Ana içeriğe atla

Üslup

Az önce üslubunu eleştirdiğim spor01'e öyle sert bir yazı yazdım ki; blogun genel çizgisinden oldukça uzaklaştım. Genelde bu tür durumlarda soğukkanlı olurduk ama bu kez bunu koruyamamış olmaktan ve özenle oluşturmaya çalıştırdığımız seviyeye aykırılıktan dolayı blog yazar ve okurlarından özür dilerim. Açıkçası değerli insanların arkasında olduğunu göstermenin ve Adana'nın yerel basınını kamuoyunun takdirine sunmanın yolu bu olmamalıydı. Kaldı ki; neyin ne olduğu zaten biliniyordu.
Tepkiyi hak edene tepki almayı hak edecek bir düzeyde yaklaşılmamalı. O zaman yapanın seviyesinden farklı bir seviyede olamayız. Verdiğim rahatsızlık için özür diliyorum.

Yorumlar

Spor01 Yayın Sorumlusuna dedi ki…
Aşağıdaki yorumu SPOR01 sitesine bıraktın, muhtemelen yayılamazlar.
Sizden yayılamanızı rica ediyorum.

Kardeşim nasıl bir haber bu?
Ayıp, hiç utanmanız yok mu sizin?
Kişisel mesajlarnızı iletmek için telefon var, faks var, e-mail var. Sizin bunlardan haberiniz yok mu ?
Bu sitenin yayın sorumlusu da mı yok?
Kendinizi bir medya kuruluşu olarak mı görüyorsunuz yoksa tetikçi mi ?
Sitenizi ek kısa zamanda kapatın yada bir blog haline dönüştürün.
Bırakında nu işleri onurlu ve kültürlü insanlar yapsın...
Adsız dedi ki…
bunun seviyesimi kalmış ? adamların bir alalen sövmediği kalmış. demirsporu az çok takip eden herkes o yazıda kimden bahsedildiğini bilir. sıkıştılar. klüple arayı tekrar ısıtmaya çalışmak için yada birinin gönderdiği metni yayınlamakta taşeronluk yapmak için yanlış bir yöntem kullandılar. herkes kimin ne olduğunu biliyor. bunlar daha dün 13 yaşındaki çocuğun bile cevabını bildiği hocanın kaç para aldığı haberinide böyle yanlış bir üslupla yayınlamadılar mı.
Adsız dedi ki…
Her zaman futbola ve taraftara saygı isteyen kişi mi bu lafları hakediyor sevgili spor01? Varsa problemin ararsın konuşursun, güzel güzel yanıtlar cevaplarınızı. Yüreğinin sesi yerine cebinin sesini dinledi dediğiniz kişi yüreğinin sesini dinleseydi Gökoğlu nun hunharca savurduğu paralarla alın terini kaybetmeyecek miydi? Spor01 yönetimine de tavsiyem şudur ki, cebinizin yerine biraz yüreğinizin sesini dinleyin ve allah aşkına susun uzun bir süre...
Yergökmavi dedi ki…
Spor01 yayın organının kişisel kompleklerini,hırsını,kızgınlığını,kendi gibi düşünmeyen insanları bu şekilde aşağılayıcı bir şekilde kaleme alması bir Adanalı olarak utanç duymama sebep olmuştur.
İnsanlara örnek olması,eğitmesi gerekenler,eğitimsizliklerini,zavallılıklarını bu şekilde iyice kanıtlamış olmalarıda güzeldir..
Kendinizi Adananın veya Adanademirsporun sahibimi sanıyorsunuz?Eminim bu takım UEFA şampiyonu bile olsa siz bu takımı yerecek birşeyler bulursunuz..
Adsız dedi ki…
Ama nerde ?
Kaldırdınız mı ?
kebabman dedi ki…
Tesekkur ederim Onur.
Onlara onlarin uslubu ile karsilik vermenin su an icin anlami yok.Yazini degistirdigin icin tesekkur ederim.Onlara cevap verme hakkimi sakli tutacagim.Istedikleri kadar seyi yazabilir ve istedikleri kadar yayinlayabilirler.Yapmayin,etmeyin diyecek degilim.10 senedir kebabman rumuzu ve sefikakkurt rumuzu ile yazdiklarim arsivlerdedir.Yazdiklarimin altinda da imzam vardir.Onlar gibi ruzgarin estigi yone gitmis de degilim.Taraftar arkadaslarla paylasmadigim gizlim saklim da yoktur.SUS,susmazsan ismini aciklariz vsr vsr vsr şantajına pabuç bırakacak degilim elbette.
Onlarin DESTUR cekemeden telefuz edemedikleri isim beni susturamadiki kendileri susturacak.
Adsız dedi ki…
Demirspor taraftarı iyiyid kötüyüde biliyor. şimşekler gurubuyla başedemeyeceklerini anlayınca şimdide tam demirsporlu bir kişiye takmışlar. yok öyle mama sevgili spor01 ve ekibi size kimseyi yedirmeyiz biz.
yavuzy dedi ki…
spor01, kendine yakışanı yapmıştır; seviyelerini internet aracılığı ile cümle aleme duyurmuştur. Bence Şefik Abi, dava açsa kazanır, çünkü bu durum eleştiri sınırını aşan tam bir hakaret.

