Ana içeriğe atla

85 Altın Üye

Adana Demirspor kongre üyeliklerinin yenilenmesi ve istikrara bağlanmasını uzun zamandır dile getiriyorduk. Bu çerçevede üyelik aidatlarının 1.000 TL'ye çıkarılması son derece yerinde oldu. Yönetim 500 Altın Üye hedefi ile yola çıktı.

Hoşumuza giden şey, üye listesinin kulübün resmi internet sitesinden belli aralıklarla güncellenmesi oldu. Şu anda 85 üyemiz olmuş. Bu da 85.000 TL anlamına geliyor. Aslında tam olarak da öyle değil. Üyelik aidatı kredi kartına beş taksitle de ödenebiliyor. Bu şekilde ödenmesi halinde veya tek çekimle ödenmesi durumunda kulübün kasasına doğrudan 1.000 TL aktarılmıyor. Banka tarafından cüz'i bir kesinti yapıldıktan sonra tutar kulübümüzün kasasına aktarılıyor. 85.000 TL'lik üyelikten 80.000 TL gelir elde ettiğimizi varsayabiliriz.

Tabi üyelerin bir kısmının sadece taahhütte bulunup bulunmadığını da bilmiyoruz. Ama eminim taahhütlerini yerine getireceklerdir.

Şimdi bu üyelik sisteminde taraftarların da artık yönetimler kadar etkin çalışması gerektiğini düşünüyoruz. Örneğin Şimşekler Grubu kendi içlerinde toplayacağı para ile en az iki kongre üyeliği ile temsil edilmeli bence. Onlar gerçi üyelerin katılmadığı kongrelerde dahi salonu doldursalar da o apoleti taşımayı da hak ediyorlar. Ayrıca bir seferberlik başlatıp, kendileri de güçleri yettiği ölçüde kongre üyesi kazandırmak için girişimde bulunmalılar.

Bunun dışında mevcut yönetimimiz kredi kartını çıkaran Banka ile temasa geçerek şu anda kart sahibi olan yaklaşık 1.600 kişinin listesini temin etmelidir. Bu 1.600 kişi potansiyel kongre üyeleridir. Bu 1.600 kişinin dörtte biri kongre üyesi yapılabilse kulübe 400 bin TL gelir kazandırılmış olacaktır. Bu da etkin bir iletişimle söz konusu olacaktır.

Futbolcuların maç sonrası demeçlerini dinledik. Yiğidi öldürüp haklarını yememek gerekiyor. Tepki verdiğimiz oyuncuları zaten belirtmiştik. Ancak uzun süre sonra tepki vermediğimiz oyuncular sayesinde ilk kez takımımızın sahadaki performansından mutlu olabildik, maç sonrasında futbol konuşabildik, oynadığımız futbolla başarılı olabileceğimize inandık. Üstelik de bunu yaş ortalaması 28,2 olan bir takım yaptı. Bugün istemediğimiz futbolcuların yerlerinde gençlerimiz olsa idi, play-off'ta olacağımıza yürekten inanıyorum. Bu durumda yönetimi cezalandırabilirsiniz, teknik heyeti de cezalandırabilirsiniz ama toplarını oynayan, mücadele eden futbolcularımızı cezalandırmak vicdana uygun olmayacaktır. Şimdi bunların hak ettiği tutarları ödeme zamanıdır. Bunların ödenmesi için de sadece 1.000'er TL ödemek yeterli olacaktır. Arzu edilen paraya ulaşıldığında takım içi huzursuzluklar da bir anda son bulacaktır. Kulübe üye olmak yönetimi veya teknik heyeti ödüllendirmek değil, futbolcuları cezalandırmamak anlamına gelecektir. Bence eleştiri kapsamında olmayan futbolcularımız cezalandırılmayı hak etmiyorlar. İşte bu nedenle eleştiren taraftarlarımızın da güçleri ölçüsünde altın üyeliğe dahil olmalarının doğru bir karar olacağını düşünüyorum.

Samimi olarak inanıyorum ki; değişim tek bir zincirin kırılmasına bağlı. O zinciri kıracak kerpeten aslında Adana'nın elinde. Gelin bu kadroya ve bu takıma sahip çıkalım. İstediklerimizi yaptırmak için kongre çok önemli bir güçtür. Kongreyi iyileştirmek için de içinde olmak, güç olmak gerekir. Gelin sizler de üye olun, 500 Altın Üyemiz olsun, geleceğimizin ışımasına bir katkı da sizlerden olsun...

