Ana içeriğe atla

Futbolcular Hakkında...

Alper ve Cem'e teklif yağıyormuş. İrfan İŞİSAĞ böyle bir haber yapmış. Bu haberden çok mutlu oldum. Umarım bir an önce giderler.

Sezon başında transfer ücretlerinde pürüz çıkartan onlar. En kritik maçlarımızda oynamayan onlar. Yeteneklerinin zerresini takıma yansıtmayan onlar. Bizi eksik bırakan onlar.

Bunlar yüzünden gençlerimizi oynatmadık. Bunlar kendi kapasitelerinde top oynasalardı, şu anda yükselme grubunda idik. Her hafta İddaa programında kesin olarak yer alacaktık ve rakamlar kesin olmamakla birlikte, aylık 100 bin TL yerine 200-250 bin TL gelirimiz olacaktı. Bunlar bizi eksik bırakmasa kente ve iş adamlarına baskı yapabilecektik. Bakın takım oynuyor ama sıkıntılı diyecektik. Bunlar top oynasa taraftar gerilmeyecek Maraton ve Şimşekler Grubu, Kapalı Tribün hep beraber keyifle maç izleyecektik.

Şimdi bunlara teklif mi gelmiş? Harika haber, alacaklarından feragate karşılık bonservislerini alsınlar. İsteyene Kaya ve Burak da hediyemizdir.

Madalyonun diğer yüzü. Tayfun. Taner Demirbaş'ı kaybettiğimizden bu yana onun gibi forvet bulamadık. Hakkını en ateşli olarak arayan futbolcu olmakta sonuna kadar haklı. Adama sen neden işini yapmıyorsun, diyemeyeceğimize göre, adam hakkını istiyor. Adam alın terini istiyor, vermek gerekir.

Keza Süleyman. Saha dışında seversiniz, sevmezsiniz. Bugün gitmek istemişse, burada huzur bulamadığı içindir. Bu adam huzur bulamamasına rağmen görevini yapmıştır. Alper'in gol için işe yaramadığı dönemlerde adam ileri de çıkmıştır. Huzurunu kaçıran yönetimin Süleyman'a huzurunu tekrar kazandırması gerekmektedir. Çünkü Süleyman sahada formasını ıslatmıştır. Sorumluluğunu yerine getirmiştir. Ne olursa olsun kaybedilmemelidir.

Ayrıca hala transfer yapılmalı diyenler var. Daha önce de söyledim, yine söylüyorum. Bu borç batağı altında asla ve asla transfer yapılmamalıdır. Eksik futbolcularla kaçırdığımız yükselme grubunu genç takviyelerle kazanılacak başarı sonrasında unutturabiliriz. Federasyona verilecek 400 bin TL takıma verilirse huzur gelir, verilmezse bir ay sonra aynı huzursuzluklar başlar. Unutulmasın ki; şu anda herhangi birinin cebinde fazladan 400 bin TL olsa yönetim kurulmuştu. Artık huzuru kaçıracak harcamalara yer olmamalı.

Yorumlar

yergökmavi dedi ki…
Tarsus maçında sahaya girsinler diye 3-5 kişinin ceplerine para verenler,Adıyaman maçı öncesi rakip topçulara prim veren sözde Adanademirsporlular,şimdide 3-5 kişiye 3 kuruş vererek,federasyona olan borçların ödenmesi için tam da 400 bin TL verilecekken Aytaç Durağın aleyhinde küfrettirenler,Paralarının çoğunu aldıktan sonra klübün geleceğini hiçbir zaman düşünmemiş sadece kendi çıkarlarını düşünmüş,son kongrede listesi hazır olan Bekir Çınar'a,son anda belden aşağı vurarak aday olmasını engelleyenler,kongrelerde yönetimi seçtirmeyerek son anda kurtarıcı gibi ortaya çıkmaya çalışanlar,zavallılar,binlerce Demirsporlunun sevdasıyla,umutlarıyla oynayan gözünü para bürümüş,toplum içinde bir noktaya gelememiş,kişiliksiz,onursuz yaratıklar,birgün aynada gerçek yüzünüzü birşeyleri sizde göreceksiniz desemde,bunu görebilmek için ruh olması lazım ve bunuda zaten göremezsiniz..
Birgün ADANADEMİRSPOR sizlere rağmen şampiyon olacak....
Adsız dedi ki…
Aytaç demeyin kardeşim hala !!!

Ziya
Adsız dedi ki…
Cem ve Alper kalsa ne olacak gitse ne olacak? Kalsalar yine aynı tablo olacak , gitseler en azından kurtulacağız. Gitsinler kardeşim bu adamlar belki cem kulüp bulur ama alper bundan sonra 3 ligte sürünür gider. sezon boyunca insan bir maçta adam gibi oynardı , bahaneniz hazır para , vay bu para başınızı bağrınızı yesin ya...
Ali Rıza

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.