Ana içeriğe atla

Son Dakika!

Spor01 "son dakika" diye geçmiş, Alanyasporun hocası ile görüşülüyor demiş. Bu durumda Durmuş hoca ile yollar ayrılmış olmuyor mu?

Son zamanlarda internet sitelerinin yorum kısımlarında zaten yönetim ve teknik ekip hakkında bir dünya söylenti dolaşıp duruyordu.

Gelişmeleri izleyelim bakalım...

Yorumlar

Adsız dedi ki…
durmuş ali çolak dün itibariyle takımdan gönderilmiştir.
Adsız dedi ki…
Şimdi burada bazı şeylere dikkat etmemiz lazım. çünkü yarın bu haber doğrulandığında bir çok muhalif çıkıp Durmuş Hoca başarılıydı neden gönderildi deyip ortalığı karıştırmaya çalışacak. Burda yönetime düşen Durmuş Hocayı neden gönderdiğini düzgünce açıklamasıdır. Bazı gazeteciler çıkıp bu takım küme düşecek dediğinde,bir takımın hocası çıkıp ne küme düşmesi arkadaşlar biz kesinlikle küme düşmeyiz,bizim farklı hedeflerimiz var demeliydi. Bir takımın hocası küme düşebileceğini çinden geçiriyorsa bile cumartesi maça çıkacak kadroya bu korkusunu açıklamamalıydı. Durmuş hocanın gönderilmesi yada istifa etmesi bu bağlamda benim fikrime göre doğru bir harekettir. Bekir beyin göreve devam etmemesini isteyenlerdendim bu istek bekir beyin başarısız olmasından değil yanlış kararlar vermesindendi. ama yaptırdığı kadro dışılar, Belediye referanslı ercan beyin gönderilmesi. ve başarılı olduğu halde takımın moralini bozan Durmuş Hocanın gönderilmesi yaptıkları doğrulardır.
uniadanademirhatay dedi ki…
behzat çınara yaptığımız yanlışı şimdi durmuş hocaya yapıyoruz...BEKİR BAŞKANIM SANKİ ZORLA YANLIŞ YAPIYORSUNUZ...
Adsız dedi ki…
Burada yönetimi ve taraftarı kendimce uyarmak ve fikrimi belirtmek istiyorum.

Yönetim başarılı bir hocayı göndermiştir. Bunda hepimiz hemfikiriz umarım. Ama durduk yere hiç bir yönetim başarılı bir adamı göndermez. göndermenin sebepleri mutlaka insanlarla paylaşılmalıdır.

Taraftar başarılı br hoca gönderildi diye provakasyona ve kışkırtılmamaya gelmemeli alınacak herhangi bir kötü sonucu buna bağlamamalıdır. yönetimin açıklamasını dinlemeli ve takımınaa destek olmalıdır.

Benim fikrime gelirse Apo Hocanın alınması hataydı Durmuş hocanın gönderilmesi ise doğrudur. sebebi ise BENCE Köşe yazarları bu takım küme düşecek dediğinde çıkıpta ne kümesi arkadaş bizim başka hedeflerimiz var diyememiştir. farzedelimki küme düşme gibi bir düşüncesi var yada korkusu var bunu aşmak için çalışmalı en önemlisi cumartesi maça çıkacak talebelerine aynı korkuyu aşılamamalıydı. Evet Durmuş Hoca idmanlarda futbolculara küme düşmekten filan bahsetmiş. bu benim duyumujmdur ve sağlamdır. bu doğru değildir.

Hüseyin Hocaya gelirsek . başarıya ihtiyacı olan bir adama benziyor kapalı kutu. bekleyip göreceğiz bize düşen destek vermektir
Adsız dedi ki…
Kaleci kaya malum takımla anlaşmış..Kerem'in yedeği olacakmış..
Adsız dedi ki…
dediğim malesef çıkıyor spor01 de durmuş hocanın gönderilmesin tepki yorumları dağ gibi büyüyor . yönetim kurulu çıkıp açıklama yapmalıdır
mustava dedi ki…
benim hiç bir yorumumun yayınlanmadığı spor01'den bahsediyorsunuz. olayın haklılığı haksızlığı ayrı konu, tartışmaya açık. ama spor01'in yorum bölümü bu konuda benim için bir kriter değeri taşımıyor.
Adsız dedi ki…
20.01.2010 da futbolculara para ödeneceğine dair bir taahhüt vardı yönetim tarafından . gerçekleşmediğine dair yorumlar yazıyor sağda solda. bu doğrumudur. eğer doğruysa bu saatten sonra oynamayan futbolcuda haklı duruma geçecektir
Adsız dedi ki…
ordaki yorumları okudum çoğunun aynı kişi tarafından yazıldığı okadar barizki,sürekli muhittin ünlünün bi para vereceği ama vermediğini yazıyor.belliki kongrede başkan olamayanlarının adamları. bu yüzden kendi sporyorum sitemizi kurmalıyız artık.
Durmuş hocanın Ali Ulukanlıgilin adamı olduğunu bilmeyen yoktur, peki bu adamın yıllardır bize nekadar kötülük yaptığınıdamı bilmiyor bunlar.
Çok yerinde bir karar olarak görüyorum artık emir verilip düğmeye basıldığında takımı inişe geçiren kaybettiren adamlar kalmasın kulübün içinde
Adsız dedi ki…
Demekki abdulkerim daha başarılı hocaymış.1 sene çalıştığına göre.bu yönetim takımı bir adım ileriye götürebilmiş midir acaba bu tartışılmalıdır.yarınki maçta maratonda protestolar alabilir.umarım her hangi bir tatsızlık çıkmaz...
Adsız dedi ki…
bence taraftarın yönetime olan sevgisi bitmek üzeredir.başarıya aç olan bu taraftar bu senede umduğunu bulamadığından ve yönetimin son zamanlarda verdiği kararların açıklamalarının taraftarı tatmin etmediğinden yavaş yavaş tepkilerin yükselmesi normaldir.hala ercan hoca olayı dahi kesin bir biçimde açıklanamamıştır.herkesin dilinde olan laf belediyeden gelen paraların ercan hocaya verilmesi ve ercan hocanın bu parayı futbolculara dağıtması ercan hocayla yönetimin arasının açılmasına sebep olmuştur.işte bu tür söylemler ve yönetimin bu olayları üstü kapalı geçmesi yönetime güveni azaltmıştır.
Adsız dedi ki…
Alınan karar son derece doğrudur. Sırada ; Masör Apo, Klüp müdürü Mustafa Türk ve diğerleri olmalı !!! Bu kararları almaya devam edin sonuna kadar destek verelim.

Ziya
türkayADS dedi ki…
Aynen öyle, tüm personel başta aşağı temizlensin...Aşçısına kadar...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.