelerine sms ile bilgi vermekte bile başarılı olamazken, form doldurarak taraftara geri dönüş beklenmesi hoş bir hayalden öteye geçmeyecektir.
Kebabkolik:

Kelimelerimizi seçerken daha özenli davranamaz mıyız? Ne demek bu insanların hiç bir vasfı yok? Diyorsanız bu işi klüp kendisi daha profosyonelce yürütmeli, eyvallah. Ancak unutmayın ki o çocukların hepsi gönüllü olarak kapı kapı dolaşıyorlar. O liseli gençler, kendileri insiyatif alıp klüpleri için bir şeyler yapmanın peşindeler. Konuşmayı da becerebiliyorlar, merak etmeyin. Klübe gidip yaka kartlarını da temin etmişler.

Kelimelerinizi daha özenli seçiniz lütfen.

kebabkolik...
Hakan Hoşcan:

Bu formları Demirgibiyiz.blogspot, mavilcivert.com, tebevolimo.blogspot.com, anadoludanfutbol.blogspot.com, forzadanademir.blogspot.com gibi site ve blog yöneticilerinin bir kulup yöneticisi ile birlikte hareket edip formları internet üzerinden toplama kampanyası başlatsak insanlar en azından kiminle muhattap olacağını bilir öyle değil mi?
geyik1940 dedi ki…
Haftasonu Real'de Demirspor ürünlerinin bulunduğu standı görünce gittim. Genç kardeşlerimiz ne için orada bulunduklarını anlatınca da formu doldurdum. Taraftar bilgi formunda anne kızlık soyadı, baba adı gibi bilgilerin isteniyor olması bana da garip geldi. Sadece iletişim bilgilerini alıp -ki formda mail adresi bilgisi dahi sorulmamaktadır- özel bilgiler farklı kanallardan alınabilirdi diye düşünüyorum.

Zaten standdaki kardeşlerimiz de insanların bilgilerini vermekten çekindiğini belirttiler.

Form revize edilmelidir görüşündeyim.
Adsız dedi ki…
Anne kızlık soyadı bile var bu formda.Bende gördüm formu ama doldurmaya çekindim.Bankalarla telefon görüşmesi bile yapınca kızlık soyadının tamamını söylemeyin bize diyor içinden 2tane harf soruluyor.Kart çıkınca direk şubeden doldurmayı düşünüyorum.
Jose Marti dedi ki…
form revize edilmeli. anne kızlık soyadı çıkarılmalı; standda doldurulan bilgi formunda ev adresine de gerek yok bence. cep telefonu ve e-posta adresi iletişim için yeterli olmalı; ikinci kez iletişim kurulduğunda ev adresi, ev telefonu gibi bir nebze daha özel olan bilgiler kayıt altına alınabilir.
vasıf konusunda sanırım kötü niyetle söylenmiş bir söz yoktu ama yorum farkı tartışma yarattı.
standlarda emek harcayan kardeşlerimizin emeklerine sağlık..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.