Ana içeriğe atla

Adıyamanspor - Adana Demirspor Maçı Değerlendirmesi

Takım istekli oynayınca , kazanmak için mücadele edince insanın da gidip destekleyesi geliyor.
Adıyaman'ın yakınlığını fırsat bilip yine yollara düştük. ne olur ne olmaz diye ulaşım işini önceden garantiye aldık :)

Deplasman Güzergahı; Elbistan, Nurhak, Kapıdere, Gölbaşı, Adıyaman


Doğu grubunda olmamız ve Doğu illerinde yaşayan Demirsporluları temsilen Cuma günü merkez üssü Elbistan kongresi düzenledik. Antep'ten Şalgam, Adana'dan Göktuğ, Malatya'dan ErnesTo1940 katkıları ile ''Doğu Ekspres'' pankartımızı yaptık.
Daha iyi olabilirdi ; ama zaman sıkıntımız vardı.






Sadece bilmek zorunda kalanların bildiği, bir tarafı dağ bir tarafı uçurum, zamanında da terör olaylarının yaşandığı, birkaç yıla kadar stabilize olan,haritada doğru düzgün görünmeyen ve asfaltı yeni dökülmüş ''Kapıdere'' geçidi.
Demirspor sayesinde gitmediğimiz yer kalmadı. Bir taraftan da orada yaşayan insanları düşününce üzülüyor insan.





Hava ve zemin çok güzeldi. Adıyamanlılar kapalı tribünün tamamını ve maraton tribünün yarısını doldurmuşlardı. Adana'dan Şimşekler Grubu 4 otobüs gelmişti.

Adıyaman stadı 2.lig için gayet hoş, tribünleri maç izlemek için ideal. Yeri de merkezi.

Maç ortada başladı. İlk yarı Adıyaman biraz daha baskın gibi görünse de aslında çok net pozisyon vermedik. İkinci yarı bir şekilde gol atacaktık, önemli olan gol yememekti.

İlk yarı 0- 0 bitti.

İkinci yarı Adıyaman taraftarı çok güzel destekledi takımını, bayağı tezahurat yaptılar. Hakem zaten her pozisyonda faulu veriyordu. Yaşar'ın tecrübesiz müdahalesi sonucu penaltıdan golü yedik. Bekir Başkan penaltı atılırken bakamadı. Arkasını döndü.

Etkili bir atak yapıyorduk, Süleyman yerde yatıyordu.Topu taca atmadık.Adıyaman topu kaptı ve kontratak yaptı.Onlar da topu taca atmadı ve ikinci penaltı oldu. Allahtan Ömer kurtardı.Tribünlere ve futbolculara bir hırs geldi doğal olarak.

Son dakikada duran toptan golü bulduk. Tam bir Arjantin gol sevinci oldu. Millet tellere yığıldı, çıldırdı. Bekir Başkan en üstten en alta kadar koştu.
Sevincimiz kursağımızda kaldı. Talihsiz bir hata yüzünden gol yedik.

Tayfun çok iyi mücadele etti, çok güzel oynadı.

İşin gerçeği Tarsus, Mardin puan kaybedince çok üzülmedik. Bir de sahada mücadele eden, yenilince bunu hazmedemeyen, kazanmak isteyen bir takım görünce insan mutlu oluyor. Genç oyuncularımız hata yapabilir, yetersizler. Adı üstünde hata, istemeden yapılan bir şey. Kaşarlık yapmalarındansa hata yapsınlar.

Yenebilirdik de , berabere de bitebilirdi.Kısmet değilmiş.


Adıyaman taraftarı maç sonunda tam bir centilmenlik gösterdiler. ''Ayağınıza sağlık Adana,yolunuz açık olsun'' tezahuratları yaptılar. Karşılıklı ''mavi-lacivert, sarı- yeşil'' tezahuratlarında bulunuldu. Maç sırasında da toplu şekilde anormal bir davranışta bulunmadılar, takımlarını desteklediler.

Genel olarak da Adıyaman şehrini beğendim. Gayet güzel

Günü Gurbette Termik Santral gibi tamamladık.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Togepy eskiden daha güzel hikayelerdi olayları,hikaye bana biraz yavan geldi.Göktuğ gardaşım yemekleriyle verdi desteğini, ellerini sağlık,Denizin maç gecesi saat sabaha karşı 03:00 sularında uykudan kalkıp trenin 2. vagonunu tamamladığını, sabah 09:30 gibi son vagonunda trene eklenmesiyle pankart tamamlandı.ha bu arada Deniz bütün bunları yaparken hastaydı ateşler içinde yanıyordu.Doktor gözetimi altında yaptı pankartı.kendimi hiç saymıyorum. zaten togepy'de kendinden başkasının resmini koymamış.:))Birde bütün bunların gizli bir kahramanı var.Fırat başkan,Büyüksün Başkan. Senin hakkın ödenmez.
Adsız dedi ki…
ANTEP'TEN ELBİSTAN'A SEVGİLER. ELBİSTAN MERKEZ KAFASINA GÖRE GİREMEZ HERKES.

SANKO APO
Adsız dedi ki…
VEREM SAVAŞ TİMUR BENİM AĞZIMDAN YAZILAR YAZMA, YAZDIĞIN ZAMANDA TAM YAZ. ELBİSTAN MERKEZ YERİNE ANTEP MERKEZ DİYECEKTİN HERHALDE

ŞALGAM (APO)
Adsız dedi ki…
Tren çizmek Timur'un uzmanlık alanı artık :) TUS a girmene gerek yok Başkan,uzmanlığın tamamdır. Ayrıca hasta ve ateşler içindeki adamı çalıştırmanın hipokrat yemininde yeri varmı diye araştırdım. "Hangi eve girersem gireyim, hastaya yardım için gireceğim" diye cümle buldum. Ev sahibi olunca durum değişiyor demekki :) Powered By Joker :)
Adsız dedi ki…
Adana'dan sabahın zifiri karanlığında çıkıp açlıktan biçare Adıyaman'a ayak bastıgımızda bize güzellik yapan sevgili şalgam,sevgili doktorum,ernestom ve BÜYÜK BAŞKAN GÖKTUĞ'a sevgilerimizi sunuyoruz...Sevginize FAYIK olmaya çalışacağım anladınız siz onu :):)
Onur BİÇER dedi ki…
Geyik yapmaya devam, tam yol ileri. Hoşuma gidiyor bu diyaloglar. Ayrıca ilk arkadaşın yazdığı yorumu başlangıçta dilbilgisi yönünden hatalı bulmuştum. Anlamamıştım "hikayelerdi" ifadesini. Hikayelemek, güzel bir fiil. Bu da hoşuma gitti :)
göktuğ dedi ki…
Et ile tavuk dönerin aynı fiyattan satılmasından çıkardığım sonuç şudur ki ;

Tavuk eti ile at eti fiyatı piyasalarda aynı seviyede.:))
Adsız dedi ki…
Başkan onu özkan'ın mideye alışık olmadığı et girmesin diye özellikle aldık hhh Kendini gurbette değil yüreğirin bağrında hissetsin, deplasmanı iç sahaya çevirsin diye :)
Adsız dedi ki…
Onur abi pek yazmayı beceremem üniversite bitirdik ama romanla, kitapla işimiz olmadı. :))

Şalgam (Apo)
Adsız dedi ki…
Pankart 10 numara olmuş ,
Emeği geçen tüm abilerime ve Adıyaman da takımı yalnız bırakmayan cefakar Adana Demirspor taraftarLarına saygılar , selamlar...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.