Ana içeriğe atla

Tarsus Maçına 5 Davetiye (Düzeltme)...

Ankara Tayfası olarak büyük olasılıkla maça geleceğiz. Zaferi tribünde kutlayacağız. İstiyoruz ki; 5 tane genç kardeşimiz de maçı bizimle izlesin. Fazladan 5 tane maraton kombinemiz var. Bu kombinelerimizi Cumartesi günü akşamına kadar bize ulaşan genç kardeşlerimize bu maç için kullandırmak istiyoruz. Fazladan 5 tane sesimiz olsun.

Sevdiğimiz bir arkadaşımızın talebi üzerine yazımızı yeniliyoruz. Kendisi orta düzeyde bir soru sormamızı ve bu soruyu doğru cevaplandıranları maça götürmemizi, böylece "beni maça götürün" demeye çekinecek kardeşlerimize de ulaşabileceğimizi söyledi. Kendisine önerisi için teşekkür ederiz. İşte sorumuz:

-Adana Demirsporumuz gelecek sene kaçıncı yılını kutlayacak?

Cevaplara bakacağız. 5'ten fazla cevap gelirse kura ile kardeşlerimizi belirleyeceğiz. İsteğimiz, bizimle birlikte maçı izlemek isteyen kardeşlerimizin bu yazıya cevaplarını yorum bırakması veya demirgibiyiz@gmail.com adresine mail atmaları.

Yorum bırakan veya mail atan arkadaşlarımız adsız olmasınlar yeter. Kendilerinden iletişim bilgilerini, kimlerle maça gideceğimizi belirledikten sonra isteyeceğiz.

Tayfa, gençlik el ele, hep beraber tribüne...

Yorumlar

Adsız dedi ki…
bence tarsus maçına 5 değil kim yorum bırakırsa hepsini götürmek zorundasınız , çünki siz demirsporlusunuz ve o kadar genç arasında ayrım yapamassınız. haydi gençler yorum bırakın, pazar günüde tayfa ile birlikte maçınızı izleyin. bende kuzey kapalıda olacam.
Volkan
İbrahim İlya dedi ki…
volkan arkadaşıma katılıyorum gençlerden birinin bilet parası benden olsun kampanya baş-la-tı-yo-rum baş-lat-tım:)))
Adsız dedi ki…
saçma sapan işleri bırakın
Onur BİÇER dedi ki…
Emredersiniz sevgili adsız. Teşekkür ederim yorumunuza yine güldürdünüz, Allah ömrünüzü uzun etsin.
coulibaly dedi ki…
Çok anlamlı bir davranış tebrikler...
İbrahim İlya dedi ki…
Adsız'lardan nefret ediyorum. kardeşim1 demokratik bir toplumda yaşıyoruz adam gibi çık de ki sizin yaptığınız şeyler şu şu şu şu sebeplerden dolayı saçmadır.hadi şu şu şu şu sebeplerden de vazgeçtim bir tane sebep söyleyin. kampanyam devam ediyor bir arkadaşımın maça bilet parası benden sevgili tayfa arkadaşlarım bana haber yollarsanız sevinirim
Adsız dedi ki…
70 ...!
Onur BİÇER dedi ki…
70 diyen adsız rumuzlu okuyucumuz, isim alalım.
Adsız dedi ki…
keşke bu tayfayı komple askere alsalar kafa dinlerdik biraz saçmalayıp duruyorlr.cafer cabbar camuzcu
Onur BİÇER dedi ki…
Cafer Cabbar Camuzcu. Kimse kafanıza silah dayamıyor, bloga girin diye. Gidin ne haliniz varsa görün. Ruhsal danışmana gidin, sorun varsa o çözer.
DexteR dedi ki…
Cafer Cabbar Camuzcu...
İsme bak harika. süper bir buluş, tebrik ederim haftasonu neşemiz oldun :)

Bu arada pazar günü çalıştığım için maça gidemeyeceğim. Listeye 2 adet de kapalı kombinesi ekleyin. Sevgili tayfa bu akşam Adana'daysanız görüşelim.
Burak1940 dedi ki…
Demirspor tarihini adımızdan daha iyi bilir hale geldik ..keşke bu kadar kolay soru olmasaydı ...

70 yıldır sevginle AYAKTAYIZ SENİNLE...
ALIŞTIK YAŞAMAYA MAVİYLE LACİVERTLE
deniz yılmaz dedi ki…
aslında bu bilet alma durumunu bütün taraftarlar hatta yönetim yapsa daha iyi olur. bir bilet alan bir bilet bedava. tiy maçı gibi önemli bir maçta çok büyük taraftar desteğine ihtiyacımız var. keşke ben adana olsaydım bende bir taraftar kardeşimize bilet alırdım. internetten çok küçük ekrandan donarak maç izlemek zorunda kalacağım.
Onur BİÇER dedi ki…
Burak, demirgibiyz@gmail.com'a iletişim bilgilerini yaz. Yarın görüşelim abicim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.