Ana içeriğe atla

Hüzün...



Karanlık yine Adana'nın üzeri.Kapkara bulutlar sarmış her zaman olduğu gibi masmavi düşlerimizi,umutlarımızı.Oysa biz o umutlarla yaşadık 15 senedir oysa biz hep güzel günler göreceğiz dedik gözlerimiz ışıldayarak.Şimdi o ışıldayan gözlerimiz boncuk boncuk yaşlarla dolu.Bakmayın sessizce yanağımızdan süzüldüğüne o yaşların içimizde çağlayan olup masmavi umutlarımızı adeta paklarcasına sarıyor o yaşlar.


Neden neden neden diyorum kendime çözemiyorum.Ne yaptık ki tanrıya kızdı bize bu kadar?Ne yaptık ki hep hüzün acı ve keder peşimizde?Neden ''giden her fırsatın ardından hep biz olduk el sallayan''?Şimdi gözlerimizdeki yaşları silip yine bakıyoruz ufuk çizgisine gün doğacak mı dercesine?Umutsuz,hayalleri yerle bir edilmiş,kırılmış,dökülmüş duygular karmaşasında...


Canın sağolsun ADANA DEMİR...Kafana göre ADANA DEMİR...

Unutma!!!

İster güldür,ister ağlat! LACİVERT sen MAVİ hayat!!!

Yorumlar

Onur BİÇER dedi ki…
Büyüklerimizin bir sözü vardır Kürşat:

"Canı sağ olsun da ölürse ölsün"

Gidiş gidiş değil ki kardeşim.

Bir de artık kafasına göre de takılmasın Demirsporumuz... Baksana kafasını takmış entrikalara, kirli oyunlara, başarısızlıklara, debelenip duruyor.

Güzel anlatmışsın duygularını, eline sağlık...
Adsız dedi ki…
Taraftarın "kafana göre" mantığı, herkoşulda hertürlü pis oyuna rağmen destek vermesi, kafasını kuma gömen deve kuşu olmaya devam etmesi zaten bu takımı bu hale soktu. Hüznün isyan olsun!
muSTy dedi ki…
BiLmem Ne Zamana Kadar Çekeriz ßiz ßu Cefayı ßiLmem Ne Kadar Daha umuTLanır Sonra Hüsrana uğrarız yazık deqiLmi ßize yazıK deqiLmi AdanaDemirSpor İSmine armaSına FormaSına Çok Şeymi İStiyoruz Diye DÜşünüyorum bazen Çok Şeymi.Hayır ya Çok şey iSTemiyoruz Çıkın Adam gibi oynayın Savaşın Formanın HaKKını verin Dioruz Her zaman.Her Kötü oyun ve kaybedilen puanlar SonraSı 5 ocağı Terk ederKen yok ya diyorum bir daha Gelmiyeceğim maça Radyodan ordan burdan Takip ederim diorum.Ama Gene Dayanamıyorum maça Gidiyor Grubun içinde Kendimi buLuyorum.Dün İSkenderunda okuyan bir arkadaşım maça gidiyor ve bana msg atıyor Fıtık oLmak iSTiyorSan DemirSpor maçına Gitmek Lazımmmış dior.GülermiSin ağlarmıSın arKada$.Ne diyimKi be Adanademir önce umuTLandır Sonra Hüzün ama hep Hüzün ßeLKide ßiz Seni ßunun için SevdiK Sevmek değiL ASLında ßaqLıLık ßu,ßağımLıLık ßu.Her $eye Her Keze Rağmen Kafana Göre be AdanaDemir.!
Adsız dedi ki…
Bu sevgi artık bizlere zarar vermeye başladı , insan içine çıkamaz olduk ya (sanki hırsızlık yapmışızda yada namusuzluk yapmışız), biraz insanda utanma olur isdemir ile bir yılda 3 maç yapıp bir tanesini bile yenemiyorsanız kalıbınıza tükürim derim. ayıp ya insanların umutları ile bu kadar oynanmaz. şeker gibi başkanımız var adamı rezil etmeye bu kadar hakkınız olamaz. cem efendi bayanlar futbol liginde oynamıyorsun ayıp sana be sen bu takımın takım kaptanısın , balık baştan kokar boşuna dememişler diğerleride bakmıştır kaptan oynamıyor ben neden oynayayim demiştir. bu sene de öyle yada böyle bitmiştir benim kendi adıma , u 17 milli takımının kalecisi bizde kaya diye saçma sapan bir kaleci var her maçta forma onda. ben hakkım varsa hakkımı helal etmiyorum sizin gibi kişiliksiz futbolcu topluluğuna,nedenine gelirsek 45 dk'lık iskenderun yolunun dönüşü bitmediği için.
Volkan
mustava dedi ki…
valla kadın futbolunu hiç küçümsemeyin, hırs konusunda hiç geri kalmıyorlar erkeklerden. velhasıl, küçük görmemek lazım...

mücadele etmediler, başta "kaptan" olmak üzere. ben en başta kaptana sorarım: "neden bu takım oynamıyor, sen neden oynamıyorsun" diye. lider oyuncu, yapılması gerekeni en önce kendisi yapar, diğerlerine örnek olur. eğer bunu yapamıyorsa lider değildir. eğer lider değilse bana göre kaptan da değildir. çünkü kaptan takımın onurunu sahada taşıyan kişidir, laf olsun diye kaptan yapılmaz oyuncular.

takımın onuru her şeyden önce gelir. pazar günü bu takımın onuruyla oynandı, hem de kendi futbolcuları tarafından. bu hazmedilecek bir şey değil!

bu yüzden, eğer mağlup olacaksak dahi savaşarak mağlup olacaklarına sahada gencecik filizlerimizi görmeyi yeğlerim. bilirim ki onlar henüz kirlenmemişlerdir, formaya sevgileri bizimkine benzer.

çünkü biz halı sahada bile mavi lacivert formayı giysek sırf o formanın yüzü yere eğilmesin diye gözümüzü hırs bürüyorsa eminim o çocuklar da en az bizim kadar hırslı olacaklardır.
Adsız dedi ki…
Sevgili Kürşat,

Onur kardeşim doğru söylüyor. Bizim kuşak kafana göre Demirspor diye diye bu günlere geldik. 51 yaşındayım, daha halen 3. ligdeyiz. Artık kafasına göre takılmasın, doğru şekilde tkılsın Demirspor. İnsanın ailesinden bir ferdi bile Demirspor'un onda biri kadar üzse, onunla kolay kolay konuşmayız, ama Demirspor bizi hep üzüyor be kardeşim. Üzmüyor, umutlarımızı, hayallerimizi de yıkıyor.

Merih Güvenç
kursadads dedi ki…
merih abi yorumuna aynen katılıyorum.Onur abimin yorumunu da ancak kafana göre ADANA DEMİRden sözü ne iskenderundaki ruhsuz topçu topluluguna ne de bugüne kadar gelmiş geçmiş ruhsuzlara ithafen yazılmıştır.O sözler armayadır renkleredir formayadır.Seni taşıyanlar ne kadar ruhsuz olursa olsun bu aşk (gerçi aşk anlatmakta kifayetsiz kalıyor) hiç bitmeyecektir armanın peşinden sonsuza gidilecektir anlamında yazılmıştır.

saygılarımla...
erhangişeyler dedi ki…
gardaşım... karanlık günlere inat güzel günlere inancımız tam olacak...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.