Ana içeriğe atla

Hedef



Olağan ve olağanüstü kongrelerin artık birbirine karıştığı bir süreçten daha çıktık. Demirspor için yine vaatler açıklandı.Vaatlerin somutlaşacağı gün ise herkes soyutlaştı.Bu noktada devam kararı alan Çınar yönetimi kulübü bugünden daha kötü devretmeyeceğini açıkladı. Bu açıklamanın devamında herhangi bir hedef gösterilmedi. Hedefimiz ne ? Ekstra play-off mu ? Yoksa mevcut durumu korumak mı ? Hangisi daha gerçekçi bir hedef olacak. Bu noktada yönetimin izleyeceği politika çok önemli. Yönetimin önünde iki yol var. Birincisi borca borç katarak transferler yapıp tekrar hedef büyültmek. İkincisi ise maliyeti yüksek oyunculardan takımı arındırıp, altyapıdan ve maliyeti düşük oyunculardan bir karma takım oluşturup tasarruf yaparak bu yılı atlatmak. Yönetim vakit geçirmeden hedefini koymalı ve ona göre taraftarı aldığı karara inandırmalı. Alınan karar sonunda Demirspor borcunun artmasına rağmen üst ligde olursa taraftar mutlu olacaktır. Aynı şekilde taraftar sene sonunda bu ligde kalıp borcunun azaldığını, oyuncu kazanıldığını görünce yine mutlu olacaktır. Ama her iki seçeneğim olumsuzluklarında taraftar yönetimi sorumlu tutacaktır. Cumartesi ilk maçımıza çıkacağız. Artık hangi hedefle stada gideceğimizi bilmek taraftarın hakkı. Yönetimin hedeflerini merakla bekliyoruz.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Biran önce bank asya ya çıkmalıyız yayın gelirleri ve idda dan çok ciddi gelir elde edebiliriz. En çok zoruma giden karabüksporun bank asyada şu anda lider durumda bulunmasıdır hatırlayın 2 sene önce 10 kişi adamları yenmişiz ve bank asya ya çıkamamışız şuanda karabüğün yerinde neden biz yokuz?
bir üst lige çıkıp 4 trilyona yakın bir gelir sağlamalıyız bence , bu arada gençlerde kazanılabilir.
Ali
curva1940 dedi ki…
hocam ne bank asyasından bahsediyosun Allahını seversen ya! klübün daha tam anlamıyla kayyumdan çıktığınımı sanıyosunuz...Adana Demirspor Klübü resmen bir cadı kazanıdır.Kurduğu gruba hakaret eden başkanlar,ne yapmaya çalıştığı belli olmaYan eski yöneticiler ve yine eski başkanlar,trilyonluk borçlar, illallah dedirten belediye başkanı ve ilçe belediyeleri, giden ve gitmek isteyen futbolcular...daha bir dünya şey var bunun gibi!şimdi çıkıp bank asyayı istememiz hem büyük bir hayalperestlik olur hem de şu durumda klübümüzden istenilecek bir şey olamaz. HEPSİNDEN VAZ GEÇTİM, ÖNEM VERİN ŞU ALTYAPIYA DENİLİYOR BU SESİ DUYSUNLAR ONA BİLE RAZIYIM!
kebabman dedi ki…
Sampiyonluk hedeflerinden ve sonrasinda sahadaki futbolsuzluktan yeterince yara aldik.
Binlerce gozun gordugu sahadaki futbolsuzluga ragmen maci baska gozluklerle seyreden yonetici ve gazetecilerin demeclerinden biktik.

Hedef FUTBOL olmalidir.Hedef sahada FUTBOL OYNAYAN DEMIRSPOR olmalidir.


Kasitli olarak oynamayan becerikli, kasar futbolcu ,iyi niyetiyle oynayan vasat bir gencten daha tehlikelidir.
Adsız dedi ki…
bence siz biraz inançlı olun beyler geçen sene bank asya ya çıkan çanakkale dardanelin kadrosuna ve yaş ortalamasına bir bakarmısınız.ya bizi yenip bank asya ya çıkan güngörenin yaş ortalamasına bakarmısınız , bizim kadromuz şampiyonluk için yeterli bence. tecrübeli çok kaliteli futbolcularııza gencler ayak uydurursa o zaman nasıl şampiyon olunuyor görürsünüz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.