Yorumlar

İbrahim İlya dedi ki…
bu uygulama güzel oldu lakin bu takımı desteklemek isteyen öğrenci(ben) memur vb dar gelirli kesim için de bir üyelik ücreti belirlenmeli ki bizler de üye olabilelim. 3 kuruş 3 kuruştur. para vermeyen zengin! müsveddelirinin parasından daha hayırlıdır benim 3kuruşum!....
DexteR dedi ki…
yıllık 1000 TL o kadar da ağır bir rakam değil allah aşkına. 12 aya böldürsen 1oo lira bile etmiyor. Daha da ucuzlatıp kongre üyeliğini ayağa mı düşürsünler?
aksi taktirde kapıcıyı, simitciyi üye gösterip başları sıkışınca kongrelerde çağırıp parmak kaldırtıyorlar.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben Bunu Hak Ettim...

Bugüne kadar yazdığım en zor yazılardan biri bu.  Yanımda küçücük iki çocuk vardı maçta, sevdim onları öptüm. Hatta babası yorulmuştu da aldım onu omzuma maçı bir süre birlikte izledik. O esnada çocuğun nasıl heyecanlandığını gördüm. Bacakları kasılıyordu, boynumun sıkıştığını hissettim. Sonra bağırdı ve akabinde ellerini vücudunu titreme alacak kadar sıktı. Bu çocuk sanırım 4,5-5 yaşlarındaydı. Tam benim kızımın yaşlarında. İşte o anda aslında anlamalıydım hak ettiğimi bu belayı. Çünkü ben de çocuklarımı bu acıya götürüyorum. Onlar acıya doğru yürürken, ben her Demirspor deyişlerinde mutlu oluyorum. Her mavi-lacivert deyişlerinde mutlu oluyorum. Onlar da bana başarı videosu gönderiyorlar.   Ben böyle bir babayım işte. Çocuklarının bu tür videolarına bakıp, duygulanan mutlu olan bir babayım. Onlara mavili, armalı kıyafetler alıp ellerimle uçuruma götüren bir babayım. Tabi ki Allah belamı verecek.  Kendi isteğim dışında görev yerim değiştirildi. Ailem paramparça oldu. Ta

NE OLDU SİZE?

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Bu bir tribün yazısıdır. Tribünlere yazılmıştır. Demirspor tribünlerine.  Sasa Polyester Sanayi A.Ş.  Baştuğ Metalürji San. A.Ş.  Beyteks Tekstil San. Tic. A.Ş.  Elita Gıda San. Tic. A.Ş.  Abdioğulları Plastik Ambalaj San. A.Ş.  Dioki Petrokimya San. A.Ş.  Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. Bu şirketler ISO kayıtlarına göre Türkiye’nin en büyük 300 firması içinde Adana’da faaliyet göstermekte olanlar.  Bu şirketlerden bir tane forma reklamı aldık mı?  Stad sponsorluğu?  Ne bileyim altyapı desteği?  Kim takımı fonluyor?  Murat Sancak ve ilişkili şirketleri, çevresi vesilesi ile kulübe kazandırdığı sponsorlar.  Adana bu, Demirspor bu. Bunu unutmamak gerekir. Ben Murat Sancak’ı bir başkan, bir ağabey olarak çok seviyorum ve çok takdir ediyorum. Kulübümüz üzerindeki emeklerini asla yok sayamam. Benim diyen Adanalıdan, benim diyen Demirsporludan daha fazla katkısı var kulübe.  Bugün dünya yıldızı futbolcu alırız almayız ama bekley

Adana Demirspor: 4 - Beşiktaş: 2

 Adana Demirspor varsa umut vardır. 3. kalecisi, yedek oyuncusu, sahası, tribünü fark etmez; Demirsporlu devam eder! Bugün 4-0'a getirdiğimiz maçtan iki farklı galip ayrıldık. İç sahadaki kayıpsız gidişat devam etti. 3. haftanın erteleme maçında, öncesinde hafta sonunun kaleci ve kırmız kart krizlerinin damga vurduğu, maç içinde ilk golü atan Belhanda'nın da fenalaşıp oyuna devam edemediği, 2008'li yedek kaleci, 2005'li yedek oyuncularla kadroyu tamamladığımız günde yine skor üretmeyi bildik; yediğimizden fazlasını attık. İşte kazanmanın yolu bu! Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan'la fileleri sarstık. Niang'ın dördüncü, Yusuf Erdoğan'ın üçüncü golleri oldu. Bu lige damga vuracağımızı biliyorduk; öyle olmaya devam ediyor.