Ana içeriğe atla

Rıfat Söylemez, Neleri Söyler, Neleri Söylemez???

Tipik baltalayıcı basının tipik düşünce tarzına dün bir kez daha şahit olduk. Bu kez başrolde Rıfat Söylemez vardı. Ben de üşenmedim Ergun Kara'nın moderatör olduğu programdan Rıfat Söylemez'in söylemlerinden bazı notlar aldım.

Söylemez, neleri söyledi, neleri söylemez bir inceleyelim istedim.

"1.000 TL verenler Demirspor'un geleceğini belirlemeye yetkili değildir. Demirspor şirket değildir."

Doğru Demirspor şirket değildir. Demirspor çiftliktir. Sizler gibileri gelir koyunlarını otlatır. Öyle mi? Demirspor'un yıllık aidatları 60 TL iken bunları ödemeyen zibil gibi insan varken Rıfat SÖYLEMEZ bunları söylemez. 60 TL'yi ödemekten çekinen kişinin bu kulüpte ne işinin olduğunun hesabını hiç sormaz. Bu kişilerin ayıklanması ve yıllık 500 bin TL kulübe gelir kazandırılması projesini ise küçümser. Ancak kulübe bunun 500'de biri kadar maddi katkısı olmuş mudur, olmadığı kredi kartı almayışından belli.

"Demirspor'un geleceğini eski yönetimlerin bir araya gelmesi belirleyecektir. Mevcut kongre üyeleri belirleyemez."

Peki siz kimsiniz sayın SÖYLEMEZ? Eski yönetici olarak kulübün borçlanmasında payı olanlardan mısınız? Yoksa mevcut kongre üyelerinden misiniz? Hangi sıfatla kulübün geleceğini kimin belirleyebileceğini belirliyorsunuz? Sıfatınız ne? Kulübün 8,5 milyon TL olarak söylenen borçlarını yapan tüm yönetimlere kongre üyesi olmayın diyen mi var? 8,5 milyon TL'lik borç var, bir tane başarı yok, hala 1.000 TL bile bu kulübe vermeyen adam mı belirlesin bu kulübün geleceğini?

"Aytaç Durak kim ne derse desin üstüne düşeni yapmıştır. Hala da para vermektedir."

Tabi Rıfat SÖYLEMEZ, 15 yıllık süreçte neden başta Aytaç DURAK olmasına rağmen hiçbir başarı olmadığına ilişkin tek kelime söylemez... 15 yıldır para veren Aytaç DURAK'ın kulübe neden tek bir kalıcı gelir kazandırmadığına ilişkin hiçbir şey söylemez. Adı üstünde Rıfat SÖYLEMEZ.

Aytaç Durak'ı söyler, borçları söyler, yeni üyeliklerin kötü olduğunu söyler.

Kalıcı gelirin neden olmadığını söylemez. Neden kredi kartı almadığını söylemez. Bu borçların asıl sorumlusunu söylemez. Kayyuma kalınırken güvendiği dağların neden ortada olmadığını söylemez. Neden forma reklamımızın dahi olmadığını söylemez. O borcun sorumlularının kombinelerin tüketilmesinde neden rol üstlenmediğini söylemez.

Yadırgamamak lazım. Bu kişi Rıfat SÖYLEMEZ. Adana medyası üç maymunu oynar işine geldiği zaman: Duymaz, Görmez, SÖYLEMEZ. Ha bir de Yıldırmaz mı vardı? O da bizi yıldıramaz.

Yorumlar

Metin dedi ki…
Onur, iyi senin miden ve sabrın kaldırmış programları izlemeye.. ben dün bir ara tv kanallarını gezerken Akdeniz TV'ye denk geldim, 8 kişinin kadro dışı kalmasını da oradan duydum. Adamlar resmen saçma sapan konuşuyorlar, heralde 3 kişi sunuyordu programı 3ü bir demirsporlu etmez! neymiş efendim Kaya neden gönderilmiş, Kaya'nın hiç mi emeği yokmuş bu takıma, ötekiler için de aynı şeyler konuşuluyor.. Her gördüğünüz yeşil çimen BABANIZIN ÇİFTLİĞİ değil! her emeği geçeni emekli edene kadar bu takımda mı tutacağız? Emeği geçenler için konuşsa içim yanmaz.. Uzun lafın kısası Adana Medyası (çoğunluğu) saçmalamaktadır! Tabi en az onlar kadar Aytaç Durak suçludur, öyle bir kumpas kurmuş ki herkes içinde olmak zorunda kalıyor.
uFuq dedi ki…
Kuklalar Sahnede..
yergökmavi dedi ki…
Ne bekleniyorduki?
Kendini geliştirememiş bir şehrin kendini geliştirememiş yorumcuları..Önlerine atılan yemleri yemekle meşgulken bu vatandaşlar arkalarındaki yumurtaların çalındığını anlamaktan aciz insanlar..
Aslında Adananın gerçeğidir bu..
Keçinin olmadığı yerde koyunlar Abdurrahman çelebi olursa böyle olur..
kebabman dedi ki…
Metin, bu programlari birazda komedi niyetine izlemek gerekiyor :-)
kanal a 'da yayinin ortasinda caylar geldi..Sekerler karistirildi.Lopur lopur caylar icildi.

Kaya bize mac mi kazandirmiski?Kazandirmadigi gibi onun yerine oynatarak fiyatini yukseltebilecegimiz genc kalecimizin onu kesilerek Adana Demirspor 2 kez zarar etmistir.
Cem ve Alper sampiyon yaptiklari takimda kadro disi birakildiklarinda boyle ilgi gormedi.
Ihtiyacimiz oldugunda kayitsiz kalana ihtiyac duydugunda ben niye yardimci olayim?

Burak ayni hikaye zaten yeniden getirilmemeliydi.

Bu cikmazdan cikmanin yolu genclere firsat vermektir.hemde 5 tanesine birden...Kose yazari -televizyon yapimcisi ve sunucusu Ergun Kara yoneticiler pilot takim bulsunlar ,genclerimiz orada 1-2 sene pissin sonra A takima girsin diyor..Ehhh be birader Adana Demirspor'un hangi ligde oldugundan haberin varmi? Kim senin pilot takimin olacak?
Bir 3.lig takimimi yoksa amator bir takimmi pilot takimin olacak? Gencler oyle takimlarda kendilerini ne kadar gelistirebilirler..En iyisi etrafindaki kadar iyi olabilir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.