Ana içeriğe atla

Neden Şimdi?

Laf kalabalığı etmeyelim... Net bir şekilde soralım...

İskenderun maçında seslerini gür şekilde çıkarmayanlar, Malatya maçı öncesinde neden bu sesleri çıkarmaya başladılar?

Şampiyonluğa giden 2 tane trenin elden kaçırılmasını görece daha sessiz izleyenler neden son trene görece daha sıkı bağlandılar?

Malatya maçı İskenderun maçından daha mı önemliydi?

Soruları sorduk, cevaplanmayacağını da biliyoruz da neyse.

Biraz da tespit yapalım. Takımdaki cefakar futbolcularımıza tıpkı spor basınımızdaki gibi biz de teşekkürü borç biliyoruz. Ama biraz açalım bu ifadeyi...

Teşekkürler İlhan, Tayfun, Ceyhun, Onur, Barış, Süleyman, Alican, Orhan, Cihan, Cevat, Osman. Giydiğiniz formaya gösterdiğiniz özveriden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Şimdi sizlerin yanınızda sizi eksik bırakmayacak, terinize teriyle destek olacak gençleri dahil ettik mi, yükünüz biraz daha hafifledi mi, ben bir taraftar olarak güzel günlerimi can-ı gönülden söylüyorum, sizlerle yaşamak istiyorum. Emeğinizin karşılığını almanız hususunda da yönetime her türlü baskıyı yapmaya hazırız.

Bu arada bazı futbolcuları saymayı atlamışım. Kusuruma bakmasınlar. Cem, Alper, Kaya, Burak, Ahmet, Aydın kardeşlerim. Yazmayı unutmuşum sizleri yukarıda. Şimdi yazımı değiştirmeyeyim. Bu durumda sizlere de hizmetleriniz için teşekkür etmek lazım. Aslında böyle düşünmüyordum ama yukarıda yazmayı unutunca artık buraya yazmak durumunda kaldım. Bir taraftarın kusuru olarak değerlendiriniz... Umarım yönetim de size bu teşekkürü edip, yolları ayırır. Bu formayı sizler de terlettiniz. Genç takviyeli takımımızın başarılarını sizlerle tribünden izlemeyi, onlarla hep beraber dışarıdan gurur duymayı zevk sayarım. Umarım yönetim de benimle aynı şekilde düşünüyordur.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
inşallah güzel kalpli başkanımızda senin gibi düşünüyordur. hepsini boş ver cem halleçeli'ye ayrı bir paragraf açmamız lazım.
geçen sene sürünüyordu paf takımda bonservis bedeli ödeyip aldık, karşılığınıda cem bize verdi! demirsporun alt yapısında yetişti , demirspor sayesinde cem oldu,karşılığını cem yine bize verdi!
yarım sezon para alamayınca demek koşulmuyor , takımda kaptanlık yapılmıyormuş , diğerleride ben enayimiyim der hiç oynamaz kaptan oynamassa(bide adanalı)
kaya efendi senelerdir gurbetlerde geziyor adanalı kendisi geç dediler memleketinin kalesini koru dediler , kaya ne yaptı ortada..
başkan duygusal davranma bu adamlara teşekkür et nasıl olsa fedarasyon kanalı ile paralarını mutlaka alacaklar ,bu adamlar ile bizi karşılaştırma büyük başkan.
volkan
Adsız dedi ki…
Sonra taraftar Cem e niye sovuyor derler ne yapacak adam ?
Cocugunun ailesinin kazancini mac biletine veriyor maraton bileti 10 tl sahada 200 milyarlik Cem yuruyor ! Yok oyle bir dunya !
Sevgili baskanimizada sesleniyorum simdi 10 tl yapabilecek misiniz acaba maratonu ? Kapalı alt ve üstleri ?
Her mac sonrası çıkıp tv de 1 saat taraftar niye gelmiyor demeyin nedenini bilmiyormuş gibi.
Cem in bası çektiği Alper,Kaya,Burak,Cevat,Ahmet' in yan gelip yatmasını birde bundan para kazanmasını mı sagliyacak ?
Tayfanin ve mavi lacivert.com un açıklaması iyi okunsun artık bu ruhsuz soytarilari istemiyoruz. Alt yapidaki cocuklar bunları top diye oynar !
Gene bildiginizi okursanız abdulkerim konusundaki gibi stadda 100 kisi olmaz, lütfen bu kez taraftarın istediği olsun.
türkayADS dedi ki…
topçular sene başından beri aldıkları para karınlarını doyurmaz...yarısı gider diye düşünüyorum...kimsenin de "niye gittin" demeye hakkı yok...
Adsız dedi ki…
Hangi futbolcunun alacağı kaldı ki bu klupte ?
Sankı kadromuzda kaka, ronaldo, messi felan var giden adama niye gittin deme hakkımız yok diye düşünüyoruz... Şu takımda en beğendığımız adam gıtse ne olur gitmese ne olur ?
Köku bok, balık baştan kokar, kaptandan başlamak gerek...
Adsız dedi ki…
tayfunu mersin istiyor arkadaşlar adamalar garanti gitti diyorlar..bu adamaı elimizde tutmalıyız...
Onur BİÇER dedi ki…
Türkay kardeşim, niye gittin demeye hakkı olmayanların, buradayken o parayı hak edecek ne yaptın, demeye hakkı olduğunu düşünüyorum...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.