Bir daha bu siteden herhangi bir alıntı yapılmamasını öneriyorum. İyi ya da kötü onların reklamlarını yapmaya devam ediyoruz.
Onur BİÇER dedi ki…
Gelen yorumlardan 3 tanesini yayınlamamayı uygun gördük. Nedeni benim de alet olduğum kzıgınlık silsilesinin bu yorumlarda da kendisini fazlasıyla göstermesi idi. Kendi yazımı bile sildikten sonra yorum sahiplerinin yorumlarının onaylanmaması hususunda beni anlayışla karşılayacaklarını umuyorum. O kızgınlığı hepimiz daha doğru ifade etmeliyiz. Bu nedenle alınan yorumların onayı hususunda da çok daha özenli davranılacaktır.
Adanasporlu dedi ki…
Sn.Kebabmani net ortamlarında takip ederim aklı selim bir demirsporludur,kulüple ilgili hiç bir çıkarı yoktur demispora olan sevgisi tamamen karşılıksızdır.doğru bildiğini hiç çekinmedem söyler.kendisine yazılan bu çapsız sadece kuklaların yazabileceği spor01 ürünü olan yazıyı kınıyorum.doğru bildiği yoldan şaşmamasını diliyorum...
doğu demir dedi ki…
takımın üzerinde belkide 20 yıldır çöreklenmiş olan siyasi rant kişisel rant çalışmalarının sonuçlarıdır bunlar...eğer bir iltihap varsa...irin muhakkak akacaktır.bu bugün bu şekilde meydana çıktı.takımın kazandığı bir haftada hem de parasız oyuncuların, olmayan bir başkanın olduğu bir haftada, hocası kovulmuş.yerine bilmediğimiz birinin getirildiği bir haftada, 1500 kişinin bile gelmediği bir maçta...kazanmışız.ortalıkta çıkarlar çatışıyor...kimin kime ne dediğinin bir önemi yok...bu olay bu kulübün başına gelen bir olaydır...15 yıldır bunun olmasında parmağı olan herkesin allah belasını versin...herkes kendine kaleler kurmuş ordan diğerlerine saldırıyor...kimsenin demirsporu düşündüğü yok...sevgili demirgibiyiz çizginizden uzaklaşmayın lütfen...kişileri isimleri konuşmayın övmeyin ya da yermeyin...olayları bile konuşmamamız gereken bir çağdayız...fikirlerin sahip çıkılması gereken,,,fikir üretilmesi gereken dönemlerdeyiz...ben hala kulübü başkansız görüyorum...bir boşluk bir açıklık var...
Hakan HOŞCAN dedi ki…
spor01 tarihinin en lakayıt ve en iğrenç yazısı . Bir insanı beğenmiyor olabilirsin, sevmiyor olabilirsin, hatta karşılıklı düşüncelerinden hoşlanmıyor olabilrisin, ama bu hırlama lafını söylemeye kimsenin kimseye hakkı yoktur.



Bu yazıyı yazanlara sorarım, en son hangi maça gelriken Demirspor'a bir kazancınız oldu? En son hangi Deplasmana gdierken kendi olanaklarınızla gittiniz? Bu adam belkide hayatında kulüp otobüsünün kapsını açmamıştır, siz ise otobüsün en arka koltuğunda ayaklarınızı uzatıp seyahat ettiniz.



Sizler sürekli başkan ve yöneticileri işinize geldiği sürece pohpohlamayı kendinize adet edinmiş olabilrsiniz, ama ayılıp gerçekleri söyleyen kişilere bu terbiyesizliği yapmak, kişilerin ve kuruluşların ancak ahlak seviyesini ortaya çıkartır. Yönetim olayına gelince, aslında herkes mevzunun para vermemek olduğunu biliyor, olaydan haberi olmayanlara kişileri karalamak sizlere yakışıyor mu?


Eğer Yönetimi neden bıraktığını merak ediyorsanız, Mehmet Gökoğlu'na sorun en son ki telefon görüşmesini sizlere anlatsın. Bunları biliyorsunuz aslında da söylemek işinize gelmiyor :)




Hepimiz elhamdulillah Demirsporluyuz, Demirsporu sizlerin çizdiği çizgiler içerisinde yaşamak zorunda da değiliz. Düşüncelerine saygı gösterilmeyen bir yöneticinden hangi bahane ile para talep edebilirsiniz? Ayrıca Demirsporluluğu verilen paraya göre ölçecek olsak, sanrım Aytaç Durak en büyük Demirsporlu oldurdu...Halkın ve işçinin takımyız diyoruz, siz dönerci diye aklınız sıra dalga geçiyorsunuz, BU MU HALKIÇILIĞINIZ, İŞÇİLİĞİNİZ?




Adımızı Dünya' nın öbür ucuna taşıyan adama saygılarımla...

www.forzadanademir.blogspot.com
Alpaslan KUŞVURAN dedi ki…
Demirsporlu gazeteciler ile DEMİRSPOR'UN gazetecileri ayrıdır.
Bunu yazanların Demirsporlu olmadığını bilmeyenimiz yoktur sanırım.
Adana yerel basınında lise mezunu olanlar el kaldırsın (lise terk olanları da lise mezunu kategorisinde değerlendirmeye alacağım)...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.